- 5 Ocak 2017
- 78
- 29
- 34
-
- Konu Sahibi Ebruli3591
Eveett bir Paşacık da olabilir bakalım zaman göstericek herşeyi sabretmem lazım sanırımIkiz degilse cinsiyeti erkekte olabilir cunku erkek cocukta beta daha fazla katlaniyo bunu cevremde goruyorum surekli
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim onemli olan o bende ilk ogrendigimde degerim iki yerine uc katina yukselmisti bende oyle dusunmustum ama erken kaybettim suan kanamam var dusuk yapiyorum hayirlisi nasip ve kismet rabbim isteyen herkese versin insallah anneligiEveett bir Paşacık da olabilir bakalım zaman göstericek herşeyi sabretmem lazım sanırım
İkiz tekiz sağlıklı olsun rabbim gönlüne göre versin hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba hanımlar araniza anne adayı olarak yeni katıldım 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim adetim 5 gün geçilmişti 4 hafta 4 günlük bebis beta HCG 750 çıktı bugün yani 6 gün sonra 5hafta 4 günlükken bebis tekrar baktirdim 8328 çıktı ailemde ikiz var üstelik nesilden nesile :) cevremdeki herkez degerimin yüksek olduğunu ikiz olabilicegini söyledi nediyosunuz olabilirmi ???
3000den sonra kese görünüyor bildigim kadariyla .Kizlar bende saligunu ogrendim hamile oldugumu..kan degerim 1221,6 cikti bugunde kan testi yaptik 2668 cikti..ama kese gozukmedi..
Tskler canim..insallah goruruz.3000den sonra kese görünüyor bildigim kadariyla .
Bir kac gun daha bekleyip tekrar gidin
Amin canım çok üzüldümRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim onemli olan o bende ilk ogrendigimde degerim iki yerine uc katina yukselmisti bende oyle dusunmustum ama erken kaybettim suan kanamam var dusuk yapiyorum hayirlisi nasip ve kismet rabbim isteyen herkese versin insallah anneligi
Tek olsun benim olsun cevabınız için teşekkürlerdeğerler 48 saatte 2 katına çıkıyor değerleriniz normal bence tek gebelik
3000 den sonra kese görünüyor canım hoş benim hamile olduğumu öğrendiğim hastane ticarethane olduğunu iki güne bir su gün gel gorcem diyip kese yok sen yarın yine gel deyip işin maddiyatinda olan biyer olduğunu sonradan anladım ertesi gün devlet Hastanesi'ne gittim ve birkerede gördü doktor . Doktorda çok önemli .Kizlar bende saligunu ogrendim hamile oldugumu..kan degerim 1221,6 cikti bugunde kan testi yaptik 2668 cikti..ama kese gozukmedi..
Sağlıklı olsun kucağımda göreyim onu tekiz ikiz hiç farketmez Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİkiz tekiz sağlıklı olsun rabbim gönlüne göre versin hayırlı uğurlu olsun canım