• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkilemde Kalmak

Hesap vereceğimiz tek merci kendiniz ve ailenizdir. Sevgiliye sormak neden? Ben olsam yoluma bakardım. Belkide beklemekten değil daha iyi bir okulda okumandan rahatsız oluyordur sevgilin. Böyle tipler var çünkü. Mühendis olursan onu beğenmezsin,gözün açılır falan diye düşünüyor olabilir. Kendi yolunu kendi istediğin biçimde çiz. Sevgilini veya bir başkasını mutlu ermek için mutsuz olmayı göze alma derim

Bir daha konu açmıştım evlenmek istemiyorum hazır değilim diye ama seviyorum işte direk bitsin ozaman diyemiyorum. bu bölümde olmak istemiyorum diye neredeyse hergün ağlıyorum..

hatırlıyorum çocuk ne zamandır evlilik diye ısrar ediyor...
eğer seni gerçekten istiyorsa, sen de evlenmek istiyorsan okulla birlikte evlilik yürür.
ancak bu çocuk sana ne kadar saygı duyuyor ondan emin değilim.

Hesap vereceğimiz tek merci kendiniz ve ailenizdir. Sevgiliye sormak neden? Ben olsam yoluma bakardım. Belkide beklemekten değil daha iyi bir okulda okumandan rahatsız oluyordur sevgilin. Böyle tipler var çünkü. Mühendis olursan onu beğenmezsin,gözün açılır falan diye düşünüyor olabilir. Kendi yolunu kendi istediğin biçimde çiz. Sevgilini veya bir başkasını mutlu ermek için mutsuz olmayı göze alma derim
Çok haklısınız kesinlikle aslında ben de böyle düşünüyorum. Ailem destekçi okursam da okumayıp çalışsam da. Aslında aramızda eğitim farkı şuanda da var ama ben bunu sorun yapan birisi hiç olmadım. O da zaten müdür böyle bir şey düşünmez sanırım. Yaşının geldiğini düşünüyor.

hatırlıyorum çocuk ne zamandır evlilik diye ısrar ediyor...
eğer seni gerçekten istiyorsa, sen de evlenmek istiyorsan okulla birlikte evlilik yürür.
ancak bu çocuk sana ne kadar saygı duyuyor ondan emin değilim.
Hep ayrı şehirlerde oldugumuzdan düşünmüştüm,saygı duymadıgından değil de..
Neden ki? Ben oldukca zor bir bölüm okuyorum ama var benim de bildiğim ust donemlerde ya da bizim dönemde evli olanlar.
Evlenecegin kisinin kisiligi önemli bence.
Eger sevgilin okurken evlenilmez diyosa o zaman keyfi bilir beklesin mezun olmani
Değil mi.. Haklısın

Bir daha mı okumak istiyorsunuz?
Okuyorum şu an. 3 yılım var. Erkek arkadaşım evlilik konusunda baskı yapıyor. Ailem okul bitmeden bu yola girersem hayal kırıklığına uğrayacak. İdare edemez hale geldim. Sürekli şimdi başlasak biz evlenene kadar zaten okulun biter diyor. Ben okuduğum için o da bilgisayar programcılığı okumaya başladı bu sene son senesi. Yaza bişeyler olsun istiyor. Çok seviyorum olacaksa onunla olsın tabi de bence erken. Sen beni sevmiyorsun elini taşın altına koymuyorsun diyerek vicdan yaptırıyor. Kafam çok karışık :(

bir kaç gün önce, bir konu açmıştım, okumanı tavsiye ediyorum.
annemin farklı bir ilde üniye gitmeme izin vermemesi, ve hayatımda birinin olması beni sınanava girmekten alıkoymuştu.
19 yaşındaydım ve evlendim.. evlenmez olaydım :( boşanıyorum..
şuan 31 yaşındayım ilkez ve sınava girdim, lys ye girmeye hak kazandım, büyük bir ihtimalle aöf tercih edeceğim.
sana tavsiyem, zamanın insanlar için neler getireceği belli olmuyor, asla ve asla okulundan, eğitiminden, vazgeçme
seven insan bekler, hayatının hatasını yaparsın.. tecrübe konuşuyor, yabana atma.

bir kaç gün önce, bir konu açmıştım, okumanı tavsiye ediyorum.
annemin farklı bir ilde üniye gitmeme izin vermemesi, ve hayatımda birinin olması beni sınanava girmekten alıkoymuştu.
19 yaşındaydım ve evlendim.. evlenmez olaydım :KK43: boşanıyorum..
şuan 31 yaşındayım ilkez ve sınava girdim, lys ye girmeye hak kazandım, büyük bir ihtimalle aöf tercih edeceğim.
sana tavsiyem, zamanın insanlar için neler getireceği belli olmuyor, asla ve asla okulundan, eğitiminden, vazgeçme
seven insan bekler, hayatının hatasını yaparsın.. tecrübe konuşuyor, yabana atma.
Çok üzüldüm sizin için, hayırlısı olsun bundan sonraki hayatınız size güzellikler getirsin.

Canım bak burdaki kadın üyelerin konularını okumuyo musun hiç? Çoğu okulunu yarıda bırakmış eşi için, çoğu elimde maddi gelirim yok diye psikolojik fiziksel şiddete maruz kalıyo boşanamıyo. Gör ve sen yapma geleceğin herkesten herşeyden daha önemli. Ayrıca hemşirelik çok çok güzel bi meslek.İsteklerini yarım bırakma..

Back
X