• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok ya ne uzunu göğüslerimi kapatıyodu anca uzatmıştım göğsümden yukarı çıktı çok fena fırça attı benimki :18:
Burda pahalı herşey bide hiç bişiy yaptırmadım sadece saç kesimi bide bahşiş bekliyo sırık herif off:43::43::43:
orası nere olumm nerde oturuyonn seen :53:

Son düzenleyen: Moderatör:
senın su olayları yaz dedım kımde kalıyon napıyon nedıyon anlattt

He bende diyorum neyi özelden yazcaktım..
Canım nişanlımın yanındayım şuan onlardayım yarın da kendi evime geçiyorum..
İzindeydi o yüzden..

bende bildiğin şeyler aynı bi değişiklik yok yani :))

ayrıca 200 nedir yaa :53:
benim gittiğim yer 15e kesiyor istediğimden bir milim bile kısaltmıyorr

Normalde 150 veriyodum tatlım bayadır gitmiyorum zam yapmış..
Beylerbeyi pahalı baya paramla rezil oldum demek bu olsa gerek bide herzaman gittiğim kuaförüm sonuçta güven bana tatlım çok güzel olcak diyo bide :53:

Şuna bak bana ne diyor aşk olsun :19: tabi ki de dalga geçiyorum..
Çünkü ben zaten alıntılar yok diyorum sen gelip profilden kalkmış diyorsun bunu bende biliyorum dönme dolabımmm:17:
ben sadece bildirim olarak kalktığını biliyorsun sandım :27:

Yok ya ne uzunu göğüslerimi kapatıyodu anca uzatmıştım göğsümden yukarı çıktı çok fena fırça attı benimki :18:
Burda pahalı herşey bide hiç bişiy yaptırmadım sadece saç kesimi bide bahşiş bekliyo sırık herif off:43::43::43:

Üşüttüm galiba hayatım sabahtan beri hiç bişey yiyemiyorum öğürüyorum ona moralim bozuldu aşkitom yeni geldi ya hasta oldum hemen diye moralim bozuldu..
Zaten şimdi daha fena yok kadınlar saçlarını ilişkilerinde sorun olunca kestirir bilmem ne birsürü bıdı bıdı gerçi oje sürsemde aynısını yapıyor:9:

Çok mu kötü kesti ki :(

Kısa saçta iyidir hem saçların ferahlar biraz. Daha iyi ve sağlıklı bi şekilde uzar..

Babam aklıma geldi babam la benim ki saçlarıma takmış durumda .İkiside sen uyurken saçlarını keseceğiz diyip duruyo.
Ondan benim uyku düzenim yok :27:
:27::27:

Beylerbeyi pahalı baya paramla rezil oldum demek bu olsa gerek bide herzaman gittiğim kuaförüm sonuçta güven bana tatlım çok güzel olcak diyo bide :53:
vermeseydin keşkee bagırıp çağırıp kıyameti koparsaydın :47:
jag e sor o öğretir nasl yapılacağını :27:

Kısa saçta iyidir hem saçların ferahlar biraz. Daha iyi ve sağlıklı bi şekilde uzar..

Babam aklıma geldi babam la benim ki saçlarıma takmış durumda .İkiside sen uyurken saçlarını keseceğiz diyip duruyo.
benim annemle babamda öylee
çok uzun değiller ama çok dökülüyor
annem kestir 50 lira vercem kuaför paranıda vercem dedi
200 ver kestrcem dedim :52:

Ya bende sağlıklı şekilde uzasın diye kestirdim ama bukadar değil yere bi baktım şok geçirdim açınca okadar kötü değilde at kuyruğu falan yapınca çok kısa görünüyo...
Hahahh alemsin jaq :9:

Lan oğlum alıntılar kalkıyor ki bildirim gelmiyor..

Of of benim senden önceki eski kız arkadaşım çok zekiydi ...hahaha hatırladın mı bu muahabbeti..:27:
:27:
hatırlamadım desem şimdi yine sen bana salak muamelesi yapcan
o yüzden hatırladımm :27:

Yazık günah bi saç kesime o kadar para verilir mi..
O 150 tl ile neler alınır bi evin hatta 3 evin 50şer liradan mutfağı dolar be..

Ben saçlarımı bedavaya kestiriyorum , çünkü en büyük görümcemin güzellik salonu var..
Orda her istediğimi yaptırıyorum para vermek istiyorum ama benden hiç bir zaman para almıyor ordaki çalışanlar ..

Ayrıca bende başka yerde kestirdiğim vakit en fazla 15 e kestiriyorum..
Çok yazık olmuş , verdiğine değmemiş zaten..
Başka bi semte git, altında araba var vınlaaaa persooo:51:

vermeseydin keşkee bagırıp çağırıp kıyameti koparsaydın :47:
jag e sor o öğretir nasl yapılacağını :27:

Fark etmedim desem inanırmısın kuaförden çıkana kadar çok güveniyodum çünkü bide midem kötü sürekli bulanıyo hemen bitsinde gidiyim havamdaydım :(

persep sen o saçların ve 200 liranın üzerine bir bardak soğuk su iç :27:
ugrasırsan bakım falan yap çok çabuk uzatıyor tarafımdan denenmiştirr :31:

Yazık günah bi saç kesime o kadar para verilir mi..
O 150 tl ile neler alınır bi evin hatta 3 evin 50şer liradan mutfağı dolar be..

Ben saçlarımı bedavaya kestiriyorum , çünkü en büyük görümcemin güzellik salonu var..
Orda her istediğimi yaptırıyorum para vermek istiyorum ama benden hiç bir zaman para almıyor ordaki çalışanlar ..

Ayrıca bende başka yerde kestirdiğim vakit en fazla 15 e kestiriyorum..
Çok yazık olmuş , verdiğine değmemiş zaten..
Başka bi semte git, altında araba var vınlaaaa persooo:51:

Boyatmıyorum extra bişey yaptırmıyorum diye ödüllendiriyordum kendimi işte öyle başka kişisel masrafım yok oda 2 3 ayda bir uçlarını aldırıyodum hayatım..
Ohh ne güzel bana da bulun öyle kuaförr :5:

benim annemle babamda öylee
çok uzun değiller ama çok dökülüyor
annem kestir 50 lira vercem kuaför paranıda vercem dedi
200 ver kestrcem dedim :52:

Artık bende böyle diyeceğim bizimkilere..
50 verirlerse yetmez 200 lira atın diycem..

200 LİRA mı olmuş derse personun attığı mesajı okutucam haha :27:
:27:

Back