Az bence 50 tl durma git yaptır .Benim de saçlarım şu an öyleDoğal saçların ne renk merak ettim.
bence de açık kahveyle harika durur . tamam fotoyu merakla bekliyoruum
Ladypenny , bugun sacımı gıttım boyattım beklemeye sabredemedım. Kadın senın cok sacın var 80 e olur dedı. önceki gittiğimde daha az ıstıyordum sımdı ben daha yukarda gösterınce 80 e tamam dedim. Kazıklandımmı bılmıyorum acıkcasıHersey guzelde cok actılar sacımın sarı yerlerını boyle cok acık sarı oldu cok hoş görünüyor ama ben kullanamam sanrım.Hem liseye gidiyorum Hemde abim pek hoşlanmıyor.Percemmıde sarı attılar pek begenmedım Bugun ıftardan sonra resmını cekıp koycagım buraya Umarım begenırsınızzz
iki farklı topic'te aynı konu ilginç..bende lisedeyken böle bişe yapmıştım tabi sonra zorla koyu renge boyattırdılar
ben görünmez sanmıştım arka içlere ve yanlara hafif atmışlardı ama tamamı gibi göründü ince telli oduğu için
lisede saç boyamak yasak olduğu için! kendi saçıma yakın bi renge boyamamı istediler .. kendi saçım kumral ama ben açık kumral yaptım yine boya olduğu beli oluyodu bişe demediler :))Neden daha koyu renge boyamak zorunda kaldin anlamiyorum canim?
lisede saç boyamak yasak olduğu için! kendi saçıma yakın bi renge boyamamı istediler .. kendi saçım kumral ama ben açık kumral yaptım yine boya olduğu beli oluyodu bişe demediler :))
ay ne kadar sacma bir kural, lisede sac boyasina karismalar. Bu butun liselerde gecerlimi?
Canım resmine baktım rengini ben de beğenmedim çok sarı olmuş biraz daha koyu sarıya mı boyatsan kiama tamamen? Daha güzel olur keşke kahkülleri boyamasalardı oraların uzamasını bekle bence. altın sarısı açık kumral gibi renkler güzel olur gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?