• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki yumurtaligimda da sisme ve gerginlik var!!

tutanak

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
9
0
16
Antalya
Cogumuz sadece hamile olabilecegi ihtimaline bir umit duymak icin surekli gebelik belirtilerine bakip o belirtileri kendinde gormeye calisarak yalanci hamilelik yasiyor ki adet oldugunda ki hayal kirikligi cok daha fazla oluyr. Bende bunlardan biriyim ama yumurtaliklarimda asiri hassasiyet var ikisinde de dokundugum zamn kasiklarima hissediyorum adetime 5 gun var ve ben bu aciyi yaklasik 13 gundur cekoyrm diger belirtileri yazmiyrm bile gebe kaldiginda bu sekilde yumurtaliklarini hisseden oldumu cok merak ediyrm... uzun oldu kusura bkmayin.

slm cnm...ben 2 hamilelik yasamis biri olarak böyle bir durumla karsilasmadim..ama yumurtaliklarda agri batma siskinlik oldugunda hemen doktora gitmelisin...her 2 tarafta sanci olmasi

düsündürücü ama kist yada üsütme kaynakli bi durum olabilir...yumurtlama dönemlerinde hafif agri normal ama sen nerdeyse adet olacaksin az kalmis ihmal etme derim...gecmis olsun

bende suanda aynı şeyi yasıyorum ama yumurtlama dönemindeyim ondan sanırım dıye dusunuyorum bırde sogan kuru içiyorum ondanda olabilir belki bilmiyorum kii.

Allahım nasıl mutluyum anlatamammm belirtiler daha yumurtlama dönemimden itibaren başladı benim normalde gögüs uçlarım yoktur göğsümün uçları çıktı kasıklarımdaki ağrılar çoğaldı canımın yanmasına hiç bu kadar sevinmemiştim evde idrar testi yaptım birincisinde gölge gibi ikincisinde de silik pembe çizgiyi gördümm yarın doktara gidiceğiz rabbim isteyen herkeze nasip etsinn inşallhhh........

Back