• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

nolduuu :26::26::26:

Çok akıllıyım ya saçlarımın uçlarını kestiriyim dedim kırıklarını bide turunculaşmıştı çok güneşten sen kuaför git 1 karış kesss sonrada üstüne 1 saç kesimi için 200 tl öde üstünede bahşiş bekle ...
Sonra aşkitomcum beni almaya gel şoka gir..
Bide ondan fırça yeee offf elim ayağım titriyo ağlicamm :5::5::5::5:

Çok akıllıyım ya saçlarımın uçlarını kestiriyim dedim kırıklarını bide turunculaşmıştı çok güneşten sen kuaför git 1 karış kesss sonrada üstüne 1 saç kesimi için 200 tl öde üstünede bahşiş bekle ...

Bir saç kesimi 200 tl mi oha..:53: Atın kuyruğundan uzun saçların mı var da bu kadar para ödedin lan..:27:

Bir saç kesimi 200 tl mi oha..:53: Atın kuyruğundan uzun saçların mı var da bu kadar para ödedin lan..:27:

Yok ya ne uzunu göğüslerimi kapatıyodu anca uzatmıştım göğsümden yukarı çıktı çok fena fırça attı benimki :18:
Burda pahalı herşey bide hiç bişiy yaptırmadım sadece saç kesimi bide bahşiş bekliyo sırık herif off:43::43::43:

tipik kuaför davranışıı
üzülme ya
normalde nerendeydi saçların :26:
üzülmen birşeyi değiştirmicek canım giden gitmişş :50:
Helal olsun nasıl farkettin..

Biz nasıl farkedip anlamamışız püh bize.. :27:
:27:
dalga mı geçiyon hıyar:41:

ayrıca 200 nedir yaa :53:
benim gittiğim yer 15e kesiyor istediğimden bir milim bile kısaltmıyorr

tipik kuaför davranışıı
üzülme ya
normalde nerendeydi saçların :26:
üzülmen birşeyi değiştirmicek canım giden gitmişş :50:

dalga mı geçiyon hıyar:41:

Şuna bak bana ne diyor aşk olsun :19: tabi ki de dalga geçiyorum..
Çünkü ben zaten alıntılar yok diyorum sen gelip profilden kalkmış diyorsun bunu bende biliyorum dönme dolabımmm:17:

Niye morelin bozuktu da gitme gereksinimi duydum Ben konunun bu kısmıyla ilgileniyorum..:36:

Üşüttüm galiba hayatım sabahtan beri hiç bişey yiyemiyorum öğürüyorum ona moralim bozuldu aşkitom yeni geldi ya hasta oldum hemen diye moralim bozuldu..
Zaten şimdi daha fena yok kadınlar saçlarını ilişkilerinde sorun olunca kestirir bilmem ne birsürü bıdı bıdı gerçi oje sürsemde aynısını yapıyor:9:

Back