• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ütü ile yemek sıkıntı,gerisinde problem yok.:27::27:

Yok yok bende pratik yok sadece.:1::1:

Evet....:16::16: Ben de memnun oldum.:34:

22 yaşındayım,üniversiteden bu yıl mezun oldum.

Ben ütü yapmaya bayılıyorum yaaaaaa
Bende de yemek yapmak sıkıntı ama öğreniyorum işte yavaştan..
İnternetten izleye izleye arkadaştan ondan bundan tarih ala ala olacak bu gidişle ama bakalım..:ssz:

Aynen kuzum belki öğretmen olarak yaparsa askerliği o zaman yanımda olcak hep.:16::16:

Ayyyşş inşallah diyelimm maşallah diyelim hep beraber aşkla diyelim :16::27::27:

Kızzz o kadar hızlı geçiyo ki sayfalar görmedim yaa .. :D Kızma kızma bak aradım buldum :))

Ne zaman arayacakmş seninkisi mesaj at da kız biraz .

Ben sana küstüm :19:

Cansu , fen bilgisinde ki iskeletorlardan biri olan Zeynep sana küsmüş haberin olsun..:52::52:

Söyle zeynebe küsmesin banaa ağlarım bakk :43: herkesi de aynı şekilde tehtit ediyorum yenisini bulmak lazm :1: o kadar çok bıdır bıdır knşuyoz ki çok akıcı sohbet sayfalar geçiveriyo ya yetişemiyorum .

İnternetten izleye izleye arkadaştan ondan bundan tarih ala ala olacak bu gidişle ama bakalım..:ssz:

Mecbur öğrenicez çare yok başka...:18::18:

İnternet olduktan sonra yaparım herhalde ya,millet anasının karnından aşçı mı doğdu sankim ? :19:

Nasıl affettirebilrim kendimi :14:

Bilmem onu da sen düşün :19::17:

Mecbur öğrenicez çare yok başka...:18::18:

İnternet olduktan sonra yaparım herhalde ya,millet anasının karnından aşçı mı doğdu sankim ? :19:

Ben öğrenemiyom ya, hemencecik unutuyom. :18:
İkinci tarif defterine başladım valla ama hamurişi okeyto, sulu yemek tototo :27:

Söyle zeynebe küsmesin banaa ağlarım bakk :43: herkesi de aynı şekilde tehtit ediyorum yenisini bulmak lazm :1: o kadar çok bıdır bıdır knşuyoz ki çok akıcı sohbet sayfalar geçiveriyo ya yetişemiyorum .

Senin için ağırdan yazacağım ayazımmm

Oh lan böyle yüzün gülsün sürekli !!!!!!
DÜnkü halin gibi olma :))

neyyyyyyyyyy kulak misafiri oldum daa nasıl yanii ütüden hoşlananı da ilk kez görüyorum :26: valla bence çok sıkıcı yaa .

Canım kısa dönem yapıcak gibi duruyor.:6: Ama öğretmen askerlik de çıkabilir.Yani 1 ay acemi birlik sonra,11 ay usta ama sabah8-akşam 5 kışlada olup akşamları ve hafta sonları yanımda olacak.:32:

Ne güzel işte kuzum. Rahat yapacak yani askerliğini..
Sevindim buna..

Askerlik çok zor gerçekten yapan için ayrı zor..
Bekleyen için ayrı zor..
bende şuan asker yareniyim.. Ondan konuşuyorum :))

Biliyorum bende ondan senin buraya gelmeni istiyorum ya..
Kafanı dağıtıyorum..

Erkek olsam benimle yüzük takardın bunun garantisini veriyorum sana demi lan..:27:
:27::27:

Ah sağol gülüm, peteğim, böcüğüm :27:

Tabi takardım garantisini verme kesin olurdu, valla senin herif gittikten sonra mekana dalardım, seni alır çıkardım :27:

neyyyyyyyyyy kulak misafiri oldum daa nasıl yanii ütüden hoşlananı da ilk kez görüyorum :26: valla bence çok sıkıcı yaa .

Kışın üyü yaparken ısınıyorum ben ve eğleniyorum..
Yazında ütü yaparken terlemiyorum çünkü klimanın önünde ütülüyorum zevkli bi hal alıyor..

Valla bak ütü yapmayı çok seviyorum küçükken ütünün suyunu ayak parmağıma dökmüştüm yanmıştı cosur cosurr
Oynardım hep annem kızardı..:27:
:27::27:

Bilmem onu da sen düşün :19::17:

Düşünmekteyyimm .. Ama olmaz ki böyle küslük yaa :43::43:
Canım arkadaşım benimm :)) Tatlı arkadaşımm , güzel arkadaşımm :37: az yağ çekyim bari

Senin için ağırdan yazacağım ayazımmm

Oh lan böyle yüzün gülsün sürekli !!!!!!
DÜnkü halin gibi olma :))

Evet geceleri öyle oluyo bastırıyo duygular filan gece 5e kadar o psikolojideydim ya ..

Back