- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.461
bnmkılerde 15 e kesıyoayrıca 200 nedir yaa
benim gittiğim yer 15e kesiyor istediğimden bir milim bile kısaltmıyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnmkılerde 15 e kesıyoayrıca 200 nedir yaa
orası nere olumm nerde oturuyonn seenYok ya ne uzunu göğüslerimi kapatıyodu anca uzatmıştım göğsümden yukarı çıktı çok fena fırça attı benimki :18:
Burda pahalı herşey bide hiç bişiy yaptırmadım sadece saç kesimi bide bahşiş bekliyo sırık herif off
senın su olayları yaz dedım kımde kalıyon napıyon nedıyon anlattt
ayrıca 200 nedir yaa
ben sadece bildirim olarak kalktığını biliyorsun sandımŞuna bak bana ne diyor aşk olsun tabi ki de dalga geçiyorum..
Çünkü ben zaten alıntılar yok diyorum sen gelip profilden kalkmış diyorsun bunu bende biliyorum dönme dolabımmm
Yok ya ne uzunu göğüslerimi kapatıyodu anca uzatmıştım göğsümden yukarı çıktı çok fena fırça attı benimki :18:
Burda pahalı herşey bide hiç bişiy yaptırmadım sadece saç kesimi bide bahşiş bekliyo sırık herif off
Üşüttüm galiba hayatım sabahtan beri hiç bişey yiyemiyorum öğürüyorum ona moralim bozuldu aşkitom yeni geldi ya hasta oldum hemen diye moralim bozuldu..
Zaten şimdi daha fena yok kadınlar saçlarını ilişkilerinde sorun olunca kestirir bilmem ne birsürü bıdı bıdı gerçi oje sürsemde aynısını yapıyor
kız sac kesımıne 200 tl mı verdın :26:
vermeseydin keşkee bagırıp çağırıp kıyameti koparsaydınNormalde 150 veriyodum tatlım bayadır gitmiyorum zam yapmış..
Beylerbeyi pahalı baya paramla rezil oldum demek bu olsa gerek bide herzaman gittiğim kuaförüm sonuçta güven bana tatlım çok güzel olcak diyo bide
ben sadece bildirim olarak kalktığını biliyorsun sandım
benim annemle babamda öyleeÇok mu kötü kesti ki
Kısa saçta iyidir hem saçların ferahlar biraz. Daha iyi ve sağlıklı bi şekilde uzar..
Babam aklıma geldi babam la benim ki saçlarıma takmış durumda .İkiside sen uyurken saçlarını keseceğiz diyip duruyo.
Ondan benim uyku düzenim yok
Çok mu kötü kesti ki
Kısa saçta iyidir hem saçların ferahlar biraz. Daha iyi ve sağlıklı bi şekilde uzar..
Babam aklıma geldi babam la benim ki saçlarıma takmış durumda .İkiside sen uyurken saçlarını keseceğiz diyip duruyo.
Ondan benim uyku düzenim yok
hatırlamadım desem şimdi yine sen bana salak muamelesi yapcanLan oğlum alıntılar kalkıyor ki bildirim gelmiyor..
Of of benim senden önceki eski kız arkadaşım çok zekiydi ...hahaha hatırladın mı bu muahabbeti..
Normalde 150 veriyodum tatlım bayadır gitmiyorum zam yapmış..
Beylerbeyi pahalı baya paramla rezil oldum demek bu olsa gerek bide herzaman gittiğim kuaförüm sonuçta güven bana tatlım çok güzel olcak diyo bide
vermeseydin keşkee bagırıp çağırıp kıyameti koparsaydın
jag e sor o öğretir nasl yapılacağını
hatırlamadım desem şimdi yine sen bana salak muamelesi yapcan
o yüzden hatırladımm
ahahah benim buuuuLan bilerek mi yapıyorsun saf ayaklarına yatıyorsun nasıl hatırlamazsın beee
Hani okul notlarıı falan.. yuh !
Yazık günah bi saç kesime o kadar para verilir mi..
O 150 tl ile neler alınır bi evin hatta 3 evin 50şer liradan mutfağı dolar be..
Ben saçlarımı bedavaya kestiriyorum , çünkü en büyük görümcemin güzellik salonu var..
Orda her istediğimi yaptırıyorum para vermek istiyorum ama benden hiç bir zaman para almıyor ordaki çalışanlar ..
Ayrıca bende başka yerde kestirdiğim vakit en fazla 15 e kestiriyorum..
Çok yazık olmuş , verdiğine değmemiş zaten..
Başka bi semte git, altında araba var vınlaaaa persooo
benim annemle babamda öylee
çok uzun değiller ama çok dökülüyor
annem kestir 50 lira vercem kuaför paranıda vercem dedi
200 ver kestrcem dedim