• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İki veya üç kez dış gebelik geçirip çocuk sahibi olanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zynpcm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
119
124
53
29
Merhablar arkadaşlar.. Ben iki tane dış gebelik geçirdim. Psikolojim beni alt üst etmesine rağmen inancım imanım beni ayakta tutuyor elhamdülillah. Bana umut verecek öykülerinizi yazar mısınız? Eşim çok istiyor psikolojik olarak çok kötüyüm eşime yetemiyormuşum gibi geliyor 🤧 bana umut verin 😥

Merhablar arkadaşlar.. Ben iki tane dış gebelik geçirdim. Psikolojim beni alt üst etmesine rağmen inancım imanım beni ayakta tutuyor elhamdülillah. Bana umut verecek öykülerinizi yazar mısınız? Eşim çok istiyor psikolojik olarak çok kötüyüm eşime yetemiyormuşum gibi geliyor 🤧 bana umut verin 😥
Ben geçirdim dış gebelik. 2 kez dış gebelik 1 kimyasal birde boş gebelik geçirdim yaşım 38... en son dış gebeliğimde yumurtalığımı ve tüpleri aldılar evet zor biliyorum ama yetememek ne demek.? Kendine gel rahim toparlayınca yine yaparsın. Neden korkuyosun.? Eşinin sperm sayısı vs düşük olsaydı sen yetemiyor mu diyecektin.? Üzülme paikolojini çok iyi anlıyorum ama takılma. Ümit her zaman var

Back