İki ultrason arasinda hafta farki var

caroline1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
146
85
98
Merhaba arkadaşlar
2 mayista doktora gittim 11+2 gunluk olmus dedi. Bugun farkli bir doktora gittim 2li tarama icin 11 haftalik daha haftaya yapalim dedi. Yani 11+5 olmasi gereken bebek nasil 11 haftalik cikti ben anlamiyorum iki ultrason arasinda boyle farklilik olan arkadaslar varsa lutfen yardimci olun

Olcumlerde.hata olabiliyor hatta doktordan doktora bile fark.edebiliyor kafana takma canim
Daha önceden düşük oldu kan sulandirici igne vuruyorum ve coraspin iciyorum 12. Haftaya kadar iceceksin dedi doktor cumartesi gunu gittigimde birakabilirsin dedi ilaclari. 2li tarama icin farkli bir doktora gittim birakamazsin daha 1 hafta kullanman lazim 11. Haftadasin dedi doktoruma soyledim sen ciddiye alma onu gibilerden bisey dedi yano zaten 2 düsük var bunada bisey olacak diye odum kopuyor.

Allah korusun yavrunu kuzum.icini ferah tut dua et Allah bagislasin tum.yavrulari

Bende de pıhtılaşma var. 18. Haftayı geçemiyorum. 3 kaybım oldu. Pıhtılaşma yüzünden olan kayıplar gebeliğin 4-6. Ayları arasında oluyor daha fazla.

Perinatoloji doktorlarına muayene olun. Riskli gebelik doktorlarını araştırın. Ben bunun için şehırlerarası gebelik yaşadım heray. Sağlıkla Doğum yaptım. Yine riskli gebelik uzmanına muayene oluyorum

Kan sulandirici igne kullanmiyomusun yada ilac
İkisinide kullanıyorum Şuan. Önceden sadece coraspinle devam ettik olmadı. Bir defa gün aşırı iğne ve coraspin yaptık yine olmadı. Uzman doktorların elinde kobay oldum resmen . Coraspin Doğuma 10 gün kala kestik iğneyi Doğumdan önceki gece 12 saat kala kestik Doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…