• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Biz sıkı taraftarız , hele kartalım tam bir fanatikkkkkk beşiktaşı ailesinden benden önce tutuyorr
:27::27::27:

Abartmış tatlım ya tamam fanatiklik çok hoşta ne olursa olsun ailemden ve sevdiğimden önce gelemez hiç bir şey o herhangi birşeyi benden önce tutsa üstünde mikemmel fantazilerimi uygularım valla :27:

Abartmış tatlım ya tamam fanatiklik çok hoşta ne olursa olsun ailemden ve sevdiğimden önce gelemez hiç bir şey o herhangi birşeyi benden önce tutsa üstünde mikemmel fantazilerimi uygularım valla :27:

Bunu diyen insanın benim için beşiktaş maçını izlemediği zamanlarıda oldu :) O yüzden sorun yok yani...

Bence tırt değil. Hemen hemen herkesin birbirine söylediği klişe yalanlar bunlarrrrrrrrrrrrrrVb:27::27::27:

Öyledir tabi mizahına konu aldığı skeçlere dediğim bişey yok çok yapay oyunculuk 0 ama yarıla yarıla izleyebilirim gülmekten rezillik abidesi :9::9:

:1::1: bende öyle diyordum eskiden. şimdi gerçekten hiç inandırıcı gelmiyor
diğer videolarada bakıyorum :27:

Bak bak gerçekten ince komik espirleri var..
Benimde en çok söylediğim yalanlardan biri var o videoda.
Numarasını vermiştir , ama ben silmişimdir her seferinde aynı kişiden aynı numaraları aldığım zamanlar var.
Bu yüzden kızlar bana çok kızar ulan kaç kere telefon numaramızı alacaksın der. bende telefonumu değiştirdim o yüzden silinmiş yalanını söylerimmm. Ama hep aynı marka telefonlayımdır..
:27::27::27::27:

Bak bak gerçekten ince komik espirleri var..
Benimde en çok söylediğim yalanlardan biri var o videoda.
Numarasını vermiştir , ama ben silmişimdir her seferinde aynı kişiden aynı numaraları aldığım zamanlar var.
Bu yüzden kızlar bana çok kızar ulan kaç kere telefon numaramızı alacaksın der. bende telefonumu değiştirdim o yüzden silinmiş yalanını söylerimmm. Ama hep aynı marka telefonlayımdır..
:27::27::27::27:

bende çok yapıyordum yaa
şimdi kimseye vermediğim için sorun olmuyor :27:

bende çok yapıyordum yaa
şimdi kimseye vermediğim için sorun olmuyor :27:

Benim kişi listemde toplasan 15 kişi vardır , 15 in 10 unun numrasını silip silip tekrardan ekleşimdir. Niye sildiğimide bilmiyorum can sıkıntısı. Telefn dokunmatik bazen kendiliğinden bile siliniyor otururken falan cebimde telefon vik vik ediyoo
:27:

Benim kişi listemde toplasan 15 kişi vardır , 15 in 10 unun numrasını silip silip tekrardan ekleşimdir. Niye sildiğimide bilmiyorum can sıkıntısı. Telefn dokunmatik bazen kendiliğinden bile siliniyor otururken falan cebimde telefon vik vik ediyoo
:27:

hehe vik vik ediyooo :52:

kaşlarım orman oldu martı kaşa dğru yol alıyorr :27:
biraz daha çıksında kuaföre gideceğimm

Back