Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bize haber vermesi gereken bölge sorumlusu biraz gevşekti. 10. Gün de aradığımızda sonuc gelmedı dedi. Bizde broşürde yazan numarayı aradık. İsim soyisimle bakıp sonuc cıkmıs dedıler ve maıl attılar. İsterseniz sizde Bi arayın
İnşallah güzel haberler alırsın canım. İkili testteki kan sonuçları yüzde yüz değil. Ama ultrason bulguları ense kalınlığı vs. önemli. Şöyle de bir durum var ense kalınlığı sadece down sendromlularda çıkmıyor. Başka rahatsızlığı olan bebeklerde de ense kalınlığı olabiliyormuş. İnşallah hiçbirşey yoktur.
İnşallah güzel haberler alırsın canım. İkili testteki kan sonuçları yüzde yüz değil. Ama ultrason bulguları ense kalınlığı vs. önemli. Şöyle de bir durum var ense kalınlığı sadece down sendromlularda çıkmıyor. Başka rahatsızlığı olan bebeklerde de ense kalınlığı olabiliyormuş. İnşallah hiçbirşey yoktur.
ikili testte ense kalinligi 4,7mm
burun kemigi 2,62 mm
cervikal uzunluk 34,0mm cikti cok ama cok kotuyum yardmci olurmusunuz lutfen
11+1 boyle olup sağlıklı bebekler doguraniniz varmi
Ranidigim 2 kisiye aynı seyi demis iki ayrı doktor ve 9 ay agla agla kendilerine gelememisler cocuklar doğdu ve cok sukur hic biseyleri yok. Bence kafana takma taktıkça bebekte etkileniyor bende yaptircam 2 hafta sonra acaba yapmayın desem olur mu illa yaptirmak zorundamiyiz bende bunu sorayım??
Ranidigim 2 kisiye aynı seyi demis iki ayrı doktor ve 9 ay agla agla kendilerine gelememisler cocuklar doğdu ve cok sukur hic biseyleri yok. Bence kafana takma taktıkça bebekte etkileniyor bende yaptircam 2 hafta sonra acaba yapmayın desem olur mu illa yaptirmak zorundamiyiz bende bunu sorayım??
Oyy çok şükür, çok sevindim
Benim ikili tarama testimde risk negatif çıktı, ense kalınlığı da 1.5 mm gayet iyi olmasına rağmen doktorum nifty test istedi.
Kız kardeşim doktor, çevresinden bir kaç uzman hekime sordu ve risk görmediler ama aklıma bu ihtimal düştü bir kere.
Nifty yaptırdım, sonuç bekliyorum. Sonucun kaç günde geldi canım?