İkili test riskli

Ultrasonda burun kemiği ense kalınlığı hers y normaldi test hesaplamasında da yaş riski çıkar illaki doktorda söylemişti .sadece yaş üstüne İski çıktı başka sorun olmadığı iç n biz yaptırmadık fetal dna
Ense kalınlığı burun kemiği normal dimi
evet onlar normal çıktı sadece yas riski çıktı yasım 24 ama bu rısk 30 35 yaşlarda çıkabiliyormuş benim yasım için risk dedi

evet onlar normal çıktı sadece yas riski çıktı yasım 24 ama bu rısk 30 35 yaşlarda çıkabiliyormuş benim yasım için risk dedi
Sigara içtiğiniz belirttiyseniz onuda katarak hesaplamislardir belki aklıma bir tek o geliyor genetik hastalıklarda risk düşük çünkü..bence hiç sorun çıkmayacak ..içiniz rahat etsin yinede yaptırın fetal DNA ama temiz çıkacak öyle geliyor bana

Sigara içtiğiniz belirttiyseniz onuda katarak hesaplamislardir belki aklıma bir tek o geliyor genetik hastalıklarda risk düşük çünkü..bence hiç sorun çıkmayacak ..içiniz rahat etsin yinede yaptırın fetal DNA ama temiz çıkacak öyle geliyor bana
İnsallah dediğiniz gibi olur umarım 🙏

Benim de sizin gibi riskliydi. Ama ultrason sorunsuzdu.
DNA önerdiler olumsuz durum varsa öğrenirsem hamileliğim kötü geçer diye istemedim. Zaten ne çıkarsa çıksın aldırmayacaktım.
Riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan çok kişi var onlar gibi olacağına inandım hep. Kafamdan sildim. Bebeğe ve kendime bu stresi yaşatmadım. Sonuçta streste yaşasam ağlasam da üzülsem de olacağına varacaktı.
2,5 ay önce doğdu kızım. Sağlıklı çok şükür.
Umarım sizin de sağlıklı olur.

Benim de sizin gibi riskliydi. Ama ultrason sorunsuzdu.
DNA önerdiler olumsuz durum varsa öğrenirsem hamileliğim kötü geçer diye istemedim. Zaten ne çıkarsa çıksın aldırmayacaktım.
Riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan çok kişi var onlar gibi olacağına inandım hep. Kafamdan sildim. Bebeğe ve kendime bu stresi yaşatmadım. Sonuçta streste yaşasam ağlasam da üzülsem de olacağına varacaktı.
2,5 ay önce doğdu kızım. Sağlıklı çok şükür.
Umarım sizin de sağlıklı olur.
Sağlıkla büyüsün kızınız insallah benimde sizin gibi olur dediğiniz gibi ultrasonda bütün ölçümleri normal de hatta ilk ultrason yaptığında doktor hersey çok güzel dedi bugun de kan sonucum çıktı sadece yaş riski çıktı onun dışındaki değerler yine normal

Back
X