İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben çok haylazdım.Birde ben tek çocuğum , tüm oyunlarda ön plana çıkan , liderlik taslayan bir yapım vardı..

Ah hiç unutmam , mahallede top oynarken bahçeye kaçan toplarımızı bi teyze habire keserdi..
Ne uyuz olurdum..

Sonra armut ağacına çıkmıştım.
Arkadaşa aşağıda bekle ben kopardıklarımı atıcam sana demiştim.
Mal , ellerini iki yana açmış bekliyor. ama arada aralık var yani.armut öyle mi beklenir lan diyip armutu atmamla kızın gözüne dank etmesi bi olduuuu

sonra kız ağladı annesine şikayet etti beni bende ben ne yapayım herkese attım tuttu.ona attım tutamadı demiştim hahaha

Evet Ağustos'ta çok büyük ihtimalle. En geç Kasım.Kısa dönem ya da öğretmen askerlik nasipse.

Hasret zor,uzağız biz de malesef.

Kızım olursa sen gibi olsun,bayıldım.

Benimde öyle..

Yoksa şimdiye çokta somurtkan şirin olmuştum

İyi ki var valla bu site ya baya iyi her şey açısından .) ben daha önceden de giriyordum ama ablam da girdiğinden bi konu açmştm sevgilimle ilgili o zaman da şimdikiyle çıkıyodm yine aynı kişi . Neyse ablam görmüştü konuyu yorm yapmştı falan baya kötü olmştu ben de bi daha grmedim şmdi üyeliğimi değiştrdim dayanamadm tekrardan başladm işte .. Bağımlı gibi oldm ya sen yine sınırında giriyosn bak ideal ama biz eda filan gece 12ye 1e kdr burdayz öğlende burdayz baya zararlı ya .

Kızım olursa sen gibi olsun,bayıldım.

Hahaha çok çekersin ama benim annem benden çok çektii..

Ah annemi çok özledimmmm
Bana hep küçükken mini etek giydirmek isterdi.
bende hayır giymiycem giymiycem diyip evin içinde dört dönerdim..
Nefret ederdim etek giymekten..
Napar ne eder giydirirdi....

İğne olmak için sağlık ocağına götürürlerdi.
İğnedne korkardım.
Hemşirelere beddua ederdim tekmelerdim kaçardım..

Ay yarabbim ya çk güldümm ne fenaymşsn he sokakdakiler dua etmişlerdir bu kız burdan gitsin diye hergün artık .
Ben de komşunun tavuklarını toplar toplar bzim kapıya getirrmişim anneannemin evinde tabi . Köyde yaşıyo anneannem :)

Evet Ağustos'ta çok büyük ihtimalle. En geç Kasım.Kısa dönem ya da öğretmen askerlik nasipse.

Hasret zor,uzağız biz de malesef.

Baya varmş ama kısa dönem olması iyi ya aşk bu kötü günde var iyi günde sabretmek lazm acı da olsa özlem de olsa . Malesef .. Kısa dönem çabucak biter telefonda var sesini duyduğuna şükür edeceğin günler gelecek .. İnşallah çabucak geçer gider zaman .. Benim toplam haftada sadece 40 dakka knşma hakkm var onun haricinde haber alamıyorm zaten . Doğal olark bu şartlar gereği dokunmak da yasak :) aylarca sarılamıycaz birbirimze malesef .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben çıkıp ders çalışayım biraz.

Öpüyorum sizi,sık sık gelirim inşallah. Çok memnun oldum tanıştığımıza.

Bende bağımlısıyım pek giremesemde ama bilgisayar üst katta olduğu için geceleri yukarıya çıkmaya korkuyom

İşler gözümü korkuttu :))

Ooo kaçtıın geldin hee, bize de gelsene loo

Bi kız vardı. Kızın gözü çok değerdi.
Yeni bi saat almıştım hani çizgi film karakterlerinin saatleri varyya o zaman çok modaydı..
Hiç kimsede yoktu bende vardı.

Kız saatime baktı , bakmasıyla duvara sürttüm saatimi..
Kıza sende gözvar nazarın değiyor git lan burdan diye herkesin içinde azarlamıştım..
Şimdi o kız benim çok çok yakın bi arkadaşım :))

Senin ki geldiğinde bi yerde toz görürse eve kazı çalışması yapar benden söylemesi..
Ne fosil kaynıyordur şimdi sizin ev demi..

Benimki bişey demez kalkar kendi temizler aşkım ya tlf. konuştuk boşver uğraşma diyor rahat adam
Yok fosil kaynamıyor valla don,çorap,dağınık mutfak vs kaynıyor

Kızlar ben çıkıp ders çalışayım biraz.

Öpüyorum sizi,sık sık gelirim inşallah. Çok memnun oldum tanıştığımıza.

Git göm kafayı kitaplara, ama çok dalma he sonra yemek yerine kitapları yersin mazallah

Öpüldün kuzum, Sık sık gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…