Bisey sorabilirmiyim bebeginizin ölçümleri nasil cikti ultrasonda bende bugun ikili test verdim , doktor ölçümlerde cok guzel bunlardan bisey cikmaz ama tedbirli olalım dedi. Sizde korkmayin forumda coook var riskli cikipda saglikla doğum yapanİkili testim bugün riskli çıktı DNA yaptırmamı önerdi doktor bu şekilde sonucu çıkıp sonra temiz sonuçlar alan var mı kafaya çok takıyorum çok üzülüyorum öğrendiğimden beri
Bende ilk gittiğimde ölçümleri çok iyi çıktı bugün kan sonucum da risk göründü DNA yaptırmamı istediBisey sorabilirmiyim bebeginizin ölçümleri nasil cikti ultrasonda bende bugun ikili test verdim , doktor ölçümlerde cok guzel bunlardan bisey cikmaz ama tedbirli olalım dedi. Sizde korkmayin forumda coook var riskli cikipda saglikla doğum yapan
Peki uclu test falan demedimi doktorunuz ? Direkt dna niye dedi. Benim doktorum bugun bana dedi ki eger ikilide bisey cikarsa üçlü falan yapiyorum yoksa gerek bile görmüyorum dediBende ilk gittiğimde ölçümleri çok iyi çıktı bugün kan sonucum da risk göründü DNA yaptırmamı istedi
Yanlis mi anladım bilmiyorum ama burda sadece yaş riski var öyle gördüm doktor nedediİkili testim bugün riskli çıktı DNA yaptırmamı önerdi doktor bu şekilde sonucu çıkıp sonra temiz sonuçlar alan var mı kafaya çok takıyorum çok üzülüyorum öğrendiğimden beri
Bu dna kesin sonuç veriyormuş eğer imkanın varsa onu yaptırmanı öneririm dediPeki uclu test falan demedimi doktorunuz ? Direkt dna niye dedi. Benim doktorum bugun bana dedi ki eger ikilide bisey cikarsa üçlü falan yapiyorum yoksa gerek bile görmüyorum dedi
Evet doktor da aynı şeyi söyledi ama ben daha 24 yaşındayım yaşıma göre risk yüksekYanlis mi anladım bilmiyorum ama burda sadece yaş riski var öyle gördüm doktor nededi
Anladim şimdi diğer riskler yok sadece neden yaş riski cikmiski..şöyleki 30 yaşından sonraki gebeliklerde illaki çıkıyor bu yaş riski ben 38 yaşında yaptım doğum ikinci çocuğumda bendede yaş riski çıktı doktor sana kalmış ister yaptır ister yaptırma dedi ..yaş riski zaten çıkacaktı bunu biliyorduk ..biz yaptırmadık fetal DNA testi..şükür sorun yok sağlıklı kızım ..ama 24 yaşta sizde neden risk hesaplamış anlamadimEvet doktor da aynı şeyi söyledi ama ben daha 24 yaşındayım yaşıma göre risk yüksek
Ya aslında bunlar olasılık testi aslında doğruluk oranı az ama bilemedim tabi karar sizinAnladim şimdi diğer riskler yok sadece neden yaş riski cikmiski..şöyleki 30 yaşından sonraki gebeliklerde illaki çıkıyor bu yaş riski ben 38 yaşında yaptım doğum ikinci çocuğumda bendede yaş riski çıktı doktor sana kalmış ister yaptır ister yaptırma dedi ..yaş riski zaten çıkacaktı bunu biliyorduk ..biz yaptırmadık fetal DNA testi..şükür sorun yok sağlıklı kızım ..ama 24 yaşta sizde neden risk hesaplamış anlamadim
Sanirim sigara iciyo arkadas ondan olabilirmi ?Anladim şimdi diğer riskler yok sadece neden yaş riski cikmiski..şöyleki 30 yaşından sonraki gebeliklerde illaki çıkıyor bu yaş riski ben 38 yaşında yaptım doğum ikinci çocuğumda bendede yaş riski çıktı doktor sana kalmış ister yaptır ister yaptırma dedi ..yaş riski zaten çıkacaktı bunu biliyorduk ..biz yaptırmadık fetal DNA testi..şükür sorun yok sağlıklı kızım ..ama 24 yaşta sizde neden risk hesaplamış anlamadim
Olabilir onuda değerlendiriyorlar çünkü testteSanirim sigara iciyo arkadas ondan olabilirmi ?
Bende 34 yasimdayim 14 sene sonra tup bebekle gebe kaldim valla korktum biraz okuyunca risk falan ama sizde 38 yasindaymissiniz icim rahatladi Allah razi olsunOlabilir onuda değerlendiriyorlar çünkü testte
Doktor oladabiliyor bu şekilde testler yanıltabiiliyor dedi içinin rahatlamasını istiyorsan dna testini yap kesin sonuç alalım dedi yarın yaptırıcam bakalım 1 haftaya sonuç çıkacakAnladim şimdi diğer riskler yok sadece neden yaş riski cikmiski..şöyleki 30 yaşından sonraki gebeliklerde illaki çıkıyor bu yaş riski ben 38 yaşında yaptım doğum ikinci çocuğumda bendede yaş riski çıktı doktor sana kalmış ister yaptır ister yaptırma dedi ..yaş riski zaten çıkacaktı bunu biliyorduk ..biz yaptırmadık fetal DNA testi..şükür sorun yok sağlıklı kızım ..ama 24 yaşta sizde neden risk hesaplamış anlamadim
Evet ikili testte yanılma payı çok yüksek olabiliyormuşYa aslında bunlar olasılık testi aslında doğruluk oranı az ama bilemedim tabi karar sizin
Bence sigarayı birak canim yaaaEvet ikili testte yanılma payı çok yüksek olabiliyormuş
Bence sigarayı birak canim yaa
Birşey olmaz Allah'ın izniyle dediğim gibi 30 yaş üstüne herdurumda yaş riski hesapliyolarBende 34 yasimdayim 14 sene sonra tup bebekle gebe kaldim valla korktum biraz okuyunca risk falan ama sizde 38 yasindaymissiniz icim rahatladi Allah razi olsun
Ultrasonda burun kemiği ense kalınlığı hers y normaldi test hesaplamasında da yaş riski çıkar illaki doktorda söylemişti .sadece yaş üstüne İski çıktı başka sorun olmadığı iç n biz yaptırmadık fetal dnaBirşey olmaz Allah'ın izniyle dediğim gibi 30 yaş üstüne herdurumda yaş riski hesapliyolar
Ense kalınlığı burun kemiği normal dimiDoktor oladabiliyor bu şekilde testler yanıltabiiliyor dedi içinin rahatlamasını istiyorsan dna testini yap kesin sonuç alalım dedi yarın yaptırıcam bakalım 1 haftaya sonuç çıkacak
Burun kemiği ve ense kalınlığı normal çıktıUltrasonda burun kemiği ense kalınlığı hers y normaldi test hesaplamasında da yaş riski çıkar illaki doktorda söylemişti .sadece yaş üstüne İski çıktı başka sorun olmadığı iç n biz yaptırmadık fetal dna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?