- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.901
seninde yerin özeel
sana mesajla anlattığım konuyu bilen ilk ve tek kişisin
o kimm
Bak verdim link , biz bu adamın komedi anlayışına hayranız. Gerçekleri o kadar güzel bi mizaha vurguluyor kiiii
Hahahha takım tutmuyorum aşkitomun sayesinde arada fb maçını izlerdim hiç yoktan ondanda nefret eder
Bence tırt değil. Hemen hemen herkesin birbirine söylediği klişe yalanlar bunlarrrrrrrrrrrrrrVbTırtt intihar sebebi
Biz sıkı taraftarız , hele kartalım tam bir fanatikkkkkk beşiktaşı ailesinden benden önce tutuyorr
Sağol canım bana güvenipte birşeyleri paylaştığın için teşekkür ederimmmmm :))
Kız şunu izler misinnn
Hele bi izleee
metinn metinnnn kimdi lan bu sil gitsin !
Tahsin Hasoğlu Dizi İzle, Son Bölüm İzle | Mynet Dizi
Abartmış tatlım ya tamam fanatiklik çok hoşta ne olursa olsun ailemden ve sevdiğimden önce gelemez hiç bir şey o herhangi birşeyi benden önce tutsa üstünde mikemmel fantazilerimi uygularım valla
Bence tırt değil. Hemen hemen herkesin birbirine söylediği klişe yalanlar bunlarrrrrrrrrrrrrrVb
bende öyle diyordum eskiden. şimdi gerçekten hiç inandırıcı gelmiyor
diğer videolarada bakıyorum
Öyledir tabi mizahına konu aldığı skeçlere dediğim bişey yok çok yapay oyunculuk 0 ama yarıla yarıla izleyebilirim gülmekten rezillik abidesi
Bak bak gerçekten ince komik espirleri var..
Benimde en çok söylediğim yalanlardan biri var o videoda.
Numarasını vermiştir , ama ben silmişimdir her seferinde aynı kişiden aynı numaraları aldığım zamanlar var.
Bu yüzden kızlar bana çok kızar ulan kaç kere telefon numaramızı alacaksın der. bende telefonumu değiştirdim o yüzden silinmiş yalanını söylerimmm. Ama hep aynı marka telefonlayımdır..
bende çok yapıyordum yaa
şimdi kimseye vermediğim için sorun olmuyor
Benim kişi listemde toplasan 15 kişi vardır , 15 in 10 unun numrasını silip silip tekrardan ekleşimdir. Niye sildiğimide bilmiyorum can sıkıntısı. Telefn dokunmatik bazen kendiliğinden bile siliniyor otururken falan cebimde telefon vik vik ediyoo
hehe vik vik ediyooo
yazık la acıdım telefonuna şimdi
Telefonumda kart şifrelerim de yazar benim , kartımın şifresine /4 haneli numara 'ya geçen aknolnh mkk yazmış yollamışım.. telefon vik vik ediyo mesaj iletilmedi diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?