İKİLİ TARAMA TESTİ RİSKLİ ÇIKANLAR

Sezen28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
9
5
1
31
Merhaba arkadaslar ikili tarama testim riskli çıktı. Kombine risk 1/57. Ense kalinligi 2.7 mm. Ters a dalgasi goruldu. Doktorum fetal dna ya da aminosentez yapmami onerdi. Bende fetal dna testi yaptirdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Ikili testi riskli cikip diger test sonuclari iyi cikan var mi? Moralim çok bozuk. Desteginize ihtiyacim var.

Moralinizi bozmayın şimdiden. Doktorum banada direk fetal dna önerdi onu yaptıracağız. İkili testler tamamrn şansa ve yaşa bağlı yüksek çıkıyor doğruluk oranı pek yok dedi. Hiç bulaşmayalım dedik bizde

Allah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Merhaba benımde dörtlü test 1/53cıktı sonucunuz nasıl geldı acaba bende cok üzülüyorum kafama takıyorum

Merhaba benımde dörtlü test 1/53cıktı sonucunuz nasıl geldı acaba bende cok üzülüyorum kafama takıyorum
Cok sukur temiz cikti. Hic uzme kendini sendede buyuk ihtimal bir sey cikmicak Allahın izniyle. Cevremdeki cogu insana riskli cikmis ama hic bi sorun yasamamislar. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dualarim sizinle.

Cok sukur temiz cikti. Hic uzme kendini sendede buyuk ihtimal bir sey cikmicak Allahın izniyle. Cevremdeki cogu insana riskli cikmis ama hic bi sorun yasamamislar. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dualarim sizinle.
Allah razı olsun cnm doğum yaklaştıkça korkuyorum ıkılı yaptırmadım doktoru zorladı dörtlü yaptık oda boyle çıkınca yıkıldık doğum yaklaştıkça korku kapladı ıcımı cok dua et bana lütfen

Hic korkma canim. Boyle riskli cikipta saglikli bebekleri olan cok insan var. Sonucta risk olcuyor bu testler tani testi degil. Uzme kendinide bebeginde hisseder. Allah'in izniyle saglikla alirsin kucagina hep dua edicem senin icinde.ne kadar kaldi dogumuna

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de trisonomi 21 1/233 trisonomi 18 1/5 çıktı. Moralimiz çok kötü. Cvs önerdi. Dr um. Fetal dna verdim ama cvs ya da amniyosentez kesin yaptırmam lazımmış

Benim de ikili testim kötü geldi 36 yaşındayım ama renkli ayrıntılı ultrasonda birşey yok çok şükür burun, çene, ense ,kalbe bakıldı içim biraz rahatladı ama nift testi verdim cuma günü bakalım bekleyeceğiz buradaki yazılar Umut oldu inş benim de bebişim sağlıklı doğar 14 haftalık şuan

Kızlar benim de yaşım 38 di ve ikili- dörtlü tarama testlerimde hep yaş riskim yüksek çıktı. Dediğiniz testleri önerdi doktor ama ultrason da ense ve burun normal görünüyordu. Down sendromunda bunlar da önemli. Ben çok düşündüm sonuçta dediğiniz testler çocuğun down sendromu durumunun varlığı ve yokluğu hakkında bilgi veriyor, herhangi bir müdahale şansı yok bu durumda bebeği aldırma düşünceniz yoksa hiç bu testlere girmeyin derim ben. Nitekim ben de öyle yaptım ve ne gelirse kabulümdür dedim. Çok şükür 1 yıl olacak nerdeyse bebeğim doğdu sağlıklı. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar benimde ikili tarama testim riskli çıktı yaşım 36 biyokimyasal risk 1.284 çıktı moralim çok bozuk. Doktorumuz genetik testini önerdi onu yaptırmayı düşünüyoruz

Merhabalar benimde ikili tarama testim riskli çıktı yaşım 36 biyokimyasal risk 1.284 çıktı moralim çok bozuk. Doktorumuz genetik testini önerdi onu yaptırmayı düşünüyoruz
Merhaba benim de biyokimya 222\1 çıktı Yaşım 28 kombine risk 1234\1 çıktı doktorum perinatolojiye yönlendirdi detaylı inceledi herhangi bir test önermedi rutin gebelik kontrollerine devam et dedi. Sanırım sizin yaş riskiniz var ondan önermiş olabilir Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip eylesin

Benim de 1.203 çıktı ultrasonda herşey normal dedi bende nift testi yaptırdım sonuç bekliyoruz benim de yaş 36 bence maddi durumun varsa yaptır beklemek çok zor çünkü bir gafta sonra çıkacak bakalım temiz gelir inş hepimizin bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…