- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.921
kaşlarım orman oldu martı kaşa dğru yol alıyorr
biraz daha çıksında kuaföre gideceğimm
yazık la acıdım telefonuna şimdi
sürekli vikliyoorr
orman oldu diyorsun daha ne bekliyosun ormanın tutuşmasını falan mı bekliyosun
ya sorma kanka bende çok rahatsızım ama şekli bozuldu inceldi yaa
eskiden çok güzel kaşlarım vardıı
aldıra aldıra bokum gibi oldular
tekrar eskisi gibi olsun istiyorumm
Ben sürekli benimkinin ablasının dükkanında aldırırdım orda yaptırıyordum bu tarz şeyleri.Sonra buraya geldim burada bir tane kıza aldırdım kız kaşlarımı geçen kış mahvetmişti.İncecik aldı ! Sonra o kadar çok bozulduki kaşlarım..
Şimdi ablasının dükkanında bir kıza aldırdım ,kız kaşlarımı öyle güzel toparladı ki, kalın kaşlarıma geri döndümmmmm..
Valla ince kaş güzel değil sana tavsiyem uzunca dışarı çıkmadığın zamanlar kaşlarnı uzatıp düzelttirmen.İncenin modası geçti artık..
aynen bende hiç sevmiyorum
sürekli aldırdığım bi bayan vardı ama evlenip ayrılmış işten
başka bir yeremi gitti tamamen mi bıraktı diyorum söylemiyorlarrda
Mesela ben bur da kime gitsem kaşlarımın etrafını toparlayın diyorum ama onlar beni yanlış anlayıp bi ikii sıra alıyorlar.. sonra bozuluyor kaşlarımmmm( ben valla sir ağda ısıtıcılarımdan tut kuaförde ağda ve kaşla ilgili ne kadar malzeme varsa aldım evime.. Ağda ısıtan makine bile var, çok rahat oluyor benim için gitmiyorum bu yüzden artık hiç bi yere..
agdaya bende bir kere gittim
eve geldim tekrar epilasyon yaptım
kendi yaptığın gibi özenli olmuyor dışarda
Lou , balonlarını patlatasım varrr
valla o banada oluyorrrpatlat lan senden değerli mi
Değiştir artık şu avatarını be. bu avatarı gördükçe eskiden sana uyuz olduğum zamanlar aklıma geliyoryapma bana bunu (
olmazzzz herkes avatarın çok güzel diyorrrr
hem o zamanları hatırlayıp vicdan azabı çek
melek gibi kızın hakknda neler düşünmüşüm diyee
Bi ben mi beğenmiyorum yanibence hiç güzel değil kızın boynu tutuldu balonlara bakmaktannn (
bana avatar bul değiştiriym
ne fenalığımı gördün söylee susmaaaAaaaa şuna bak önce bi sor bakayım melek gibi miyim deee sonra konuş hıh
ne fenalığımı gördün söylee susmaaa
Benim bulduğum avatarların hepsi kk dan . yani aynı yerde nasıl oluyor da avatar bulamıyorsun şaşıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?