İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yine nereye gidiyorsun yine nerelerde 200 tl harcayacaksın merak ediyorum

Amannn de jaqim bişey harcamıycam desemde 200 tl ye belki benzin alırım
Aşkımcımla buluşçam kahvaltı yapalım dedik pazar pazar o erken çıkmış bende tlf kulağımda uyumuşumm [/QUOTE]p
s
Persooooo sen çalışmıyorsun ama bi saç kesimine 200 tl veriyorsun nerden buluyorsun o kadar parayıı miras falan mı kaldı haha

Amannn de jaqim bişey harcamıycam desemde 200 tl ye belki benzin alırım
Aşkımcımla buluşçam kahvaltı yapalım dedik pazar pazar o erken çıkmış bende tlf kulağımda uyumuşumm
p
s
Persooooo sen çalışmıyorsun ama bi saç kesimine 200 tl veriyorsun nerden buluyorsun o kadar parayıı miras falan mı kaldı haha
[/QUOTE]

Jaqim naptın sende ya başka bi kişisel masrafım yok kendimi ödüllendiriyorum 3 5 ayda bir saç kesimi oda güzel olsun diye en iyisine gidiyorum ama yedim kazığı o ayrı
Hee mirasta var biraz babişten ama yaşasaydı da olmasaydı

Perso alıntılar bozulduğu için buradan devam edelim :) Yani benim içim sızlıyor sen git 200 tl bir saç kesimine ver . Ben o parayla kaç parça kıyafet alırdım beeee

Perso alıntılar bozulduğu için buradan devam edelim :) Yani benim içim sızlıyor sen git 200 tl bir saç kesimine ver . Ben o parayla kaç parça kıyafet alırdım beeee

kız sus artık sen hala o konudamısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…