Doktora gösterdinmi ne dedi benimde hcg Yüksek ama sorun yok dediYok mu kızlar aynı süreçlerden geçen paylaşabilecek olan
Benim de kombine riskin 500/1 serbest hcg 116 di.Ultrason sonuclarim normaldi,doktorum da hcg yuksejliginin ileriki haftalarda tansiyon sorununa isaret edebilecegini soyledi.Gercekten de tansiyon cikti.Siz de yirminci haftadan sonra cok dikkatli olunMerhaba arkadaşlar ben 11+3 te ikili tarama testi yaptırdım. Serbest beta hcg yüksek değerim çıktığından bana panorama nıpt testini önerdiler.Kombine riskim 1/480 çıktı. Ultrason ölçümleri normal ense kalınlığı nazal kemiği görüldü. Sadece serbest beta hcg 114 düzeltilmiş Mom 2,59 çıktı benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız panorama test yapmamı önerir misiniz
Sizi kombine riskiniz kaçtı ben de doktora gösterdim 1/482 dedi kombine TİSK ve DNA testi yaptımDoktora gösterdinmi ne dedi benimde hcg Yüksek ama sorun yok dedi
1/1845 yazıyor ne oluyor Buda yüksekmi yani doktor bişey demedi aklım karıştı ??Sizi kombine riskiniz kaçtı ben de doktora gösterdim 1/482 dedi kombine TİSK ve DNA testi yaptım
1/1845 yazıyor ne oluyor Buda yüksekmi yani doktor bişey demedi aklım karıştı ??
Doktor bi sorun yok dedi ama yorumlarda çok farklı şeyler okudum aklım karıştıOnu doktorunuza sorun tabi ama bence yüksek değil 1/1000 sen sonrası düşük risk bence ben öyle biliyorum. Ama doktora sorunun mutlaka
Evet degerlerimiz benzer,hatta hemen hemen ayni,tansiyon icin de kardiyolojiye gidip ilac baslamistik,yemeklerime dikkat etmistim sukur kizim saglikli dogdu,darisi size olsun insallah.Ya sizinde mi böyle çıktı peki siz DNA testi yaptınız mı yoksa yapmadınız mı ? Tansiyon için nelere dikkat ettiniz
ya çok şükür çok sevindim adınızaEvet degerlerimiz benzer,hatta hemen hemen ayni,tansiyon icin de kardiyolojiye gidip ilac baslamistik,yemeklerime dikkat etmistim sukur kizim saglikli dogdu,darisi size olsun insallah.
Kaç yaşındasın doktorun ne dedi neye yönlendirdi bende çok üzülüp stres yapmıştımMerhaba arkadaşlar Bu gün ikili tarama test sonucumu aldım ultrason ölçümlerime normal demişlerdi ama kanda PAP-A 661 mom 0,71
T-HcG 240 mom 1,86
Biyokimyasal sonucum 1/328
Down sen:1/4290 çıktı
Doktor nıt test önerdi çok tedirgin oldum ne olursa o benim canım ama bu risk beni çok üzdü bilgisi olan arkadaşlar bana yazabilir mi
Yeni 31 oldum amniyosentez veya Nifty dedi ama ben amniyosentezde riskliymiş ve nifty de çok pahalı.doktor aldırmayı düşünmüyorsan yapmana gerek Yok yolumuza bakalım dedi .hamile kalmak İçin o kadar bekledim tedavi gördüm dualar ettim ki inşallah sağlıcakla nasip olur hepimize ama iki gündür çok kötüyümKaç yaşındasın doktorun ne dedi neye yönlendirdi bende çok üzülüp stres yapmıştım
Bu bir tarama testi tanı testi değil ama şimdi kendini bu kadar üzme lütfen sana sadece belli bir oran veriyor ki kesinlikle verecekti böyle bir oran on binde bir bile olsa bende nipt testi yaptırmıştım önerisiyle içimiz rahatlasın diye evet fiyatlar çok pahalı haklısınYeni 31 oldum amniyosentez veya Nifty dedi ama ben amniyosentezde riskliymiş ve nifty de çok pahalı.doktor aldırmayı düşünmüyorsan yapmana gerek Yok yolumuza bakalım dedi .hamile kalmak İçin o kadar bekledim tedavi gördüm dualar ettim ki inşallah sağlıcakla nasip olur hepimize ama iki gündür çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?