Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar çok kararsızım iki yatak odası takımı arasında takılıp kaldım sizce hangisini almalaıyım hangi renk tonları daha kullanışlıdır? :44::44:Eki Görüntüle 139363
Eki Görüntüle 139362
slm cnm ilk resim bellonanın yalnız yeni ürünler gelmiş sana özelden adres vercem oraya bakarsan daha güzel şeylr bulacgını tahmin ediyorum..
şimdiden hayrlı olsun
2.ye ayrıca ayna almak gerek..cunku aynası yok.. hem 1.ye göre daha çok yer kaplıyor evınızın kucuk ihtimali üzerine yazıyorum tabıkı eger buyukse sorun olmaz zaten.
ben soldakını yeni 1.ciyi daha çok beyendım.. daha kullanıslı geldi bana
soldakı bellona suena gidip showroom da bizzat bakmıştık annemle çk ağırrr ve kullanışsız çok kaba geldı bana kapıları falan ck ağır çekmceleri de öyle kiracı ınsana yaramaz onu taşıtmak güç ister bir de dağıtılıp tekrar kolay kolay toplanacak bır takım değil. sağdakinide görmştüm cok hoş bir takım cok sade göz yormayan ...