- 2 Ocak 2023
- 203
- 234
- 33
- 30
Yok MersinDrumuz riske atmak istememiştir en doğru kararı perinatoloji dru verir bence.drunu nerde İstanbulmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok MersinDrumuz riske atmak istememiştir en doğru kararı perinatoloji dru verir bence.drunu nerde İstanbulmu
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunuYok Mersin
Amin hepimiz inşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Ankara'da hastane isimlerini unutmadiysam etlik ve Zübeyde hanım da önceden yapıyorlardı hala var mı sorun derim ucretsizdi tıbbi genetik ve perinatoloji bölümüne sorun derim kaç çıktı sonuç çok yüksek olanlara ucretszi yapabiliyor devlet. Ben öyle yaptırmıştım. Birde Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 290 TL'ye yapıyorlarmis forumda okudum bir çok kisidenMerhaba arkadaşlar
Bugün ikili tarama testim geldi yüksek çıkmış değerim.doktorbfetal DNA önerdi
Ankara'da yaptıran var mı acaba?varsa fiyatları nasil
Çok teşekkür ederimAnkara'da hastane isimlerini unutmadiysam etlik ve Zübeyde hanım da önceden yapıyorlardı hala var mı sorun derim ucretsizdi tıbbi genetik ve perinatoloji bölümüne sorun derim kaç çıktı sonuç çok yüksek olanlara ucretszi yapabiliyor devlet. Ben öyle yaptırmıştım. Birde Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 290 TL'ye yapıyorlarmis forumda okudum bir çok kisiden
Değerler bu şekildeAnkara'da hastane isimlerini unutmadiysam etlik ve Zübeyde hanım da önceden yapıyorlardı hala var mı sorun derim ucretsizdi tıbbi genetik ve perinatoloji bölümüne sorun derim kaç çıktı sonuç çok yüksek olanlara ucretszi yapabiliyor devlet. Ben öyle yaptırmıştım. Birde Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 290 TL'ye yapıyorlarmis forumda okudum bir çok kisiden
Bence bahsettiğim hastanelerle zaman kaybı olmadan görüşün. Hala yapılıyorsa fırsatı değerlendirin. İnşallah güzel sonuçlar alirsinizDeğerler bu şekilde
Biyokimyasal 1:175
Kombine trisorny 1:50
FB hcg 3,31
Sonucunuz ne geldi acaba bana da yüksek risk dendi ikili test 1:74 fetal dna için ben de kan verdim bir iki haftaya çıkar heralde o da içim içimi yiyorBenim doktor 1:76 olan biyokimyasal risk üzerinde durdu hep ve kötü dedi. Önemli olan kombine risk değil miydi? Gönderdik nipt testini eşim boşuna gönderdik bir şeyi yok diyip duruyo eşimle ters düştüm artık ben. bazen ticari davranıyorlar diye düşünmeden edemiyo insan. ama akla da o şüpheyi sokuyolar. Devlet hastanesindeki doktorlar gayet normal değerler derken özeldekilerin hep akla şüphe sokması.. artık tüm güvenimi kaybetti özel sektör.
Sonucum henüz gelmedi malesef bugün 9. Gün 15 günü bulur demişlerdi. Cumartesiye kadar gelir sanırım yazarım inşallah. Hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallahSonucunuz ne geldi acaba bana da yüksek risk dendi ikili test 1:74 fetal dna için ben de kan verdim bir iki haftaya çıkar heralde o da içim içimi yiyor
İnşallah güzel haberler alırızSonucum henüz gelmedi malesef bugün 9. Gün 15 günü bulur demişlerdi. Cumartesiye kadar gelir sanırım yazarım inşallah. Hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah![]()
Bu yollardan geçtim çok iyi bilirim gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim fetal dna test sonucum çıktı kızlar temiz geldi ve bebeğimizin cinsiyeti de kız olarak kesinleşti![]()
Merhabalar sonucunuz ne çıktı acaba bana da riskli dendiSonucum henüz gelmedi malesef bugün 9. Gün 15 günü bulur demişlerdi. Cumartesiye kadar gelir sanırım yazarım inşallah. Hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah![]()
Merhaba temiz çıktı çok şükür sonucumMerhabalar sonucunuz ne çıktı acaba bana da riskli dendi