İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sevgilimle oturuyorum canım bir yandan laflıyorum bir yandan buraya yazıyorum bir yandan çantamı hazırlıyorum..
Bir sürü iş yapıyorummmm

İYİ BARİ sevindim canım sizin adınıza.. :))

Pek sevinilcek bişiy yok aslnda ama sesini duymak mutlu etti beni . Bana diyo senin sesin neden iyi geliyo napıyodun diyo Hey alllahm ya sanki onun için gece gündüz ağlıyan ben dğlmişim gibi görmüyo tabi ne kdr üzüldüğümü ağladığımı dün bütün günüm ağlamakla geçti başım çatlıyodu ağlamaktan görmüyo beyefendi tabi . Ben de dedim internete girmiştim tam . Baktm da falda evlilik görünüyormşş bu arada hadi hayırlısı inşallah gerçekten yakn zamanda olur :)

azcık yanlarımdan yakarm ya mide onlarla idare etsin şimdilik . Babamı aradm evde hiçbişiy yokmş o simit alcak bana şimdi bekliyrm babişkocuğmu işte :)

Olsun kız sesini duymuşsun ya sen ona bak ..
Bende biraz kk da oyun oynadıktan sonra çıkarım şu çantamı adam akıllı toplayayım.
Sonra saçlarımı yapayım odayı toplayayım..

Ben yokken topic size emanet ben eve girdiğimde de giriyorum zaten..
Kendine çok dikkat et , yola çıkıcam ne de olsa.
Ne olur ne olmaz..

Çok memnun oldum üzme kendini.. :))

Lois , canım haberleşiriz yine..

Ben şimdi biraz oyun oynayıp çıkıcam gitmeden gelirim yine..

Ben yokken topic size emanet gittiğimde girerim

ya bizz birbirimize çok benziyoruzz
benim de arkadaşım yok bi iki tane
ben onların evine gidiyorm yda onlar bana gelir hiç öyle dışarda buluşmayız
dışarı çıksam benimki çocuk gib mızmızlanırr

yolculuk nereye peki ? bi de ne zaman gelirsinn ?
sensiz olmaz bak özlerim ama

Ben hiç şikayetçi değilim Aksine evde daha rahat oluyor..
Kız arkadaşlarım geldiklerinde istedikleri kadar oturuyorlar isteyen kalıyor falan..

Gelenin canıda sıkılmıyor evde iki tane pc var, birinde ben takılırsam gelen kişide onda takılıyor...
Yani film izle mısır patlat kahve iç derken çok eğleniyo insan..

Ya kuzum sen ben leydi aynı yerde oturmalıkdık.Kader işte

Kendi evime canım..

Evime vardığımda gelirim kuzum :))

tamam canımm . Ben çıkıyorum şimmdi benim kafamı dağıtmam lazım sürekli böyle nete girersem bi halta yaramıycam bissürü işim var bugün . Temizlik yapmam lazmmmş annem işe gitti de tembih etti :) Bir de ders çalışmam gerekiyo . Bi de o romanın 32.sayfasında kaldm merak ediyorum devamını filan okuyacağım . Öpüyorum seni iyi yolculuklar :))

Kitabını oku dersini çalış al kahveni dinler güzelim..
Aynen çok kalma yoksa kaldıkça gözlerin kötü olur..

Hadi bende kaçtım kolay gelsin sana :))

Persom gelirsen görürsün yazdığımı..
Sende fazla takma saçlarını kafana..
Uzar , ne de olsa kökü sende :))

Hııı midene de dikkat et tekrardan geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…