- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi pembe dusler
Benımde rısklı cıktı 4lü cok korkuyorumİnşallah amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde rısklı cıktı 4lü cok korkuyorumİnşallah amin
Nifty Testi yaptirdik onda da sonuc guzel geldi suan sagligimiz gelisimi gayet iyi henuz dogum yapmadim haftaya insallahBebegın saglıklımı canım ılerı tetkık test yaptırdınmı
Direk fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi.Ama geçen gün detaylı ultrasona girdim.bebeğin kalpte parlaklık çıktı doktor tek basına bu bulgunun bişey ifade etmediğini söyledi.sonuçta fetal DNA temiz çıkmış dedi.doğana kadar delik kapanıyo ama yinede her ihtimale karşı bidahaki haftalarda görmek isterim dedi..4lu ne cktı cnm
Darısı ıns bana olur hangı testın rısk kac cıktı kusura bakma gecmısi ne yazdıgımı unutuyorm canım ıki gundur aglıyorum dortlu 1.53rıak cktı cok kotuyumNifty Testi yaptirdik onda da sonuc guzel geldi suan sagligimiz gelisimi gayet iyi henuz dogum yapmadim haftaya insallah
Ins kapanır cnım Rabbım saglıklı evlatlar versın ıns hepımızeDirek fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi.Ama geçen gün detaylı ultrasona girdim.bebeğin kalpte parlaklık çıktı doktor tek basına bu bulgunun bişey ifade etmediğini söyledi.sonuçta fetal DNA temiz çıkmış dedi.doğana kadar delik kapanıyo ama yinede her ihtimale karşı bidahaki haftalarda görmek isterim dedi..
Amin cümlemizeIns kapanır cnım Rabbım saglıklı evlatlar versın ıns hepımıze
Cok uzgunum ıkı gundur aglıyorumAmin cümlemize
4lü test yerine fetal yaptırsaydınız keşke.o kesin sonuçCok uzgunum ıkı gundur aglıyorum
Onada ımkanımız yok cnm hemde o strese suan tekrar dayanamam bu bıle benı mahfettı aklımdan cıkmıyor aglayıp duruyorum4lü test yerine fetal yaptırsaydınız keşke.o kesin sonuç
Anladım ama DNA testi yüzde 99 un üstünde.bu 4 lü test bile yanlış çıkabilşyomuş okuduğum kadarıyla.belkide kendini boşuna üzüyorsun.Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın üzülmeOnada ımkanımız yok cnm hemde o strese suan tekrar dayanamam bu bıle benı mahfettı aklımdan cıkmıyor aglayıp duruyorum
2li tarama testin nasıl çıktı.Cok uzgunum ıkı gundur aglıyorum
Onu yaptırmadım olcumu ıyıydı ama kan vermedım2li tarama testin nasıl çıktı.
Dua edın nolur saglıklı olsunAnladım ama DNA testi yüzde 99 un üstünde.bu 4 lü test bile yanlış çıkabilşyomuş okuduğum kadarıyla.belkide kendini boşuna üzüyorsun.Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın üzülme
Ultrason da birşey gördüğünü söyledi mi doktorBenımde rısklı cıktı 4lü cok korkuyorum
Hayır canım sukur yoktu amdıye kdar bıseyUltrason da birşey gördüğünü söyledi mi doktor
İnsallah sağ saglim sağlıkla gelirler aminHayır canım sukur yoktu amdıye kdar bısey
Amın cnm ıns y cok korkuyorm ogrenelı bas agrısı aglamaİnsallah sağ saglim sağlıkla gelirler amin
Dua bizim en önemli tesellimiz Allah'tan isticez Allah'ın izniyle hiç birseycik olmicak bol bol duaAmın cnm ıns y cok korkuyorm ogrenelı bas agrısı aglama
Inş cnm ya ınş bnada dua et 4lu testı yuksk ckıp saglıkla doguran varmı gruptaDua bizim en önemli tesellimiz Allah'tan isticez Allah'ın izniyle hiç birseycik olmicak bol bol dua
Inş cnm ya ınş bnada dua et 4lu testı yuksk ckıp saglıkla doguran varmı gr
Cogu kişi sağlık bebekler oldu diyorlar inşallah sen bu kadar düşünme onunla ilgilen konuş akışına bırakmaya calis. Ağlama üzülme demiyorum çünkü hepsi oluyor ama onu istedigimize göre ona güzel kelimeler ile konuşmamız gerek. Bir yakınıma da bu testleri yaptırmamış ama ultrason da kesin demişler down sendromlu bebek olucak diye konuşmuşlar hamileliği süresince çok stresli çok üzgün çok mutsuz mu şimdi çocuğa bakıyorum akrasif sınırlı bir çocuk 6 yaşında okul ile problemi var işte bu gebelikte olan stresler yüzünden ağlasan bile ona güzel konuş o senin ses tonundan anlayacaktır güzel birşey dediğini her üzüntünün ardından derin nefes konuş iyi hisset bunu bir anne adayı olarak yapmamız gerekiyor doğduğunda herşey çok güzel olucak Allah varInş cnm ya ınş bnada dua et 4lu testı yuksk ckıp saglıkla doguran varmı grupta