ikili tarama sirasinda cift rahim(catal rahim) oldgunu ogrendim

Kizlar benm gbi hamile olup bu durumda olan var mi
hamile değilim ama durumu fazlasıyla biliyorum. bu konuda gebelik süreci için doktorunuz çok önemli. bu konudan gerçekten anlayan bir doktorla gebeliğinizi sürdürmenizde fayda var. ayrıca kendinizi çok yormamalı bolca dinlenmelisiniz. en ufak bir sıkıntı hissettiğinizde hemen doktorunuza danışmalısınız. bu durumda doğum yapan çok insan var ama gebelik süreci normal bir süreç gibi işlemeyebilir. aklınızı bulandırmak istemem ama benim bildiklerim bu şekilde. inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Anladm tesekkurler. Doktra soyledm radyologun cift rahm var dedgni ama cikmak uzereydi hic ilgilenmedi hic bseyde demedi sanki cok norml bsey herkeste olan bisey gbi. Degistiricem doktru bi dahakine bakalm

Anladm tesekkurler. Doktra soyledm radyologun cift rahm var dedgni ama cikmak uzereydi hic ilgilenmedi hic bseyde demedi sanki cok norml bsey herkeste olan bisey gbi. Degistiricem doktru bi dahakine bakalm
Merhaba 3 yıl önce açmışsınız başlığı. Hamileliğinizin seyri nasıl devam etti acaba inşallah sağlıkla almışsınızdır kucağınıza bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…