• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama

Serpilboran

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2019
15
5
16
34
Bebeğimin ense kalınlığı 2.7mm çıktı Dr olumsuz bir şey demedi olumlu da demedi resmen sersemledik burun kemiğine bakmamış kan verdim sonucu bekliyorum 2 üzeri risk 2.5 sınır bı degerken keşke bizi belirsizliğe atmasaydı ultrason kağıdında dist ölçümü var ama ne olduğunu internette araştırdım ama bulamadım bilen var mı ?

Eklentiler

• IMG_20210629_172437.jpg
    IMG_20210629_172437.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 49
Evet dinledim keşke Dr umda onun gibi açıklasaydı teşekkür ederim inşallah tertemiz çıkar sonuçlarım
Çıkar stres yapma bol bol duanet inşirah süresi oku için ferahlasın rabbim büyük sen içini ferah tut benim 3.4 çıkmıştı bişeyi yoktu İnan bana illa kafana takılıyorsa perinatolog lar 12 haftalıkken detaylı tarama yapıyor git kafan rahatlasın

İstanbul unv gittik onlar ikili test sonucunu beklemeden CVS yaptırmayı önerdi burun kemiği varmış ama başka bir sorun olup olmadığını ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz dedi pazartesi yapılacak bol bol dua ediyorum dinliyorum Rabb'im kimseyi çocuğu ile sınamasın tek duam temiz çıkması

İstanbul unv gittik onlar ikili test sonucunu beklemeden CVS yaptırmayı önerdi burun kemiği varmış ama başka bir sorun olup olmadığını ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz dedi pazartesi yapılacak bol bol dua ediyorum dinliyorum Rabb'im kimseyi çocuğu ile sınamasın tek duam temiz çıkması
Merhaba, cvs yaptırdınız mı? Nasıl sonucunuz?
Bir de kaçıncı haftadaydı 2,7 mm ölçüm?

Merhaba, cvs yaptırdınız mı? Nasıl sonucunuz?
Bir de kaçıncı haftadaydı 2,7 mm ölçüm?
Yaptırdım ön raporumuz temiz geldi 2 hafta sonra bir rapor daha çıkacakmış.12+5 de ölçüm yapılmıştı 13+4 perinatoloji de 2.1 mm ölçüldü gerilemisti ikili test orta riskli çıkınca yapalım dedi

Yaptırdım ön raporumuz temiz geldi 2 hafta sonra bir rapor daha çıkacakmış.12+5 de ölçüm yapılmıştı 13+4 perinatoloji de 2.1 mm ölçüldü gerilemisti ikili test orta riskli çıkınca yapalım dedi
Ön raporunuzun temiz gelmesine çok sevindim🥰 İnşallah gerçek raporunuz da temiz gelir de rahatlarsınız🙏🏼

Back