iki odanın yerlerini değiştirdim :)

Siyah gibi duruyor zaten bence koltuk kaplatma harika,maliyetini merakedyrm

rengi acı kahve ,900 tl ye maloldu ama yataklı bu koltuklar ve yatağında sorun vardı o tamir edildi ,bazalı olanın altı çıkmıştı o tamir edildi ,yani tadilat da içinde rakam bu.

Eşya odayı ne kadar değiştiriyor böyle çok güzel olmuş diğer eşyalarla tıkış tıkışmış daha önce paylaştığınız fotoğraflara da bakmıştım şimdi yeni başlığı görünce eylül de benim gibi değişiklik yapmadan duramıyor dedim:1: büfeyle fon perde de çıkınca çok ferah şirin bir oda olur masa camın önünde çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Not: Orta sehpanızı da beyaza boyatırsanız çok uyumlu olur:)

Son düzenleme:
Eşya odayı ne kadar değiştiriyor böyle çok güzel olmuş diğer eşyalarla tıkış tıkışmış daha önce paylaştığınız fotoğraflara da bakmıştım şimdi yeni başlığı görünce eylül de benim gibi değişiklik yapmadan duramıyor dedim:1: büfeyle fon perde de çıkınca çok ferah şirin bir oda olur masa camın önünde çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Not: Orta sehpanızı da beyaza boyatırsanız çok uyumlu olur:)

eski salonum çok büyüktü tüm mobilyamı ,konsol vitrin büfe sehpa koltuklar hepsini alıyordu ,bu eve geçerken koltuklar dışında hepsini anneme verdim ,ama yinede koltuklar büyük olduğıundan bir çözüm bulamadım bir türlü,en son uzun zamandır aklımda olanı bi cesaret arkadaşımla yaptım,çünkü eşim ben elimi sürmem o 3 lü koltuk kapıdan geçmez diyordu,bende ona güvenip bekleyeceğime yaptım valla ,ama o gece çok yorulduk arkadaşla kalanlar kaldı,artık onlarıda bi fırsat bulursam çıkarıcam odadan,beğenmene çok sevindim canım çok sağol

eski salonum çok büyüktü tüm mobilyamı ,konsol vitrin büfe sehpa koltuklar hepsini alıyordu ,bu eve geçerken koltuklar dışında hepsini anneme verdim ,ama yinede koltuklar büyük olduğıundan bir çözüm bulamadım bir türlü,en son uzun zamandır aklımda olanı bi cesaret arkadaşımla yaptım,çünkü eşim ben elimi sürmem o 3 lü koltuk kapıdan geçmez diyordu,bende ona güvenip bekleyeceğime yaptım valla ,ama o gece çok yorulduk arkadaşla kalanlar kaldı,artık onlarıda bi fırsat bulursam çıkarıcam odadan,beğenmene çok sevindim canım çok sağol

eşlerle olmaz bu işler:) daha yorucu olur:) bende hep kendim değiştiririm tabi şimdi uslu durmam lazım hamileyim:) kolay gelsin size:)

çok beğendim özellikle beyaz masa kırmızı sandalyeler :129: kırmızı renk mekana canlılık ve sıcak bir hava katmış :109: güle güle kullan

kızımmm gitttt koymaa söylee selerrr harikaa olmuss o büfe annene gitmemeli cok hoş olmus bayıldımmmm bayıldım elinin değdiği herşey güzel oluyorrr güle güle oturrr <3 çok hoşumaa gittiiiii

Çok güzel olmuş bende çok beğendim :) renklerde çok hoşuma gitti ki kırmızı ev dekorasyonunda hiç sevmem demek doğru kullanılınca çokta güzel oluyormuş

malumunuz daha önceki ev fotolarımdan hatırlarsanız şayet salonum böyleydi,arada ufak tefek değişiklikler yapsamda geneli buydu yani.
ince uzun bir oda bu ve eşya kombinasyonunu bir türlü yapamıyordum ,bende odaların yerini değiştirmekte karar kıldım ve sonuç:1:

aşağıdaki bu salonun önceki hali

Eki Görüntüle 878243

oturma odamadan köşe koltuklarımı ve yemek odamdan masa sandalye takımımı alarak bu uzun odayı bu hale getirdim , o uzun büfe çıkacak ordan anneme gidecek ,birde fon perdeler çıkacak ,dün akşam çok yoruldum artık ve onları sonraya bıraktım
birde çok geç olmuştu diğer odadan tv yi getirmedik sadece ,eşim onu da bugün takacak artık .
yani artık yeni yaşam alanım burası oldu umarım beğenirsiniz..

Eki Görüntüle 878244 Eki Görüntüle 878245 Eki Görüntüle 878246

:nazar::nazar::nazar:

çok begendım cnaımmmm saglıklı huzzurlu yasayın :)))))))

çok beğendim özellikle beyaz masa kırmızı sandalyeler :129: kırmızı renk mekana canlılık ve sıcak bir hava katmış :109: güle güle kullan
canımmm çok teşekkürler ,güzel şeyler duyunca daha bir seviyorum bu halini
keşke koltuklarınız füme olsaydı daha canlı olurdu

bahsetmiştim aslında füme istemiştim ama yoktu malesef füme fuşya olacaktı.
kızımmm gitttt koymaa söylee selerrr harikaa olmuss o büfe annene gitmemeli cok hoş olmus bayıldımmmm bayıldım elinin değdiği herşey güzel oluyorrr güle güle oturrr <3 çok hoşumaa gittiiiii
nil doğrumu söylüyosun canım ya ,gitmesin mi o büfe ,gözüme kalabalık görünüyor aslında
ama varya gerçek görenlerde beğendi ,aynı senin dediğin gibi elinin değdiği güzel oluyor bizim evlerede bi uğra diyorlar :)

eylülcüğüm öyle böyle derken sonunda içine sinecek hale getirmişsin.
süper olmuş masa ve sandalyeler.
köşen de oturmuş yerine.
çok şık bir salon olmuş böyle.

orta sehbanı boyarsan tamam.

foto çekip ekleyemedim ama ben salondaki tüm kahverengi şeyleri beyaza transfer ettim.

eylülcüğüm öyle böyle derken sonunda içine sinecek hale getirmişsin.
süper olmuş masa ve sandalyeler.
köşen de oturmuş yerine.
çok şık bir salon olmuş böyle.

orta sehbanı boyarsan tamam.

foto çekip ekleyemedim ama ben salondaki tüm kahverengi şeyleri beyaza transfer ettim.

gerçekten boyadın mı :1: helal olsun ,benimde hala boyanacak o kadar çok şeyim varki evde ,dolaplarımı yaptırdım sonunda yatak odama ,şimdi kalan parçalar boyanacak
ablam görünce bu sehpayı direk dedi ki ,yeni bir yöntem biliyorum ,hiç iz bırakmadan boyarım dedi ,dedim tamam ,ilk işimiz bu olsun :1:
beğenmene sevindim canım ..:16:

gerçekten boyadın mı :1: helal olsun ,benimde hala boyanacak o kadar çok şeyim varki evde ,dolaplarımı yaptırdım sonunda yatak odama ,şimdi kalan parçalar boyanacak
ablam görünce bu sehpayı direk dedi ki ,yeni bir yöntem biliyorum ,hiç iz bırakmadan boyarım dedi ,dedim tamam ,ilk işimiz bu olsun :1:
beğenmene sevindim canım ..:16:

epey oldu boyandı herşey.sandalye döşemelri değişti.
evde 3 çocuktan hiç vakit olmuyor foto çek,buraya koy.....:14:

Back
X