Anlaşıldı konu saptırılmaya ego tatminine döndü..Söylemediğim sözler yakıştırılmaya başlandı..Ve konu benim tartışmamın cümlelerimin dışına taşırıldı.. İlahiyatçı ocwmasy dinin özürlü bir bebeği doğurmayı meşrulaştırdığını ispatlayın bana kelime oyunu yapmayın..hangi din bunu meşrulaştırır ve sizin bu düşüncelerinizi din altında toplamayın bu benim düşüncem deyin.
((Bu onların tercihi, bundan size ne?)) Benim dediğimde bu onların sizin tercihiniz ,,Din size bunu emretmiyor yada bu konuda yol göstermiyor..
((Siz özürlü doğurdugunuz takdirde ona bahsettiğiniz şekilde "kötü" davranabilirsiniz. )) Ben kendi şahsıma yada sizin şahsınıza kötü davranırım yada davranırsınız demedim ((ilgilenilmeyen , bazen bir odaya hapsedilen , işkence gören ,çocuk manzaraları görüyoruz haberlerde..)) cümlesini kurdum..Yine kelime oyunlarınız..
((Ayrıca siz engelli bir bebeği dünyaya getirmeyi VİCDANSIZLIK olarak addediyorsunuz, bir başkası da sırf bu sebeple onun yaşama hakkını elinden almayı VİCDANSIZLIK olarak addedebilir, kendi savundugunuzun dışında bişeyler dile getirildiğinde neden hemen "cahillik" yaftasına başvuruyorsunuz? Görüşünüzden dolayı kimse size cahil demiyor, kınamıyor, yadırgamıyor, ama siz ısrarla bu insanlara "cahil" diyorsunuz. Neden? Çünkü sizin gibi düşünmüyorlar, sizin gibi ileri görüşlü olamıyorar sözde! )) Ben yukarıda saydığınız sebeplerden dolayı cahil kelimesin kullanmadım..Yine yazdığımı çarpıtmış yada algılayamamışsınız..((yüzde yüz sonucu belli olabilecek bir durumun allah bilir , özürlü olmayabilir ,, ya tutarsa ,, rahimde olanı allah bilir diye yorumlar CAHİLİKTİR.))
Dediğim gibi kelime oyunlarına girmeden objektif yorumlar yapalım lütfen ilahiyatçı bayan..