• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki zor soru

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
49
Diğer
İKİ ZOR SORU
>
> SORU 1
> Bir kadın tanıyorsunuz ve hamile. Sekiz çocuk sahibi, üçü sağır, ikisi kör, biri geri zekalı ve kadın da frengili.
> Bu kadına kürtaj önerir miydiniz?
> Bu sorunun cevabına bakmadan önce şu soruyu yanıtlayın.
>
> SORU 2
> Yeni bir lider seçme zamanı ve öyle bir an geliyor ki lideri sizin oyunuz tayin edecek.
> Üç aday var ve adaylarla ilgili gerçekler de şunlar: Kimi tercih edersiniz?
>
> Aday A
> Düzenbaz politikacılarla işbirliği yapar, falcılara danışır. İki metresi vardır. Sigaralarını uç uca ekler ve günde 8 ila 10 martini içer
>
> Aday B
> İki defa işten kovulmuş, öğlene kadar uyur. Kolejdeyken afyon içicisi ve her akşam 1 litreden fazla viski içer.
>
> Aday C
> Gözde bir savaş kahramanı. Vejeterjen, sigara içmez, nadiren bir bira içer ve karısını asla aldatmamıştır.
>
> Bu adaylardan hangisini tercih ederdiniz?
>
Önce karar verin, Ama cevaplara bakmayın... Sonra aşağıya kaydırın ve cevaplara bir bakın
>
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<<
<
<
<
<
<
<
> Aday A Franklin Roosevelt
> Aday B Winston Churchill
> Aday C Adolf Hitler
>
> Bu arada ilk sorudaki kadına kürtaj yaptıysanız Beethoven'i
> öldürdünüz.....
>
> İlginç değil mi?
>
> BİRİSİ İÇİN HÜKÜM VERMEDEN ÖNCE ÇOK ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN......!!!!!

ben doğru cevapları vermişim

alimden zalim zalimden alim doğar diye düşündüm ve çok yetenekli insnaların kimin ailesinde olacağı bilinmez....

valla ben Beethoven'i öldürdüm Adolf Hitler'i de başkan yaptım :d

aynen...
ama nereden bileceğizki sonunun böyle olacağını..
bizlerde kötü ihtimalleri değerlendirip anlık karar veren insanlarız...
ilk cevabım ya o bebekte engelli olursa dedim ve kürtajı düşündüm...
2.cevabımda ise diğerlerine göre daha mülayim birini seçmeli dedim mülayim mi?hitler mi?

ben bu soruda yanıldım:çok üzgünüm:

super bı yazıydı tatlım gercekten bu arada durustce yanıtladım soruları asla kürtaj onermezdım kadına dedım cunku 8cocugu da problemlıyse Allahın ısıne karısılmaz verdıyse bı bıldıgı vardır ayrıca gunahtır bı ınsan hayatı hakkında cok onemlı bı saglık problemı olmadıgı surece hüküm vermek bıze dusmez dedım beethoven ı öldürmedim:) ıkıncı soruda da kesınlıkle c şıkkını seçtim o da sıgara ıcmedıgı ve esını asla aldatmadıgı ıcın :)

Ben de Beethoven ı öldürmedim ama Adolf Hitler'i de başkan yaptım... kafamçokkarıştı

Beethoven'i öldürdüm ve Adolf Hitleri başkan yaptım.farkına varmadan çok yanlış bir seçim yaptım.:((

beethoven kurtuldu Şeniz winston churchill başkan oldu ilginç bir test ben beğendimkaydirigubbakcemile5

Back
X