İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Biz sıkı taraftarız , hele kartalım tam bir fanatikkkkkk beşiktaşı ailesinden benden önce tutuyorr

Abartmış tatlım ya tamam fanatiklik çok hoşta ne olursa olsun ailemden ve sevdiğimden önce gelemez hiç bir şey o herhangi birşeyi benden önce tutsa üstünde mikemmel fantazilerimi uygularım valla

Abartmış tatlım ya tamam fanatiklik çok hoşta ne olursa olsun ailemden ve sevdiğimden önce gelemez hiç bir şey o herhangi birşeyi benden önce tutsa üstünde mikemmel fantazilerimi uygularım valla

Bunu diyen insanın benim için beşiktaş maçını izlemediği zamanlarıda oldu :) O yüzden sorun yok yani...

Bence tırt değil. Hemen hemen herkesin birbirine söylediği klişe yalanlar bunlarrrrrrrrrrrrrrVb

Öyledir tabi mizahına konu aldığı skeçlere dediğim bişey yok çok yapay oyunculuk 0 ama yarıla yarıla izleyebilirim gülmekten rezillik abidesi

bende öyle diyordum eskiden. şimdi gerçekten hiç inandırıcı gelmiyor
diğer videolarada bakıyorum

Bak bak gerçekten ince komik espirleri var..
Benimde en çok söylediğim yalanlardan biri var o videoda.
Numarasını vermiştir , ama ben silmişimdir her seferinde aynı kişiden aynı numaraları aldığım zamanlar var.
Bu yüzden kızlar bana çok kızar ulan kaç kere telefon numaramızı alacaksın der. bende telefonumu değiştirdim o yüzden silinmiş yalanını söylerimmm. Ama hep aynı marka telefonlayımdır..

bende çok yapıyordum yaa
şimdi kimseye vermediğim için sorun olmuyor

bende çok yapıyordum yaa
şimdi kimseye vermediğim için sorun olmuyor

Benim kişi listemde toplasan 15 kişi vardır , 15 in 10 unun numrasını silip silip tekrardan ekleşimdir. Niye sildiğimide bilmiyorum can sıkıntısı. Telefn dokunmatik bazen kendiliğinden bile siliniyor otururken falan cebimde telefon vik vik ediyoo

hehe vik vik ediyooo

kaşlarım orman oldu martı kaşa dğru yol alıyorr
biraz daha çıksında kuaföre gideceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…