• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki yatak odası takımı arasında kararsızım

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

$suenayatakodasi[1].webp $Image00250.webp tekrar yüklemiyi denedim umarım olmuştur

slm cnm ilk resim bellonanın yalnız yeni ürünler gelmiş sana özelden adres vercem oraya bakarsan daha güzel şeylr bulacgını tahmin ediyorum..
şimdiden hayrlı olsun :31:

Biraz klasik bir tarz.Bence 1.nin dolabı 2. nin yatağı güzel tabi karar sana kalmış.

2.ye ayrıca ayna almak gerek..cunku aynası yok.. hem 1.ye göre daha çok yer kaplıyor evınızın kucuk ihtimali üzerine yazıyorum tabıkı eger buyukse sorun olmaz zaten.

ben soldakını yeni 1.ciyi daha çok beyendım.. daha kullanıslı geldi bana

soldakı bellona suena gidip showroom da bizzat bakmıştık annemle çk ağırrr ve kullanışsız çok kaba geldı bana kapıları falan ck ağır çekmceleri de öyle kiracı ınsana yaramaz onu taşıtmak güç ister bir de dağıtılıp tekrar kolay kolay toplanacak bır takım değil. sağdakinide görmştüm cok hoş bir takım cok sade göz yormayan ...

Back
X