bende 10haftalık hamileyim canım...doktorum henuz bisey demedi bekliyorum..korkma sakin ol..kızlar ben 10 haftalık gebeyim önümüzdeki hafta 2 li test tarama randovum var ama o kadar cok sey duydumki kafam karıstı. bana lütfen bilgilerinizle yardımcı olun. biçok kişi ikili tarama testinde cok risk cıkıyo ama üçlü tarama testini beklemek zorunda kalıyorsun diyorlar bende 2 li testi atlayıp direk üçlü mü yaptırsam hiç stres yasamadan ben coookk evhamlıyım ilk gebeliğim düşükle sonuclandıgından dolayı.
bende 10haftalık hamileyim canım...doktorum henuz bisey demedi bekliyorum..korkma sakin ol..
benimde 20 haziran canım :)evet bende sonunda kendim gibi bi hamis yakaladım aynı haftaya denk gelen:)yok demedi hala...pzt gittim dr.a hersey guzeldi sukur..bi dahaki randevuyu 13.haftama girdigimde gidicem 26eyluleayyy canım benim kendim gibi birsiyle karsılastım benin sat haziran 14 senin kacikili testi yaptırdınmı ?benim kafam karısık inşallah bebişimi saglıcakla kucagıma almak nasip olur bi sorun cıkmazda.
bana erkenmi yapacaklar yoksaaa :26: neyse bakalım ben bi gidiyim görimde ultrasonda karar veririz artık. ayyyy öle merak ediyorumki son halini nekadar büyüdü diyebenimde 20 haziran canım :)evet bende sonunda kendim gibi bi hamis yakaladım aynı haftaya denk gelen:)yok demedi hala...pzt gittim dr.a hersey guzeldi sukur..bi dahaki randevuyu 13.haftama girdigimde gidicem 26eyluleikili taramayla ilgilide bisi demedi (
yok canım erken degildir benim dr.da soler heralde...demek sen kız hissediyosu..bende kız delisi olmama ragmen erkek hissediyorum:)aman saglıcakla sıhatle bi sancıda ins dunyaya gelsinlerde Allah ın izniyle dimi..:)senin sikayetlerin nasıl canım?nasıl gidiyor hamileleligin :)bana erkenmi yapacaklar yoksaaa :26: neyse bakalım ben bi gidiyim görimde ultrasonda karar veririz artık. ayyyy öle merak ediyorumki son halini nekadar büyüdü diyesen ne hissediyorsun cinsiyeti ile ilgili ben kız olacak diye hissediyorum. enterasan bi sakılde gören herkez kız olacak diyo :) ben daha sormadan ilk gören hemen kııızz bu diyo
benim şikayetlerim ramazan ayında coktu yemek yapmaktan nefret ediyordum basıma kaldıramıyorumdum miskinlikten evi temizlememiştim hiçyok canım erken degildir benim dr.da soler heralde...demek sen kız hissediyosu..bende kız delisi olmama ragmen erkek hissediyorum:)aman saglıcakla sıhatle bi sancıda ins dunyaya gelsinlerde Allah ın izniyle dimi..:)senin sikayetlerin nasıl canım?nasıl gidiyor hamileleligin :)
benim şikayetlerim ramazan ayında coktu yemek yapmaktan nefret ediyordum basıma kaldıramıyorumdum miskinlikten evi temizlememiştim hiço dönemde kanamamda vadı mutsuzdum her an birşey olacak diye yasıyordum ne yesem cıkıyordu doktora gidiyoryorum 7 haftada bile kese yok diyordu (altdan baktırmaya izin vermemiştim) sora biz bayramda memlekete gittik 3 hafta orda kaldık memlekete gittigim 2 gün kanamam kesildi bir iştahım açıldıki sorma maşallah bi yedim bi yedim 3 haftada 5 kilo aldım şimdi tombikleştim tatlıda oldum şükürler olsun o uyusukluk mutsuzluk kalmadı şükürler olsun şimdi sorunum yok. ama kimseye söylemiyorum gebe oldugumu sinir bozucu akrabalarda peşimden düşmüyor gebemiyim arastırıp duruyorlar. deli oluyorum. dün gece bizdelerdi ögrenmeye calısıyordu biri yok yok dedim inanmadı sinirden belime agrı girdi sadece. cok şükür onun dısında iyiyim bide insanlardan koruyabilsem kendimi huzursuz ediyorlar beni senin gebeliğin nasıl geciyor kac haftalıkken ögrendin
evet azıcık belirdi penye giyersem cıkıyor ortaya birde hosuma gidiyorkitakma onları sen bebegine konsatre ol canım..ne cins insanlar var ya anlamıyorum..bende oyleydim Allah ım yataktan kalkamıyorum is bana bakıyor ben ise yatim tv izleyim :)bulantımolmadı ama aynen bendede bi istah bi istah henuz kilo almadım zaten almayım balık etliyim musaitim almaya :)bende simdiki modamız gaz...feci karın sertligi gerginlik karnım 6aylık gibi oluyor :)dik yuruyemiyorum bile onderece..mesela bugun iyiyim suanlık rahatız..bunun dısında eski yorgunlugumdakalmadı..tek sıkıntı zaman:)dr gunlerini iple cekiyorum :) senin gobisbelirmeye basladımı :)
tatlım keske bilgim olsa ben henuz ikili tarama testi yaptırmadımArkadaslar merhaba.. Araniza yeni katildim. Forumu takip etmis ama yazma imkanim olmamisti.. Bugunlerde cok kotuyum ve dusuncelerinizi merak ediyorum. 12 hafta 2 gunluk hamileyim. Ptesi dr kontrolune gittik. Ense kalinligi var dedi. İkili test yapildi. Sonuclar soyle: fb-hcg:94, PAPP-A: 2.46, kombine risk:1/106, ikili test:1/1518, yas riski:1/1239, trisomy 13/18 + nt <1/10000 ense kalinligi:2.7mm, crl:50.1mm. Acil cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler..
kızlar ben 10 haftalık gebeyim önümüzdeki hafta 2 li test tarama randovum var ama o kadar cok sey duydumki kafam karıstı. bana lütfen bilgilerinizle yardımcı olun. biçok kişi ikili tarama testinde cok risk cıkıyo ama üçlü tarama testini beklemek zorunda kalıyorsun diyorlar bende 2 li testi atlayıp direk üçlü mü yaptırsam hiç stres yasamadan ben coookk evhamlıyım ilk gebeliğim düşükle sonuclandıgından dolayı.
canım bu konuyla ilgili bugun tv programıseyrettim trt 1 de doktorun anlattıklarına ggöre senin sonuclar iyi gibi tam net bilmiyorum bende ama sen yinede doktorunu bekle derimArkadaslar merhaba.. Araniza yeni katildim. Forumu takip etmis ama yazma imkanim olmamisti.. Bugunlerde cok kotuyum ve dusuncelerinizi merak ediyorum. 12 hafta 2 gunluk hamileyim. Ptesi dr kontrolune gittik. Ense kalinligi var dedi. İkili test yapildi. Sonuclar soyle: fb-hcg:94, PAPP-A: 2.46, kombine risk:1/106, ikili test:1/1518, yas riski:1/1239, trisomy 13/18 + nt <1/10000 ense kalinligi:2.7mm, crl:50.1mm. Acil cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler..
Arkadaslar merhaba.. Araniza yeni katildim. Forumu takip etmis ama yazma imkanim olmamisti.. Bugunlerde cok kotuyum ve dusuncelerinizi merak ediyorum. 12 hafta 2 gunluk hamileyim. Ptesi dr kontrolune gittik. Ense kalinligi var dedi. İkili test yapildi. Sonuclar soyle: fb-hcg:94, PAPP-A: 2.46, kombine risk:1/106, ikili test:1/1518, yas riski:1/1239, trisomy 13/18 + nt <1/10000 ense kalinligi:2.7mm, crl:50.1mm. Acil cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler..
Düzeltilmiş momları vermemiştim arkadaşlar. Zaman geçmek bilmiyor şu anda... amniyosentez olurum büyük ihtimalle . Ancak daha önce serbest fetal DNA testini araştırıyorum. Bilgisi olan var mı? Ankara'da özellikle??
Bir sorum daha olacak: ikili testi kötü çıkıp da sağlıklı doğum yapan anneler fbhcg ve papp a değerleri nasıldı? Sanırım bu değerler biraz daha önemli!!
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Cevaplarınızı ve dualarınızı bekliyorum
canım dr kontrolun nasıl gecti?canım inşallah bir sorun yoktur ve saglıklı şekilde dünyaya getirrsin bebeğini.Allahım size bağışlasın inşallah sağlklı şekilde. Bende yarın gitcem doktora ikili test için çok heyeceanlyım sabırsızlanıyorum.Her gün rüyama giriyor. Allahım hakkımızda hayrlısını nasip etsn bebeklerimizi bize bağşlasın inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?