İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Lambayı yak dua et bişiycik olmazz ama yeter ki bizi sensiz bırakmaa kızarımmm

Harbi baya baya korkuyom
Yazın rahat rahat giriyordum, annemler yukarıya çıkarmıştı yatak odalarını. Onlar uyuyunca damlıyordum.
Ama şimdi bi ses duysam ödüm b,kuma karışıyo

Kızlar ben çıkıp ders çalışayım biraz.

Öpüyorum sizi,sık sık gelirim inşallah. Çok memnun oldum tanıştığımıza.

bizdde memnun oldukk kolay gelsinn ondan benimde yapmam lazmm acil ders çalşmam lazmm .. öptümm

Ne güzel işte bak :) gözü varmş ama işe yaramış

Harbi baya baya korkuyom
Yazın rahat rahat giriyordum, annemler yukarıya çıkarmıştı yatak odalarını. Onlar uyuyunca damlıyordum.
Ama şimdi bi ses duysam ödüm b,kuma karışıyo

Hey Allah'm ya evin içinde ne olacak kız .. Böyle itici geliyodur sana biyerlerden birileri çıkıcak gibi geliyo banada bazen sana da öyle oluyodur

Hey Allah'm ya evin içinde ne olacak kız .. Böyle itici geliyodur sana biyerlerden birileri çıkıcak gibi geliyo banada bazen sana da öyle oluyodur

Ah sorma sorma.. Ya abim evlenip gitmeyeydi de gene çıkardım Şimdi çatıdan ses gelince yerimde hopluyom

Yukarıya çıkarken sanki merdivenlerden biri arkamdan geliyormuş giibi geliyo ikişer ikişer çıkıyom

Zeynom bu şarkı sana gelsinnn

[video=youtube;ubJo9JcbZpU]http://www.youtube.com/watch?v=ubJo9JcbZpU[/video]

Ha buda benim gibi delilere gelsinnnnn

[video=youtube;W3OHIf04thU]http://www.youtube.com/watch?v=W3OHIf04thU[/video]

Sen sakın korku filmi izleme hiç adım atamazsn Ben çıkıyorm benim bi kedim varr daa halıda yuvarlanıyo sev beni diyee bi bakışı var görmen lazzmm allahm yaa dayanamıyorm sevmeden edemedim şuan . Namazlarımıda kılmadm bugün hiçbirini onu kılmam lazmm . Bi de benimde ders çalşmam lazmm .. öptümm cnmm

Kaç milyonluk saatim çizilmişti.
Hemde daha yeni aldığım gün..

İçim acıdı içim.....
AH ah

Çok geçmiş üzerinden artık olan olmşş :))

Söyle geçmişin hatrına yenisini alsn arkadaşnn :))

Ben çıkıyorm benim bi kedim varr daa halıda yuvarlanıyo sev beni diyee bi bakışı var görmen lazzmm allahm yaa dayanamıyorm sevmeden edemedim şuan . Namazlarımıda kılmadm bugün hiçbirini onu kılmam lazmm . Bi de benimde ders çalşmam lazmm .. öptümm cnmm

Bende ufaktan kaçıcam karnımı doyurmadım daha..
Sonra benimkini uyandırayım ..
Sonrasında ise çantamı hazırlayayımmmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…