İkili test ,devlette özelde mi yaptırmalı

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Arkadaslar 11 haftalık hamileyim.ikili test zamanım gelmiş.doktor 10 gün içinde yaptır gel dedi.muayene olduğum hastane özel orda ikili test fiyatı 550 TL.Devlettede hemen randevu alamıyomuşun.mesela Zeynep Kamil de sadece kan alıyolarmış ultrasonla bakmıyolarmış.bu ne derece doğru yaptıran var mı aranızda.Birde diyelim ki riskli çıktı doktor alalım diyomu bebeği yoksa diğer testlerimi öneriyo yaşım 37.haliyle endişeliyim

Bende 37 yaş gebelikte 2 Li test yaptırdım yaştan hertürlü azda olsa risk çıkabilir bu sizi kokutmasın bence direk fetal DNA yaptırın imkanınız varsa o daha net birde bir perinatoğa gidip bu haftalarda detaylı ultrasona bakıyorlar net bişey söylemek için ikili test ihtimal testti tanı testi değil stres yapmayın

Zeynep Kamilde sadece kan alındığını kim söyledi yaa öyle bişey olabilir mi ben orda yaptırdım hem ikili testini hem detaylı ulturasonumu sadece MHRS sistemine 15:55te girin 16 da 15.gun randevusu aciliyo

Zeynep Kamilde sadece kan alındığını kim söyledi yaa öyle bişey olabilir mi ben orda yaptırdım hem ikili testini hem detaylı ulturasonumu sadece MHRS sistemine 15:55te girin 16 da 15.gun randevusu aciliyo
Yorumlarda öyle okudum sadece kan alınıyo diye.peki hemen randevu alınıyomu.bide doktor yokmuş hep asistanlar ilgileniyomş onlarda tersliyomuş

Ben devlette yaptırdım eşimle benim gelirlerimizde iyi neden sigortaya maaşımdan kesilirken özele para vereyim sadece doğumdan önce bir iki kere özele gittim diğer herşey devlette oldu detaylı ultrasonda da üniversite hastanesinde fark verip prof hocaya yaptirdim

Yorumlarda öyle okudum sadece kan alınıyo diye.peki hemen randevu alınıyomu.bide doktor yokmuş hep asistanlar ilgileniyomş onlarda tersliyomuş
Randevu biraz sıkıntı işte çünkü İstanbul'da devlet hastanesi olarak yalnizca Zeynep kamil yapiyo bu işlemi asistanlar yapiyo ama yanında doktor da bulunuyo bence önce bı sansiniizi randevu bulabilirseniz Zeynep Kamilde deneyin baktınız hem işlemden hem muameleden hoşnut kalmadınız veya içinize sinmedi özelden randevu alırsınız ben memnunum şahsen ilk ikili testimi yapan bayan tatlıydı asistandi o da ama her zaman asistan olmuyo doktorda bakiyo ama şans

Sizin yerinizde olsam boşuna o parayı vermem gerek yok .iyi bir doktora devlette yaptırabilirsiniz .Allah korusun bir şey çıkarsa zaten yine özele de yaptırırsınız. Bende randevu alamıyorum benim doktorum Prof onun için erkenden gidip sıra alıp bekliyorm öyle yapabilirsiniz siz de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…