Iki takım arasında kaldım..

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
31
Merhabalar. Yeni eevleneceğim için eşya bakıyorum ancak iki oturma grubu arasında kaldım. Bana fikir verir misiniz :KK43:
IMG-20180714-WA0011.jpg
IMG-20180714-WA0012.jpg

Avangart takımlar günlük kullanım için çok yorucu. Hiç rahat değil. Misafir odası falan yapmak istiyorsanız bence hiç yapmayın. İnsanlar küçücük odalara tıkılıp büyük odaları koruma altına alıyor. Bence rahatlık önemli. Diğer takım daha iyi tabi renk değişimiyle.

Nasıl kullanacaksınız?
Yemek odamda alttaki fotoğrafa benzer bi takımım var..
Oturduğumuz odada olabildiğince salaş, çok spor bir oturma grubum var. Eğer tek odam olsaydı çıldırırdım çok ağır gelirdi, almazdım.
1 odamızı spor olarak kullanacaksak ben 2.yi alırdım. Sadece 1 takım alacaksam ikisini de almazdım.

2. Mobilyada yastik sayisi cok. Bir sure sonra yastik duzeltmek insani bunaltiyor. Onlar daginik olunca oda tamamen daginik gibi duruyor. Ozellikle cocuk olduktan sonra daha da zorlasiyor yastik duzeltmek.

Chester takım bende çok seviyordum.fakat düğmeli olduğundan kullanışsız ,temizliği çok zormuş.

yatak olabılen chester lar var konu sahıbı aynı model bırebır aynı model
chester denınce akla taba rengı gelıyor dırek sanırım rengıne sadık kalırdım

sagdakı yanı 2. resımdekı koltugun rengınde 2 berjerım var allahım en ufak bır toz 3 km oteten ben burdayım dıye bagırır mı . rengı cok guzel fakat kullanımı zor

mor da en sevdıgım renktır benım cazıbelı modelı de guzel fakat o model cok yer kaplıyor yan kollukları var ya... ondan.

ben senın ne tarz sevdıgını ve ıstedıgını anladım konu sahıbı aslında cok guzeller genelde ınsanlar spor sever ama bende avangart severım kullanacak olan sensın . hangısını aldıysan agız tadıyla gule gule kullan. bu mobılyalara buyuk ev gerekıyor bılıyorsun degıl mı

Bence koltuk seçerken kesinlikle önceliğiniz rahatlık olsun. Bence koltuk dediğin biraz pufidik olur. Yorgun argın işten gelip yayılırsın yumuşacık. Hazır asker gibi sert bir koltuğa oturmak sanki hep misafirlik hissi verir insana. Ayrıca bu modellerin temizliği de oldukça zor düğmelerden dolayı. Size son bir tavsiyem, bu şekilde net renkler seçmeyin bence. Çünkü bütün eşyaları koltuğa uydurmaya çalışıp evi boğarsınız. Krem beyaz tarzda daha sade koltuklar seçerseniz minder, halı, perde alırken çok daha özgür alışveriş yapabilirsiniz. Örneğin ikea mağazasının Stocksund adında acayip şık bir modeli var. Hem kirlenince çok rahat bir şekilde kılıflar çıkıp yıkanabilir, hem de renkten sıkılırsanız bir çok seçenek var. Göz yoran evlerden çok sakin sade evleri tercih etmeli. Bence düşünün derim.
8a09e7a14e35c444506c29f6fb6d5cbb.jpg
c72feb4153cd979b48d02ceb6791cd9b.jpg
ed1dedffe164e4584d954e28b5657c5e.jpg

X