Moralinizi bozmayın şimdiden. Doktorum banada direk fetal dna önerdi onu yaptıracağız. İkili testler tamamrn şansa ve yaşa bağlı yüksek çıkıyor doğruluk oranı pek yok dedi. Hiç bulaşmayalım dedik bizdeMerhaba arkadaslar ikili tarama testim riskli çıktı. Kombine risk 1/57. Ense kalinligi 2.7 mm. Ters a dalgasi goruldu. Doktorum fetal dna ya da aminosentez yapmami onerdi. Bende fetal dna testi yaptirdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Ikili testi riskli cikip diger test sonuclari iyi cikan var mi? Moralim çok bozuk. Desteginize ihtiyacim var.
Allah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Moralinizi bozmayın şimdiden. Doktorum banada direk fetal dna önerdi onu yaptıracağız. İkili testler tamamrn şansa ve yaşa bağlı yüksek çıkıyor doğruluk oranı pek yok dedi. Hiç bulaşmayalım dedik bizde
Amin inşallah hepimizinAllah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Merhaba benımde dörtlü test 1/53cıktı sonucunuz nasıl geldı acaba bende cok üzülüyorum kafama takıyorumMerhaba arkadaslar ikili tarama testim riskli çıktı. Kombine risk 1/57. Ense kalinligi 2.7 mm. Ters a dalgasi goruldu. Doktorum fetal dna ya da aminosentez yapmami onerdi. Bende fetal dna testi yaptirdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Ikili testi riskli cikip diger test sonuclari iyi cikan var mi? Moralim çok bozuk. Desteginize ihtiyacim var.
Cok sukur temiz cikti. Hic uzme kendini sendede buyuk ihtimal bir sey cikmicak Allahın izniyle. Cevremdeki cogu insana riskli cikmis ama hic bi sorun yasamamislar. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dualarim sizinle.Merhaba benımde dörtlü test 1/53cıktı sonucunuz nasıl geldı acaba bende cok üzülüyorum kafama takıyorum
Allah razı olsun cnm doğum yaklaştıkça korkuyorum ıkılı yaptırmadım doktoru zorladı dörtlü yaptık oda boyle çıkınca yıkıldık doğum yaklaştıkça korku kapladı ıcımı cok dua et bana lütfenCok sukur temiz cikti. Hic uzme kendini sendede buyuk ihtimal bir sey cikmicak Allahın izniyle. Cevremdeki cogu insana riskli cikmis ama hic bi sorun yasamamislar. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dualarim sizinle.
Hic korkma canim. Boyle riskli cikipta saglikli bebekleri olan cok insan var. Sonucta risk olcuyor bu testler tani testi degil. Uzme kendinide bebeginde hisseder. Allah'in izniyle saglikla alirsin kucagina hep dua edicem senin icinde.ne kadar kaldi dogumunaAllah razı olsun cnm doğum yaklaştıkça korkuyorum ıkılı yaptırmadım doktoru zorladı dörtlü yaptık oda boyle çıkınca yıkıldık doğum yaklaştıkça korku kapladı ıcımı cok dua et bana lütfen
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de trisonomi 21 1/233 trisonomi 18 1/5 çıktı. Moralimiz çok kötü. Cvs önerdi. Dr um. Fetal dna verdim ama cvs ya da amniyosentez kesin yaptırmam lazımmışMerhaba arkadaslar ikili tarama testim riskli çıktı. Kombine risk 1/57. Ense kalinligi 2.7 mm. Ters a dalgasi goruldu. Doktorum fetal dna ya da aminosentez yapmami onerdi. Bende fetal dna testi yaptirdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Ikili testi riskli cikip diger test sonuclari iyi cikan var mi? Moralim çok bozuk. Desteginize ihtiyacim var.
Sonucunuz belli mi acaba??yaptirdiniz mi amniyosentezz??Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de trisonomi 21 1/233 trisonomi 18 1/5 çıktı. Moralimiz çok kötü. Cvs önerdi. Dr um. Fetal dna verdim ama cvs ya da amniyosentez kesin yaptırmam lazımmış
16 haftanın dolmasını bekliyoruz. Henüz yaptırmadı.Sonucunuz belli mi acaba??yaptirdiniz mi amniyosentezz??
Yaptınız mı acaba inş temiz çıkmıştır16 haftanın dolmasını bekliyoruz. Henüz yaptırmadı.
Merhaba 16 yı beklemeden cvs yaptırdık. Önsonuç iyi geldi. Çok şükür. Kesin sonuç bekliyoruzYaptınız mı acaba inş temiz çıkmıştır
Merhaba 16 yı beklemeden cvs yaptırdık. Önsonuç iyi geldi. Çok şükür. Kesin sonuç bekliyoruzYaptınız mı acaba inş temiz çıkmıştır
Merhaba benim de biyokimya 222\1 çıktı Yaşım 28 kombine risk 1234\1 çıktı doktorum perinatolojiye yönlendirdi detaylı inceledi herhangi bir test önermedi rutin gebelik kontrollerine devam et dedi. Sanırım sizin yaş riskiniz var ondan önermiş olabilir Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip eylesinMerhabalar benimde ikili tarama testim riskli çıktı yaşım 36 biyokimyasal risk 1.284 çıktı moralim çok bozuk. Doktorumuz genetik testini önerdi onu yaptırmayı düşünüyoruz
Ben de 14 haftalık nift testi yaptırdık bakalım bekliyoruz inş iyi gelirMerhaba 16 yı beklemeden cvs yaptırdık. Önsonuç iyi geldi. Çok şükür. Kesin sonuç bekliyoruz. Sizin durumunuz nedir?
Benim de 1.203 çıktı ultrasonda herşey normal dedi bende nift testi yaptırdım sonuç bekliyoruz benim de yaş 36 bence maddi durumun varsa yaptır beklemek çok zor çünkü bir gafta sonra çıkacak bakalım temiz gelir inş hepimizin bebişleriMerhabalar benimde ikili tarama testim riskli çıktı yaşım 36 biyokimyasal risk 1.284 çıktı moralim çok bozuk. Doktorumuz genetik testini önerdi onu yaptırmayı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?