İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay şımardım

İyidir kuzu, dün sildim facesini karıştırdım karıştırdım kızacak hiç birşey bulamadım
Senden naber?
Face konusu olmuş sanırım sizdede ne olduuu :18:

Benden de iyi işte, evime dönüyorum bugun. Kartalımdan ayrılcam diye çok üzgünüm..

Ya dünkü mevzu tamamen benim salaklığım.Haksız yere insanları suçlayıp benimkine kükredim.
Sinirlerdim.

Hallettik ama bi sıkıntı yok , ben sıkıntı olmadığı halde varmış gibi algıladım sırf sinirimden ama yokmuş gördüm..
Oh iyi bari, şimdi aranız nasıl .. ?
Konuşmaya devam mı tamam mı ?

Kıyamam sana ya.. Gidiyor mu enişte? Yoksa sen mi dönüyon oof kafam karıştı. Yoksa sen mi onun yanına gitmiştin ?

Sorun uzun sürmeden düzeltmenize sevindim edaçu

Dün gece nöbet vardı 2-4 o zaman aradı 10 dk konuştuk. Ama tabi gene soğuk davranıyorum, tersliyorum falan..
Forma yaptırmaya çıkacaklarmış bugün arkadaşlarıyla, hani şu tezkerecilerin formaları oluyor ya. Şöyle yaptırcam böyle yaptırcam anlatmaya başladı işte.. Bende cevap vermedim. Özür dilerim, biliyorum güvencini sarstım bi daha olmayacak gibi şeyler söyledi.
Uykum geldi dedim kapattım telefonu

Canım ben gidiyorum onun da gitmesine azıcık kaldı.O gittiktek sonra da ben onu ziyarete gideceğim. Çünkü onu göremeden yapamıyorum biliyorsun sık görüşüyorduk zaten..

Aynen be tatlımçok şükür ki uzun sürmedi.Benimkinin herkese özelliklede kızlara karşı duruşu sert.Yüz vermez pek.Kaç senelik arkadaşıda olsa..
Facede ilişki durumlarımız bir sürü resimlerimiz falan var, hatta o kız bile yorum atmış..
Kızın sevgiliside var, hem çocuğu tanıyor hem de kızı.
Bizimki silmiş bunları ben konuşmadıklarını sil demiştim. Buda silmiş onlarda sormuş.
Çocukta sormuş kızda ama ben kör kızınkini gördüm..

Ne forması lan ben niye bilmiyorum ay benimki gidince öğreniriz onlarda yapar mutlakaaaa

aa çok merak ettim len at bakıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…