• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama testi riskli çıkanlar 1/57

Sezen28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
9
5
1
31
Merhaba arkadaslar ikili testim cok riskli cikti. 28 yasindayim. Ense kalinligi 2.7 mm burun kemigi mevcut. Ultrasonda da test a dalgasi görüldü. Kombine risk 1/57 ikili test 1/219. Fetal DNA testi yaptirdim, sonucumun çıkmasını bekliyorum. Sinirlerim çok bozuk, benimle ayni durumda olanlar var mi?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ikili testim cok riskli cikti. 28 yasindayim. Ense kalinligi 2.7 mm burun kemigi mevcut. Ultrasonda da test a dalgasi görüldü. Kombine risk 1/57 ikili test 1/219. Fetal DNA testi yaptirdim, sonucumun çıkmasını bekliyorum. Sinirlerim çok bozuk, benimle ayni durumda olanlar var mi?
Benim 85/1 çıktı yüksek riskli çıktı.üçüncü gebeliğim 37 yaşındayım.Her ne kadar yaştan ötürü çıktı diye düşünmek istesemde.niftbtesti yaptırdım kesin sonuç verıyo .çok şükür temiz geldi sonucumuz.sende çok kafaya takarsan nift testi yaptır maddi açıdan pahalı ama kafayı yemekten iyi bence

Benim 85/1 çıktı yüksek riskli çıktı.üçüncü gebeliğim 37 yaşındayım.Her ne kadar yaştan ötürü çıktı diye düşünmek istesemde.niftbtesti yaptırdım kesin sonuç verıyo .çok şükür temiz geldi sonucumuz.sende çok kafaya takarsan nift testi yaptır maddi açıdan pahalı ama kafayı yemekten iyi

Cok sevindim adina. Bende sonucumu bekliyorum benimde nift diye geciyor genoks da yaptirdim cumartesi belli olacak insallah

Benim 85/1 çıktı yüksek riskli çıktı.üçüncü gebeliğim 37 yaşındayım.Her ne kadar yaştan ötürü çıktı diye düşünmek istesemde.niftbtesti yaptırdım kesin sonuç verıyo .çok şükür temiz geldi sonucumuz.sende çok kafaya takarsan nift testi yaptır maddi açıdan pahalı ama kafayı yemekten iyi bence
Cok sevindim adina. Bende sonucumu bekliyorum benimde nift diye geciyor genoks da yaptirdim cumartesi belli olacak insallah

Merhabalar testinizin sonucu belli oldu mu acaba?benim ikili test sonucum riskli çıktı ben de 4 martta genoksa nifty testi yaptırdım sonuç bekliyorum,geç çıkartıyor diyorlar sizin sonuçlarınız zamanında çıktı mı?

Merhabalar testinizin sonucu belli oldu mu acaba?benim ikili test sonucum riskli çıktı ben de 4 martta genoksa nifty testi yaptırdım sonuç bekliyorum,geç çıkartıyor diyorlar sizin sonuçlarınız zamanında çıktı mı?
Merhaba bende nifty yaptırdım sizin sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba? Benim daha bugün lab kabul msjı geldi

Ben amerikaya yolladim nifty testimi ve 12 gunde belli oldu ama bunun zaten 5 gunu lab a ulasma suresiydi. İkili testim temiz cikmisti ama gene yaptirmak istedim. Ah ahh o yuzde 15 lik olasilik var ya, yani risksiz bile ciksa o yuzde onbes insani uyutmuyor. Neyse dedik yaptirdik o da zaten hemen netten erisebildik sonucuna temizmis. İcinizi ferah tutun. 12-16 arasina kadar yolu var. keske bu testler herkese erisilebilir olsa. El birligiyle sma testlerini zorunlu hale getirmek icin calismalar yaptirdik adimlar attirdik sira bu testlerde insallah.

Back