Canım gebelikten olabilir belli olmaz bir test yapsaydınKızlar merhaba kafama aşırı takılan bu konu hakkında sizinle konuşmak istedim yaşayan arkadaşlarım varsa lütfen yazsın.31 Eylül ve sonraki günlerde korunmasız birliktelik oldu 7 ekimde kahverengi leke geldi akıntı şeklinde sadece peçeteye silince ama tek seferlik geldi sonrasında pembe beyaz akıntı karışık şekilde silince sadece geliyordu 2 gün bile sürmedi bu lekelenme daha sonra beyaz yoğun akıntı devam etti ediyorda düzenli adet olan biriyim ve hiç başıma gelmedi bu durum sizce ne olabilir adet tarihin 24 ekimde yani adetime 17 gün kala oldu bu durum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın cvp bekliyorum sizden
Kızlar merhaba kafama aşırı takılan bu konu hakkında sizinle konuşmak istedim yaşayan arkadaşlarım varsa lütfen yazsın.31 Eylül ve sonraki günlerde korunmasız birliktelik oldu 7 ekimde kahverengi leke geldi akıntı şeklinde sadece peçeteye silince ama tek seferlik geldi sonrasında pembe beyaz akıntı karışık şekilde silince sadece geliyordu 2 gün bile sürmedi bu lekelenme daha sonra beyaz yoğun akıntı devam etti ediyorda düzenli adet olan biriyim ve hiç başıma gelmedi bu durum sizce ne olabilir adet tarihin 24 ekimde yani adetime 17 gün kala oldu bu durum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın cvp bekliyorum sizden
Erken diye yapmadım daha önce hamilelik oldu bir oğlum var 4 yaşında o zaman bu zamana da normal yumurtlama akıntısı olur bu ilk defa oldu çok şaşırdımCanım gebelikten olabilir belli olmaz bir test yapsaydın
Ne diyim artık bekleyip görecem ilk defa oluyor eğer gebelik olmazsa yinede bir doktora soracağım ne olur ne olmaz bir baktırırımAdetinize çok varmış eğer olmasaydı yerleşme kanaması diyebilirdim korunmamissinizda zaten bence yumurtlama kanaması olabilir bazı kişiler yumurtlama günlerinde bu tarz lekelenmeler yasabiliyor
Yumurtlama kanaması olabilir normal ara kanama olabilir ben de yaşıyorum bazen çok normal korkmayın ama yerleşme kanaması için çok erken o değildir.Erken diye yapmadım daha önce hamilelik oldu bir oğlum var 4 yaşında o zaman bu zamana da normal yumurtlama akıntısı olur bu ilk defa oldu çok şaşırdım
Ne diyim artık bekleyip görecem ilk defa oluyor eğer gebelik olmazsa yinede bir doktora soracağım ne olur ne olmaz bir baktırırımAdetinize çok varmış eğer olmasaydı yerleşme kanaması diyebilirdim korunmamissinizda zaten bence yumurtlama kanaması olabilir bazı kişiler yumurtlama günlerinde bu tarz lekelenmeler yasabiliyor
evet olabilir canım çok teşekkür ederim yazdığın içinYumurtlama kanaması olabilir normal ara kanama olabilir ben de yaşıyorum bazen çok normal korkmayın ama yerleşme kanaması için çok erken o değildir.
Rica ederim ne demekNe diyim artık bekleyip görecem ilk defa oluyor eğer gebelik olmazsa yinede bir doktora soracağım ne olur ne olmaz bir baktırırım
evet olabilir canım çok teşekkür ederim yazdığın için
Yarın adet günüm artık herşey belli olacak akıntım devam etmekte bakalım baya da aşırı geliyor idrarla ilgili sıkıntım da yok ama hayırlısı sonuç ne olursa olsun yazacağım burayaYumurtlama donemindeki lekelenmedir o cok norma benimde olur.. ara kanama ya da yumurtlama kanamasi deniliyor. Diger sikayetin icinde idrar yolu enfeksiyonu diyebilirim sari akinti idrar yolu enfeksiyonu belirtisidir illaki kasinti koku olmak zorunda degil. Ben idraryolu enfeksiyonu oldugumda hickoku olmaz kasintimda olmaz akintimdan bilirim
Adete yakin akinti olur ama rengi beyaz degilse normal degil canim belkide gecici biseydir endise etmeYarın adet günüm artık herşey belli olacak akıntım devam etmekte bakalım baya da aşırı geliyor idrarla ilgili sıkıntım da yok ama hayırlısı sonuç ne olursa olsun yazacağım buraya
Yumurtlama donemindeki lekelenmedir o cok norma benimde olur.. ara kanama ya da yumurtlama kanamasi deniliyor. Diger sikayetin icinde idrar yolu enfeksiyonu diyebilirim sari akinti idrar yolu enfeksiyonu belirtisidir illaki kasinti koku olmak zorunda degil. Ben idraryolu enfeksiyonu oldugumda hickoku olmaz kasintimda olmaz akintimdan biliri
İnşallah canım akıntım kesilir adet olurum ben genelde eğer bugünden kesilirse olurum artık zaten yarın olmazsam eşim kesin test alır o benden sabırsız bu tür şeylerdeAdete yakin akinti olur ama rengi beyaz degilse normal degil canim belkide gecici biseydir endise etme
Kızlar merhaba buraya yeni üye oldum. Bende adet bitiminin ertesi günü 11 ekimde birliktelik yaşadım. Adetim yaklaşık 3 gün gecikti sonrasında aşırı kanama ve parça tarzında oldu son günü büyük bir parça attım. Adet bitmesine rapmen az az kahve rengi lekelenme devam ediyor ve göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı var sizce neyden olabilir canlar?Yumurtlama kanaması olabilir normal ara kanama olabilir ben de yaşıyorum bazen çok normal korkmayın ama yerleşme kanaması için çok erken o
Hadi bakalim hayirli haberler alalim inşallahİnşallah canım akıntım kesilir adet olurum ben genelde eğer bugünden kesilirse olurum artık zaten yarın olmazsam eşim kesin test alır o benden sabırsız bu tür şeylerde
Canım ben bu dediğin şekilde hiç yaşamadım ama önümüzdeki adet tarihin ne zamanKızlar merhaba buraya yeni üye oldum. Bende adet bitiminin ertesi günü 11 ekimde birliktelik yaşadım. Adetim yaklaşık 3 gün gecikti sonrasında aşırı kanama ve parça tarzında oldu son günü büyük bir parça attım. Adet bitmesine rapmen az az kahve rengi lekelenme devam ediyor ve göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı var sizce neyden olabilir canlar?