- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Cok gecmis olsun. Benzer seyleri bizde yasadik ve malesef bebegimi kaybettim. Once nifty testi yaptirdik sonra doktor bunda bazen kesin olmuyor amniyosentezde yaptirin dedi yaptirdik. Yani sanki amniuosentezi yaptirmak daha mantikli gibi.Biyokimyasal risk yaninda 68de 1 yaziyo dosya ekleyemedim doktor cok kotu konustu canimi o sıktı yoksa bunlarin kesin olmadigini biliyorum nifty testini dusunuyoruz esimle bi kac yeri aradim kafam cok karisti hayirlisi diyorum
Cok gecmis olsun. Benzer seyleri bizde yasadik ve malesef bebegimi kaybettim. Once nifty testi yaptirdik sonra doktor bunda bazen kesin olmuyor amniyosentezde yaptirin dedi yaptirdik. Yani sanki amniuosentezi yaptirmak daha mantikli gibi.
Trizomi cikti bizde
gecen yil hamileyken nifty yaptirdim ben, amniyosentez en garanti cozum ama onda da risk dusuk de olsa var diye nifty yaptirdim..hatta konu basligi acmistim..Biyokimyasal risk yaninda 68de 1 yaziyo dosya ekleyemedim doktor cok kotu konustu canimi o sıktı yoksa bunlarin kesin olmadigini biliyorum nifty testini dusunuyoruz esimle bi kac yeri aradim kafam cok karisti hayirlisi diyorum
gecen yil hamileyken nifty yaptirdim ben, amniyosentez en garanti cozum ama onda da risk dusuk de olsa var diye nifty yaptirdim..hatta konu basligi acmistim..
Nifty iyi cikmisti. Simdi 7 aylik bebegim var. Actigim konunun linkini atayim..Sonuc neydi peki ve dogrumuydu
Nifty iyi cikmisti. Simdi 7 aylik bebegim var. Actigim konunun linkini atayim..
NIFTY Testi
Yaptıran veya yaptırmayı düşünen arkadaşlar yorumlarınız neler acaba?www.kadinlarkulubu.com
Insallah guzel sonuclariniz cikar, iyi düşünün:))Okudum canim bu konuyu cok sevindim adina
Insallah guzel sonuclariniz cikar, iyi düşünün:))
merhaba canım,öncelikle umarım bebeğini sağsalim kucağına alırsın.şunu söylemek istiyorum.öncelikle özel hastaneyemi gidiyorsun.maalesef böyle bir rant oluştu.yakın arkadaşlarım hamile.ve hepsi özele gidiyor.3ündede senin gibi sonuçlar çıktı.doktorları morallarını bozdu,kendilerini yaptırmaya mecbur hissettiler tabi su aldırmak yerine çünkü riski varmış kan aldırdılar yani canım hiçbir doktorun seni bu hamileyken sana psikolojik baskı uygulamaya hakkı yok.bence bu testi yaptır.fakat doktorunu değiştir.Kizlar meraba ikili taramamda ense kalinligi 1 cm cikti normal dendi bugunde kan sonucumu aldim 68de 1 oldugunu soyledi doktor oglumdada bi risk oldugu soylenmisti ama cok sukur bisey cikmamisti o yuzden onemsemedim ama doktor israrla sonucun cok kotu oldugunu soyledi amniyosentez onerdi ama yaptirmak istemiyorum boyle bisey basina gelen varmi ne onerirsiniz simdiden tesekkurler
merhaba canım,öncelikle umarım bebeğini sağsalim kucağına alırsın.şunu söylemek istiyorum.öncelikle özel hastaneyemi gidiyorsun.maalesef böyle bir rant oluştu.yakın arkadaşlarım hamile.ve hepsi özele gidiyor.3ündede senin gibi sonuçlar çıktı.doktorları morallarını bozdu,kendilerini yaptırmaya mecbur hissettiler tabi su aldırmak yerine çünkü riski varmış kan aldırdılar yani canım hiçbir doktorun seni bu hamileyken sana psikolojik baskı uygulamaya hakkı yok.bence bu testi yaptır.fakat doktorunu değiştir.
umarım herşey gönlünce olur canım moralini bozma gerçekten bu bir rant.insanın moralini bozup kan testine zorunlu tuttuyorlar.bence hiçbişry çıkmayacak.ben öyle hissediyorum canım.lütfen testini yaptır ama o doktorla devam etme.zaten istesende bu kadar olumsuz konuşmasının üzerine eskisi gibi olamazsın.8 yaşında bir kızım var.onun doğumu için tam 6 doktor gezdim.doktor çok önemli .doğum bir hastalık değildir.doğum mutlu yolculuk.o mutlu yolculukta iyi insanlarla seyahat edin.anılarınız güzel olsun.canını sıkma canım.ben hiç bişey olmadığına eminim.Cok tesekkurler canim cevabin icin hem ozele gidiyorum hem devlet hastanesine gidiyorum ankarada en guvenilir denebilecek devlet hastanesine gidiyorum ama malesef dedigin gibi 5 hamileden 4dune bunu soyluyolar oglumdada ayni durumu yasayip Allaha sukur sagsaglim kucagima aldigim halde yinede moral bozuyolar ayni testi bugun baska bi hastanede yaptirip sonuca gire nifty yaptirmayi dusnuyorum
umarım herşey gönlünce olur canım moralini bozma gerçekten bu bir rant.insanın moralini bozup kan testine zorunlu tuttuyorlar.bence hiçbişry çıkmayacak.ben öyle hissediyorum canım.lütfen testini yaptır ama o doktorla devam etme.zaten istesende bu kadar olumsuz konuşmasının üzerine eskisi gibi olamazsın.8 yaşında bir kızım var.onun doğumu için tam 6 doktor gezdim.doktor çok önemli .doğum bir hastalık değildir.doğum mutlu yolculuk.o mutlu yolculukta iyi insanlarla seyahat edin.anılarınız güzel olsun.canını sıkma canım.ben hiç bişey olmadığına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?