- 25 Ekim 2019
- 30
- 14
- 3
- Konu Sahibi Neslihan 33
-
derecelerini bilmiyorum ama en yakın arkadaşımda aynı korkuya kapılmıştı..değerler yüksekti hayatı kendine zindan etti ve nur topu gibi oğlu oldu :)ikili testte ense kalinligi 4,7mm
burun kemigi 2,62 mm
cervikal uzunluk 34,0mm cikti cok ama cok kotuyum yardmci olurmusunuz lutfen
11+1 boyle olup sağlıklı bebekler doguraniniz varmi
ama benim deger I'm 4,7 cok yüksek keșke kendime gelemiyorumderecelerini bilmiyorum ama en yakın arkadaşımda aynı korkuya kapılmıştı..değerler yüksekti hayatı kendine zindan etti ve nur topu gibi oğlu oldu :)
Keske yaptirmasaydiniz ben yaptirmadim doktor 135 kisiden 3unde dogri çıkıyor dedi. Bana sordu ben istemiyorum dogana kadar o sıkıntı ile yasayamam dediğimde kesin degil zsten sknuc dediikili testte ense kalinligi 4,7mm
burun kemigi 2,62 mm
135kiside 3 ümü ciddimisin yaptrmanin önemli oldugu nu soyleyince dayanamadmKeske yaptirmasaydiniz ben yaptirmadim doktor 135 kisiden 3unde dogri çıkıyor dedi. Bana sordu ben istemiyorum dogana kadar o sıkıntı ile yasayamam dediğimde kesin degil zsten sknuc dedi
Bana doktorum ole dedi. Israr etse ederdi. Çünkü ozel hastane tum testleri yaptirmam konisunda zorluyordu 2li test hakkinda ne düşünüyosun diye sordu istemiyorum dedim. Renkli ultrasyonla bakarız dedi tamm dedim cevremde herkes yaptırma dedi eltim yaptırdı 7ay komada ağlayıp yatti bu test yuzunden saglikli bebegi oldu135kiside 3 ümü ciddimisin yaptrmanin önemli oldugu nu soyleyince dayanamadm
Yüzdelik risk oranını söyler misiniz?
Ölçüm cihaza göre yanlışlık payı verebilir, önemli olan kan testidir.kan testi yapmadi zaten yüksek dedi doktorun ense kalinligi
Mutlaka yaptırın, çok önemli testler bunlar.Şimdi ben bunları bilmediğim için 1 hafta sonra bende yaptıracam yani yaptıran arkadaşlarım düzgün yani normaldi bilemedim huzursuz olmayın ferah tutun icinizj
ikili testte ense kalinligi 4,7mm
burun kemigi 2,62 mm
tekekkur ederim Allah razi olsun bizde kan verdik 10 gün oldu sonuc cikmadi daha bekliyoruz ama öldum bittim kafama takmak istemesemde cok zor Allah kimsenin başına vermesinBenimde ikili testim cok normaldi fakat 4lü testte risk cıkmıştı. Dünyam resmen basıma yıkıldı. Yurtdışına test gönderdik nift testi. 10 gün sonra Allaha şükürler olsun temiz sonuclarımız geldi. Ama o 10 gün ben mahfoldum. Gözümden yaş kesilmedi kendimi paraladım. Bunlar tarama testleri ve yanılma oranları cok yüksek. Kendinizi üzmeyin genelde hemen hemen cogu kişinin bu sekılde riskli oluyor. Bilsem ben hiç bu testleri yaptırmazdım direkt nift yaptırıp net sonucla ilerlerdim. Bebeğimi ve kendimi üzdüm günlerce..
Ikili testin sonucuna 10 gün süre mi verdiler?devlet hastanesinde mitekekkur ederim Allah razi olsun bizde kan verdik 10 gün oldu sonuc cikmadi daha bekliyoruz ama öldum bittim kafama takmak istemesemde cok zor Allah kimsenin başına vermesin
Bize haber vermesi gereken bölge sorumlusu biraz gevşekti. 10. Gün de aradığımızda sonuc gelmedı dedi. Bizde broşürde yazan numarayı aradık. İsim soyisimle bakıp sonuc cıkmıs dedıler ve maıl attılar. İsterseniz sizde Bi arayıntekekkur ederim Allah razi olsun bizde kan verdik 10 gün oldu sonuc cikmadi daha bekliyoruz ama öldum bittim kafama takmak istemesemde cok zor Allah kimsenin başına vermesin
Ikili değil yurtdışına gönderılen fetal dna testi. Bebekte herhangi Bı kromozomal problem varmı dıye yapılan Bi gen testiIkili testin sonucuna 10 gün süre mi verdiler?devlet hastanesinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?