- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.561
İyi geceler ozaman herkese öpüyorum :))
Günaydın bayanlarr
Oy reis hoş geldin :) naber papates güzelim..
Ay şımardım
İyidir kuzu, dün sildim facesini karıştırdım karıştırdım kızacak hiç birşey bulamadım
Senden naber?
Face konusu olmuş sanırım sizdede ne olduuu :18:
Benden de iyi işte, evime dönüyorum bugun. Kartalımdan ayrılcam diye çok üzgünüm..
Ya dünkü mevzu tamamen benim salaklığım.Haksız yere insanları suçlayıp benimkine kükredim.
Sinirlerdim.
Hallettik ama bi sıkıntı yok , ben sıkıntı olmadığı halde varmış gibi algıladım sırf sinirimden ama yokmuş gördüm..
Oh iyi bari, şimdi aranız nasıl .. ?
Konuşmaya devam mı tamam mı ?
İstanbul 'da bugun hava çok güzel tam gezmelik bi hava var..
hoşbulduumHoşgeldiinnnn
Kıyamam sana ya.. Gidiyor mu enişte? Yoksa sen mi dönüyon oof kafam karıştı. Yoksa sen mi onun yanına gitmiştin ?
Sorun uzun sürmeden düzeltmenize sevindim edaçu
Dün gece nöbet vardı 2-4 o zaman aradı 10 dk konuştuk. Ama tabi gene soğuk davranıyorum, tersliyorum falan..
Forma yaptırmaya çıkacaklarmış bugün arkadaşlarıyla, hani şu tezkerecilerin formaları oluyor ya. Şöyle yaptırcam böyle yaptırcam anlatmaya başladı işte.. Bende cevap vermedim. Özür dilerim, biliyorum güvencini sarstım bi daha olmayacak gibi şeyler söyledi.
Uykum geldi dedim kapattım telefonu
KesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeGel çıkalım
Bende iyiyim aylak aylak oturuyorummİyi canım sen nasılsın
heyy ben geldimm
Bende iyiyim aylak aylak oturuyorumm
aa çok merak ettim len at bakıyımmOyy kimler gelmiş kimler hoş geldin Fransız güzelim...
Bugun kalktığımızda benimkiyle bi şarkı açtık o şarkıyı dinleyince aklıma sen geldin
Sana mutlaka atıcam şimdi..
Böyle kahkahalar dolu bir müzik..
vazgeçtim pasaklı pasaklı oturuyorum evdeSen bugun alışverişe çıkmayacakmıydın la öküzüm
aa çok merak ettim len at bakıyımm
vazgeçtim pasaklı pasaklı oturuyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?