- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.541
Aman kpss mevzusu hep aynı şey bendeki....Daha iyi misin ?
yok ya iyi değilim hiç iyi değlim .. Dokunsan ağlıycak gibiyim . Ablamla knştk şimdi . Durumdan bahsetmedim ama pek knuşamıyoruz iş yüzünden başka şehire gtti çok üzülüyorm falan dedim onunla knştk biraz . Facey kapatırken de seni çok seviyorum dedim ablama orda bile duygulandm o derece psikolojim gitti benim .
Aman tatlm ya takma kafana kpss'yi biliyosun atanması zor 80 alan bile atanamıyor zaten . Biraz da şans işi gibi sanki .
Üşütmüşüm heralde mideyi tatlım öğürüp duruyorum ateşim çıkıyo arada doktora gitmicem ama inadım inatt...
Sen nasıl olsun?
Orası öyle bu gidişle sağlığımdan olucam.Ablan bilmiyor mu durumu ?
Nane limon kaynat kendine . Bir de mandalina iyi gelir belki onuda yiyebilirsin .
Neden gitmiyorsun doktora ?
Geçmiş olsun cnm .
Ben iyi değilim kötüyüm çok ..
Hayır kimseye anlatmadım . Sağlığından olacak derecede takarsan işin zor yani . Çalışsana özelde sen ? Gerçi bu ara dershane olayları gündemdde ama .
Sağol canım zencefil yedim acı acı mide ilacı içtim fayda etmedi daha zorlamak istemiyorum..
Doktora gitmeyi sevmiyorum tatlım..
Kıyamam sana ya kendini toplamaya çalış biraz güçlü ol herseyde bi hayır vardır canımm..
Babam istemiyor canım,kursa gidiyorum çünkü.
Allah yardımcın olsun ya.
Akışına bıraktım hayatıı ruh gibi dolanacam böyle ben de ona inat ettim :)
Anladım cnm kötü olmuş ya sabaha uyuyunca geçer belki dinlensin biraz miden zorlama aynen .
Sağol canım senin de . Ne kursuna gidiyorsun ?
Yapma canım ya kimse göbek at gül oyna demiyor ama moralini yüksek tut enazından yazık vücuduna okadar stress
Evet uyumayı düşünüyorum canım düzelir inş yarın...
Kpss işte canım...Sen de bi yerlere yazılsana,kafan dağılır hem...
İyi geceler ozaman herkese öpüyorum :))
İiçtim de hiç bana mısın bile demiyor.
Bakma öyle dedeiğime,ben de erken zıbarcam.
Benim midem kötü bi lokma bişey yiyemiyorum sen götür tatlılarıı
günaydın kızlarr
jag'ımm bugün yolculuk var
sorunsuz kazasz belasız evine ulaşırsın inşallh
Morali yüksek tutcak derman kalmadı ki .. Ben de yatacağım şimdi çok moralim bozuk ne yapacağımı şaşırmış durumdayım . Hani olur ya böyle naz yaparsın kapris yaparsın trip atarsın üzülürsün ve sevgilinden ilgi bekklersin bu halimi görsün de işte benimle ilgilensin mantığı ile hani . İşte bazen öyle üzülürken filan aklıma geliyo sonra kendi kendime diyorum ki kızım sanki sssevdiğin seni görüyo mal mal ne bu tirpler kendine işkence etme diyorum falan filan ...
ben de işe girmeyi düşünüyorum cnm . Uykum geldi çok uyuyacağım birazdaniyi geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?