- 11 Haziran 2022
- 17
- 7
- 1
- 38
Benim de 1.203 çıktı ultrasonda herşey normal dedi bende nift testi yaptırdım sonuç bekliyoruz benim de yaş 36 bence maddi durumun varsa yaptır beklemek çok zor çünkü bir gafta sonra çıkacak bakalım
Bende yarın yaptıracağım aklımda şüphe kalmasın. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.sonuç çıkınca mutlaka bildirin bize deBenim de 1.203 çıktı ultrasonda herşey normal dedi bende nift testi yaptırdım sonuç bekliyoruz benim de yaş 36 bence maddi durumun varsa yaptır beklemek çok zor çünkü bir gafta sonra çıkacak bakalım temiz gelir inş hepimizin bebişleri
Amin canım hepimizinBende yarın yaptıracağım aklımda şüphe kalmasın. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.sonuç çıkınca mutlaka bildirin bize de
Eşik değer 1/250 kombine riskiniz gayet iyi sıkıntı edecek bence bişey yok dilerseniz perinatoloji uzmanı ile detaylı ultrasona girip belirteç var mı yok mu baktıranilirsin riski bulgulara göre yeniden hesaplıyorlar benim 1\222 çıktı biyokimyasal ve perinatoloji uzmanı detaylı inceledi herhangi bir test önermedi. Doktorların çoğu bu tip durumlarda dava açılmasın diye öneride bulunabiliyor.Merhaba hanimlar bende 13 haftalik hamileyim tup bebekle.yasim 30.biyokimyasal risk 1/527, kombine risk 1/2793, trizomi 13/18 +nt 1/10.000 cikti.ense kalinligi 1.08,burun kemigi goruldu.ama doktorum fetal dna nifty yaptir. diyor.riskim icin cut off altinda ama doktorun bunu istemesi icim icimi yiyor.ilk gebeligim tecrubesizim bu degerler kotu mu riskli mi.cok ugrastik bebegim icin cok korkuyoruz
13 haftada detayli ultrasona girebilir miyim.istanbulda yasiyorum onerebileceginiz bi perinatoloji uzmani var miEşik değer 1/250 kombine riskiniz gayet iyi sıkıntı edecek bence bişey yok dilerseniz perinatoloji uzmanı ile detaylı ultrasona girip belirteç var mı yok mu baktıranilirsin riski bulgulara göre yeniden hesaplıyorlar benim 1\222 çıktı biyokimyasal ve perinatoloji uzmanı detaylı inceledi herhangi bir test önermedi. Doktorların çoğu bu tip durumlarda dava açılmasın diye öneride bulunabiliyor.
Girebilirsiniz ben aydında yaşıyorum aydında girdim. Radyoloji uzmanı tarafından yapılan detaylı ultrason değil yalnız perinatoloji uzmanı tarafından yapılmalı. Benim raporumu da düşük risk grubunda olarak değiştirildi. İçiniz rahat olur.13 haftada detayli ultrasona girebilir miyim.istanbulda yasiyorum onerebileceginiz bi perinatoloji uzmani var mi
Merhaba kaç günde çıktı fetal DNA testi sonucunuz. Bende yaptırdım bekliyorumBenim de 2 li taramamda yaş riski çıktı, 36 yaşındayım. Doktorumun önerisiyle fetal dna yaptırdım.
fetal dna düşük riskli çıktığı için 4 lü taramaya gerek duymadı doktor.
12 günde çıktı.Merhaba kaç günde çıktı fetal DNA testi sonucunuz. Bende yaptırdım bekliyorum
koşuyolu medipolde hakan bey var. işinde çok iyi. ben de farklı sıkıntılardan 16. haftada ayrıntılı yaptırmıstım. 13de yapıyor mu sorabilirsiniz13 haftada detayli ultrasona girebilir miyim.istanbulda yasiyorum onerebileceginiz bi perinatoloji uzmani var mi
Ay hadi darısı bana inşallah12 günde çıktı.
İkili testinizde bhcg değeri kaç çıkmıştı hatirliyormusunuzMerhaba arkadaslar ikili tarama testim riskli çıktı. Kombine risk 1/57. Ense kalinligi 2.7 mm. Ters a dalgasi goruldu. Doktorum fetal dna ya da aminosentez yapmami onerdi. Bende fetal dna testi yaptirdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Ikili testi riskli cikip diger test sonuclari iyi cikan var mi? Moralim çok bozuk. Desteginize ihtiyacim var.
Korkmayın bence benimde 37/1 çıkmıştı testim fakat bundan bağımsız olduğunu düşünüyorum ben bebeğimin kalbi durdu 13.haftada fetal DNA vermiştim kürtaj olduğum gün temiz çıktığını öğrendik. Patolojiye gitti bebeğim herşeyi normal dendi. Bu testler korkutmasın gerçekten şansa ve yaşa bağlı olarak gelişiyor tanı testi değil sonuçta tarama testi bu testler Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşAllahMerhaba arkadaslar ikili tarama testim riskli çıktı. Kombine risk 1/57. Ense kalinligi 2.7 mm. Ters a dalgasi goruldu. Doktorum fetal dna ya da aminosentez yapmami onerdi. Bende fetal dna testi yaptirdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Ikili testi riskli cikip diger test sonuclari iyi cikan var mi? Moralim çok bozuk. Desteginize ihtiyacim var.
Cok geçmiş olsunKorkmayın bence benimde 37/1 çıkmıştı testim fakat bundan bağımsız olduğunu düşünüyorum ben bebeğimin kalbi durdu 13.haftada fetal DNA vermiştim kürtaj olduğum gün temiz çıktığını öğrendik. Patolojiye gitti bebeğim herşeyi normal dendi. Bu testler korkutmasın gerçekten şansa ve yaşa bağlı olarak gelişiyor tanı testi değil sonuçta tarama testi bu testler Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah
Bence hiç kafana takma , en basiti benim ikili taramam yüksek riskli çıktıCok geçmiş olsunbenimde ikilim riskli çıktı fetal dna yaptırmayı düşünüyorum cok stres yaptim insan ister istemez stres yapıyor ikili tarama testinizin değerleri nasil çıkmıştı hatirliyormusunuz
Fetal DNA genelde temiz çıkıyor bende çok stres yapmıştım fakat daha sonra ne kadar anlamsız olduğunu anladım o benim evladımdı ne olursa olsun rabbimden geliyor lütfen böyle düşünün kimse evladına kıyamaz o yüzden aldırmayacaksanız içinizi ferah tutun bir sonraki gebeliğimde hiçbirini yaptırmıycam yalnızca ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum Allah izin verirse.. kan değerim yüksek çıkmıştı 37de 1 diğerlerini hatırlamıyorum çıktısını vermemişti doktor..Cok geçmiş olsunbenimde ikilim riskli çıktı fetal dna yaptırmayı düşünüyorum cok stres yaptim insan ister istemez stres yapıyor ikili tarama testinizin değerleri nasil çıkmıştı hatirliyormusunuz
Tesekkur ederim 2li taramayı yaptırdığıma Bende çok pismanim hersey AllahtanFetal DNA genelde temiz çıkıyor bende çok stres yapmıştım fakat daha sonra ne kadar anlamsız olduğunu anladım o benim evladımdı ne olursa olsun rabbimden geliyor lütfen böyle düşünün kimse evladına kıyamaz o yüzden aldırmayacaksanız içinizi ferah tutun bir sonraki gebeliğimde hiçbirini yaptırmıycam yalnızca ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum Allah izin verirse.. kan değerim yüksek çıkmıştı 37de 1 diğerlerini hatırlamıyorum çıktısını vermemişti doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?