İkili Test Yaptıracak arkadaşlar lütfen dikkat

haydimutfaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
53
0
44
Bugün ikili test için hastaneye eşimle gittik. İnternette çok su içilip gidileceği hakkında bir yazı okumuştum.7 -8 bardak su içtim. Doktor bir türlü ölçüm yapamadı.3 kere ultrasonla bakmak sorunda kaldı.Hastnede 5 kere tuvalete gitmek zorunda kaldım .:) :kedi:

Size tavsiye fazla su içmeden gidin.

ben de ikili test yaptıracam ama daha 10 hafta 1 günlük hamileiym 11-14 hftalar arası yapılıyormuş.hangi haftada en sağlıklı sonuç oluyor acaba?

suyu ılk defa duydum kızlar ben sadece tok daha ıyı dıye bılıyorum acken bebek oynamıyor ben yaptırmaya gıttıgımde bı bayan ac oldugu ıcın bebek oynamamıs ve karnını doyur gel demıstı dr. ben yolda gelırken atıstırdıgım ıcın oyle bı sorun olmadı.

suyun testle hiçbir alakası yok

idrara sıkışık olmak ultaronda keseyi ve bebeyi daha net gösterir sadece
mesela ilk hamile kaldıgınızı öğrendiniz ve doktora gittiniz ufacıcık bi noktadır cıkan ama doktor daha net anlamak için size biraz gez su filan iç sıkışık gel diyebilir sıkışık gittiğinizde az önce gördüğünüz nokta daha yayılmıştır

doktor ustten usg ile rahim ağzını ölçücekse size mutlaka su filan iç sıkışık gel der
yada ben sağ kasığımda aşırı agrı oluyodu doktor apandisit olabilir demişti başka bir katta usg ye girmiştim doktor ve hemşiresi kat kat sormuşt sıkışıkmısınız diye

ama arkadaşın dediği gibi ense kalınlığı ölçümünde sıkışık olma durumu ters tepki yaratıyo doktorun fetusu normal görmesi lazımki dogru ölçüyü alsın

ben de ikili test yaptıracam ama daha 10 hafta 1 günlük hamileiym 11-14 hftalar arası yapılıyormuş.hangi haftada en sağlıklı sonuç oluyor acaba?

ben de şu an 10+6 dayım.Dün doktora gittim.Doktorum bir hafta sonra ikili test için gel dedi yani ozaman 12. haftama girmiş oluyorum.Uygun zaman odur şimdi erken dedi.Bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Allah bize akıl,beden ve ruh sağlığı iyi bebekler nasip eder inşallah.

ben yaptırıcam ama dr agustos bası geldı suan bebek 10haftanın ıcınde erken galıba daha c.tesı gıdımde bakım ne dıyecek :) ınsan meraklanıyor ya ıns herkesın sonucu ıyı cıkar

X