arkadaşlar cvp yazın lütfen iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar ben 11+2 günlük hamileyim düşük tehlikem var ve sürekli yatıyorum. benim aklıma takılan ve hiç çıkmayan bi konu var. 12+4 günümde ikili tarama testim var yani randevumu bile aldım ama hala terddütteyim yaptırsammı acaba? kötü bi sonuç almaktan çok korkuyorum ama ne olursa olsun allah ın verdiği canı almak benim ne haddime! kötü bi sonuç alsamda ben bu bebeği doğurcam hem onun minicik ellerini ayaklarını görüp kelebek gibi pır pır atan kalp atışlarını duyduktan sonra nasıl kıyabilirim böle bir güzelliğe ama yinede çok endişem var olumsuz birşey duymaya dayanamam ama yaptırmasamda aklımda kalcak. ben bir tane düşük yaptım 3 ay sonrada bu bebeğime hamile kaldım ama kanamalı oldu bu hamileliğimde daha yeni bitti sayılır. arkadaşlar bana yardımcı olun kafam çok karışık...
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cvplarınız için saolun. kanamam yoktu sıkıntıdan düşünmekten dün kanamam geldi bi de kusarken iki gündür çok zorlandım şuan bebeğimin hareketlerini alamıyom önceden elimi koyunca pıt pıt atardı sanki ama şuan elimi hiç çekmiyom nerdeyse ama alamıyom... aslında kendimi yıpratıyorum biliyorum ama elimde değil 3 aydır yatmak kan görmek sancı çekmek benim psikolojimi çok bozdu dengem bozuldu olumlu düşünemiyorum bu bebeğe o kadar alıştım ve onun için o kadar acıya katlandım ki 3 aydır kaybetmekten çok korkuyom.
Insallah hicbirsey cikmayacaktir. Dua et bol bol..
12 haftalik hamilesin sanirim. zaten suan bebek hareketlerini hissedemezsinki. Hissettiysen bile bu duzenli olmayacaktir endiselenme. Ben 24 haftalik hamileyim daha yeni yeni duzenli aliyorum hareketlerini. Ilk hareketlerini de 16-17 hafta civarinda hissetmistim. Gunde birkac kez hissediyordum o kadar. duzenli degildi. sende korkma. iyi dusun..
Dualarim butun annelerle
bende senin giibi yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdım canım. doktoruma bundan bahsettıgımde bana "bu testlerin anneden bebeğe geçebilecek olan kalıtsal hastalık testi ve istatiksel olduğunu. herhangi kötü sonuçta bebek doduğunda hemen müdale edilebilmesi içinde önemli" dedi. istatiksel derkende; benden alınan kan örneği ile diğer hamilelerin kan örneklerinin karşılaştırılması sonucuna dayandığını söyledi. hakında hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?