• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İkili testimde risk yok ama trizomi riski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emsaleymen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
279
278
18
33
kızlar ikili testim riski cok cok düşük cıkmıstı bu hafta kontrole gittiğimde doktor bebegimin kalbinde birsey gördü trizomili bebeklerde görülür genelde senin trizomi riskin düşük ama yinede detaylı ultrason yapalım içimiz rahat etsin dedi ama ben doktorun kapısından cıkar cıkmaz ağlamaya başladı kprktum acıkcası bebegimin sağlıklı olamamasından korktum ya kötü birsey cıkarsa varmı benim gibi olan bebegin boyutu kolları ayakları haftası cok normal dedi ama işte anne kalbi içim rahat değil

Son düzenleme:
Üzülme canım benim oğluma trizomi 13 18 riski var doğsada bir ay zor yaşar dedi doktorlar hatta doktor ilaçla öldürüp suni sancı ile doğurtacakti kabul etmedik çok şükür doğdu yedi yaşında şuan hiç bir sıkıntısı da yok Allah'a binlerce sukur olsun

Üzülme canım benim oğluma trizomi 13 18 riski var doğsada bir ay zor yaşar dedi doktorlar hatta doktor ilaçla öldürüp suni sancı ile doğurtacakti kabul etmedik çok şükür doğdu yedi yaşında şuan hiç bir sıkıntısı da yok Allah'a binlerce sukur olsun
İnş bizimkide öyle sağlıklıdır inş rabbim benim bebegiminde sağlıklı olmasını nasip eder

Back