S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.012 207 23 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Lady Guinevere #61 selenakif .!.: Ense kalınlığı normal burun kemiği de var dedi Genişletmek için tıkla... Bunu kaç haftalikta söyledi acaba bana hiçbir şey demeden kalpteki parlaklık büyük down olabilir fetal amniyosentez önerdi
selenakif .!.: Ense kalınlığı normal burun kemiği de var dedi Genişletmek için tıkla... Bunu kaç haftalikta söyledi acaba bana hiçbir şey demeden kalpteki parlaklık büyük down olabilir fetal amniyosentez önerdi
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.012 207 23 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Lady Guinevere #62 nesliabdll .!.: Merhaba arkadaşlar 2li tarama testinden anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi insan ister istemez kendini korkulu hissediyor Genişletmek için tıkla... Bendeki ikili testte ppaa değeri 600.ug diyor o ne ki Eklentiler 1000115538.jpg 35,3 KB · Görüntüleme: 13
nesliabdll .!.: Merhaba arkadaşlar 2li tarama testinden anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi insan ister istemez kendini korkulu hissediyor Genişletmek için tıkla... Bendeki ikili testte ppaa değeri 600.ug diyor o ne ki