Saç Rengi ve Saç Boyama İki renk saçlar

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
46
Ankara
Kızlar saçımın uçlarına sarı attırmayı dusunuyorum.Kuaföre sorudugumda aralıklı balyaj atarız demişti. Uzun sure balyajlara baktım iki renk sac diye de geciyor benım ıstedıklerım. Balyaj ne iki renk sac nedir yahu ? Balyajı bana 50 ye yapacagnı söyledi sizce cokmu ? Saçlarım belimde yani saçlarımı öne atarsamm göbegime filan geliyor Bu hafta cuma cumartesi gibi gidip yaptırmayı dusunuyorum.

Az bence 50 tl durma git yaptır .Benim de saçlarım şu an öyle Doğal saçların ne renk merak ettim.

Az bence 50 tl durma git yaptır .Benim de saçlarım şu an öyle Doğal saçların ne renk merak ettim.

Koyu kumral sacım. güneşte sapsarı gorunuyor ama ısıksız ortamda gecelerı acık kahverengı duruyor. Biraz garip bir sacım var :) yani bence saarıyla bırbrını tamamlar gibi geldi. Cumartesı veya cuma gidip yaptıracam :) yorum ıcın teşekkür eederm yoksa ben kararsız kalacaktım yıne. resmini cekip koyarım artık

bence de açık kahveyle harika durur . tamam fotoyu merakla bekliyoruum

Ladypenny , bugun sacımı gıttım boyattım beklemeye sabredemedım. Kadın senın cok sacın var 80 e olur dedı. önceki gittiğimde daha az ıstıyordum sımdı ben daha yukarda gösterınce 80 e tamam dedim. Kazıklandımmı bılmıyorum acıkcası Hersey guzelde cok actılar sacımın sarı yerlerını boyle cok acık sarı oldu cok hoş görünüyor ama ben kullanamam sanrım.Hem liseye gidiyorum Hemde abim pek hoşlanmıyor.Percemmıde sarı attılar pek begenmedım Bugun ıftardan sonra resmını cekıp koycagım buraya Umarım begenırsınızzz

80 fena değil kazıklanmamışsın Nedense benim babamın da sarıya allerjisi var hiç hoşlanmıyor Merakla bekliyorumm

Bu sac ombre olarak geciyor, dipler koyu ve uclar acik. Bende cok begeniyorum bu sac rengini ve modelini. Renk uyumu fazla iyi olmamis canim,cunku kuafor yanlis uygulamis. Yani cok alttan boyamis, sari rengi daha yukaridan baslamaliydi, ve duz olmus sanki daha daganik bir sekilde boyamaliydi bence. kendi sac rengin ve uclardaki sari renk daha ic ice olmali, anlatabildimi bilmiyorum ama bu kadar belirgin bir cizgi gibi ara olmamali. Umarim uzulmezsin yazdiklarima.

Son düzenleme:
iki farklı topic'te aynı konu ilginç..bende lisedeyken böle bişe yapmıştım tabi sonra zorla koyu renge boyattırdılar
ben görünmez sanmıştım arka içlere ve yanlara hafif atmışlardı ama tamamı gibi göründü ince telli oduğu için

Son düzenleme:

Neden daha koyu renge boyamak zorunda kaldin anlamiyorum canim?

bnm şuan bütün saçlarım sarı balyajlı.Birazcık da denizden havuzdan açıldı.Kışa doğru diplerini fındık kabuğu gibi ama uçlara doğru sarılar istiyorum nasl olur sizce?

Kızlar bana yakışmıyor valla dedıklerınız gercekten dogru moralım bozulsada gercek bu yani. Sey dıyorum sımdı benım lise kolej pek birsey demıyorlar. Bu saçımı açık küllü kumrala boyasam tamamen acaba aradakı renk ayrımı bu kadar cok bellı olurmu. Yada simsiyaha boyarsam yakısırmı. Acıkcası sıyahta cesaret ıstıyor. Ama yüzüme hıc gıtmedı sarı. Kendımı garıp hıssedıyorum. Hıc hoslanmadım kızlar. ne yapayım sızce

Canım resmine baktım rengini ben de beğenmedim çok sarı olmuş biraz daha koyu sarıya mı boyatsan kiama tamamen? Daha güzel olur keşke kahkülleri boyamasalardı oraların uzamasını bekle bence. altın sarısı açık kumral gibi renkler güzel olur gibi..

Canm dedıgın gıbı kahkuller cok kotu aslında o resımde cok bırden zıt renkler olmus ama oyle degıl ustler kumral sonra sarı. Ama kahkuller berbat oldu gercekten. Açık küllü sarıya mı boyasam acaba tumden?

Evet canım tümünü boyatman daha iyi olur en azından aynı renk olur saçların hem kumralsa yakışır kötü durmaz küllü.

Canim bilmiyorum inan. yani kendime daha alisamadim. sonucta normalde siyah sacli biriyim birden boyle olunca sogudun saridan.hem bugday tenli oldugum icin yakismadi gibi cok kararsizim.hem kara gostriyor hemde yasli cokmus gibi. artik bunin ustune dedigim gibi acik kullu sari veya kumral boyayacgm ayni renk olsun diye. eger oda hosuma gitmezse sogan kabugu rengini denemek istiyorum yada siyaha boyatiyim lise bitene kadar bir daha sariya donmeyim diyorum :-X :-\ karam cok karisti valla napsam bilmiyorum .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…