iki odanın yerlerini değiştirdim :)

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
malumunuz daha önceki ev fotolarımdan hatırlarsanız şayet salonum böyleydi,arada ufak tefek değişiklikler yapsamda geneli buydu yani.
ince uzun bir oda bu ve eşya kombinasyonunu bir türlü yapamıyordum ,bende odaların yerini değiştirmekte karar kıldım ve sonuç:1:

aşağıdaki bu salonun önceki hali

$DSCF2449.webp

oturma odamadan köşe koltuklarımı ve yemek odamdan masa sandalye takımımı alarak bu uzun odayı bu hale getirdim , o uzun büfe çıkacak ordan anneme gidecek ,birde fon perdeler çıkacak ,dün akşam çok yoruldum artık ve onları sonraya bıraktım
birde çok geç olmuştu diğer odadan tv yi getirmedik sadece ,eşim onu da bugün takacak artık .
yani artık yeni yaşam alanım burası oldu umarım beğenirsiniz..

$DSCF3503.webp $DSCF3502.webp $DSCF3505.webp

:nazar::nazar::nazar:

bu arada küçük odamın resmide 6. sayfada

Son düzenleme:
güle güle kullan odan harıka cok beyendım kırmızıya bayılıyorum gercekten dört dörtlük olmuş kırmızı ayrı bı hava katmış odana:)

güle güle kullan odan harıka cok beyendım kırmızıya bayılıyorum gercekten dört dörtlük olmuş kırmızı ayrı bı hava katmış odana:)

bu takım olduğu gibi yan odadaydı ,ama o oda biraz daha küçük ,bende rahat rahat olsun diye buraya aldım ,beğenmene sevindim canım .teşekkürler :16:

bende beğendim çok güzel olmuş kesinlikle. perdeler köşemin masanı pencere kenarında olması bayıldım. aynanda çok güzel. güle güle otur. önceki hali sıkışık duruyor gibiydi. on numara olmuş:72:

malumunuz daha önceki ev fotolarımdan hatırlarsanız şayet salonum böyleydi,arada ufak tefek değişiklikler yapsamda geneli buydu yani.
ince uzun bir oda bu ve eşya kombinasyonunu bir türlü yapamıyordum ,bende odaların yerini değiştirmekte karar kıldım ve sonuç:1:

aşağıdaki bu salonun önceki hali

Eki Görüntüle 878243

oturma odamadan köşe koltuklarımı ve yemek odamdan masa sandalye takımımı alarak bu uzun odayı bu hale getirdim , o uzun büfe çıkacak ordan anneme gidecek ,birde fon perdeler çıkacak ,dün akşam çok yoruldum artık ve onları sonraya bıraktım
birde çok geç olmuştu diğer odadan tv yi getirmedik sadece ,eşim onu da bugün takacak artık .
yani artık yeni yaşam alanım burası oldu umarım beğenirsiniz..

Eki Görüntüle 878244 Eki Görüntüle 878245 Eki Görüntüle 878246

:nazar::nazar::nazar:
güzel olmuş ama koltuklar kahverengi yerine beyaz ya da kremrengi olsa hem ferah, aydınlık, hem de masaya daha uyumlu olur bence...

güzel olmuş ama koltuklar kahverengi yerine beyaz ya da kremrengi olsa hem ferah, aydınlık, hem de masaya daha uyumlu olur bence...

bu koltuklarımı 7 yıl boyunca turkuaz kullandım ,yeni kaplattım daha 1 yıl oldu ..lekeden bıkmıştım artık ,siyah hariç mümkün olan en koyu renge yani kahverengiye kaplattım ,beyaz yada krem benim için mümkün olmayan 2 renk ,malesef çocuklu evde ve gelen gideni bol olan bir evde imkansız ..
beğenmenize sevindim ayrıca ..

bu koltuklarımı 7 yıl boyunca turkuaz kullandım ,yeni kaplattım daha 1 yıl oldu ..lekeden bıkmıştım artık ,siyah hariç mümkün olan en koyu renge yani kahverengiye kaplattım ,beyaz yada krem benim için mümkün olmayan 2 renk ,malesef çocuklu evde ve gelen gideni bol olan bir evde imkansız ..

evet çabuk kirleniyor ama güzel duruyor:1: turkuaz da güzel seçimmiş aslında,o bile çabuk kirleniyorsa beyazı düşünemem tabi:1:

evet çabuk kirleniyor ama güzel duruyor:1: turkuaz da güzel seçimmiş aslında,o bile çabuk kirleniyorsa beyazı düşünemem tabi:1:

görmeni isterdim ,artık leke çıkarıcılar kar etmiyordu ,kumaşında önemi var elbet ,leke tutan bir kumaştı ,bu sefer tay tüyü leke tutmaz yaptırdım ,bir leke oldumu hemen siliyorum geçiyor,diğer renk artık silinmekten yer yer renk değişikliğine uğramıştı :9:

böyle daha ferah olmuş..
eskı hali cok dipdibe,tren gıbı dızılmış..,şimdi nefes alıyor gıbı eşyalar..

Cok guzel dusunmussun bence daha modern ve tarz olmus. Gule gule kullan bu arada bence sadece kucuk bir elestiri aksesuarlarini biraz azaltabilirsin
Biliyorum biz Turk hanimlari icin cok zor:-) evinin tamamini daha once gormustum cok hostu uzun zamandir kk takipcisiyim ama yeni uyeyim de:)

Cok guzel dusunmussun bence daha modern ve tarz olmus. Gule gule kullan bu arada bence sadece kucuk bir elestiri aksesuarlarini biraz azaltabilirsin
Biliyorum biz Turk hanimlari icin cok zor:-) evinin tamamini daha once gormustum cok hostu uzun zamandir kk takipcisiyim ama yeni uyeyim de:)

aslında o büfe çıkarsa kalabalık görüntü kalkacak ortadan ,odanın içinde hala diğer koltuklara uyan mobilyalar kaldı onlar en kısa zamanda gidecek ,aksesuarı fazla gibi tutanda çiçeklerim aslında :9: masamda bir menekşe ,sehpamda 2 kalanchoe var ,o sehpada diğer odanın ,yer bulursam o da kalkacak ..
sağol canım beğenmene ayrıca sevindim

canım kırımızı çok canlılık katmış çok güzel olmuş.bence tam senin rengin kırmızı :34: çok beğendim :nazar:

güle güle kullanın..meğer oda ne kadar büyükmüş..çok güzel bir kullanım alanı olmuş..koltuklarınızı kaplattığınızdan bahsetmişsiniz..bende geçen sene aynı dertten müzdariptim tay tüyüne kaplattım çok memnunum...lekelerden o kadar bıkmıştım ki bende ilk başta kahverengi düşündüm ama vizon rengi yaptırdım..gerçekten hiçbir lekeyi tutmuyor...yaptırmayı düşünen varsa koyu renklere hiç gerek yok tay tüyünün açık renkleride leke tutmuyor..yakında solanumdaki koltuklarımıda kaplatmayı da düşünüyorum...ağız tadıyla güle güle oturun odanızda..

güle güle kullanın..meğer oda ne kadar büyükmüş..çok güzel bir kullanım alanı olmuş..koltuklarınızı kaplattığınızdan bahsetmişsiniz..bende geçen sene aynı dertten müzdariptim tay tüyüne kaplattım çok memnunum...lekelerden o kadar bıkmıştım ki bende ilk başta kahverengi düşündüm ama vizon rengi yaptırdım..gerçekten hiçbir lekeyi tutmuyor...yaptırmayı düşünen varsa koyu renklere hiç gerek yok tay tüyünün açık renkleride leke tutmuyor..yakında solanumdaki koltuklarımıda kaplatmayı da düşünüyorum...ağız tadıyla güle güle oturun odanızda..

duygularıma tercüman olmuşsun ,oda meğer ne büyükmüş ben sıkış tepiş kullanıyormuşum,o kadar ferahladıki ,rahat rahat geziyorum,vallahi eşya denen şey ömür götürüyor ,şimdiki aklım olsa alırmıydım bunca şey
ayrıca tay tüyü konusunda çok haklısın,ben başta füme istemiştim,3 minderi de fuşya olacaktı ama kaplayan adama fümeyi anlatamadınm ,sonra internetten gösterdim bulamamış,mecbur bunu seçtimama çok beğenerek tabi ,çokta memnunum
beğenmene çok sevindim canım.

Siyah gibi duruyor zaten bence koltuk kaplatma harika,maliyetini merakedyrm

Back
X