İki regli arası lekelenme

Yok sanmıyorum ama herşey Allahtan tabi ki biz kesin bilemeyiz sen bence kafana takmamaya çalış e nabız dan baktın mı sonucuna çıkmıştır şimdiye kadar

Yumurtlama kanaması olabilir normal ara kanama olabilir ben de yaşıyorum bazen çok normal korkmayın ama yerleşme kanaması için çok erken o
Kızlar merhaba buraya yeni üye oldum. Bende adet bitiminin ertesi günü 11 ekimde birliktelik yaşadım. Adetim yaklaşık 3 gün gecikti sonrasında aşırı kanama ve parça tarzında oldu son günü büyük bir parça attım. Adet bitmesine rapmen az az kahve rengi lekelenme devam ediyor ve göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı var sizce neyden olabilir canlar?
[/QUOTE]

Yumurta bazen tam büyüyemiyor ve kiste dönüşebiliyor. Eylül ayında benzer bişey yaşadım bende.

Canım ben hala regl olmadım bugün dr gitmeyi planlıyorum hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü akıntı aşırı geliyor ben hiç böyle akıntı yaşamadım korkutuyor beni
Tabi gitseniz iyi olur ..en azından durumunuz netleşir efeksiyon varsa ilaca başlanır ...benimde daha var Dr kontrolume içim içimi yiyor

Yumurta bazen tam büyüyemiyor ve kiste dönüşebiliyor. Eylül ayında benzer bişey yaşadım bende.
[/QUOTE]
Lekelenmenin ardından adetime 8 gün kala kanama başladı çok yoğun değil az az bugün 4 gün oldu dün doktora gittim ve bir miyomun rahim içinde olduğu için kanama yaptığını söyledi 3.5 cm. Bu doğrultuda gebe değilimdir dimi ultrasonla baktı gebelikten bahsetmedi ama kan tahlilleri arasında gebelik testide istemiş umarım gebelik yoktur piskolojim çok bozuldu ilk defa böyle bişey yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…