İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

10 dakka da olsa sesini duydum benimkinin birazck daha iyiyim . Bi de arrtık 1 ayımız bitcek 1-2 ay daha böyle snra açığa geçecek işte .
Bende idareyim işte .. Seni de buralara getirmişler iyi etmişler :)

Oh ne güzel canım, bugün benim 4.günüm sesini duymayalı.. Neyse damara bağlamadan direk çıkış yapıyorum
Ayy inşallah canıım inşallah bak yavaş yavaş herşey olacak inşallah. Sonra şafakta bitcek

He ya eda tuttu kolumdan getirdi

,

İnşallah aklı başına gelir de düzelir aranız..
Aman ya o güven denen duygu çok önemli.Onu bi kere kaybedersen hep böyle devam eder..

Hahah travestiden hallice desene ben öyle hissediyorum valla grip olunca dalga geçiyolar

tamam

göbek sıkıntı yahu . bende yiyip yiyip oturuyorum ( bayadır tost yemiyorum bu arada )

saçlarını boyatcaktın sen?

Boyatamadım hala ..
Bu gidişle sürmeyeceğim herhalde boya..
Kime gitsem saçların yumuşacık boya sürme yanar manar diyo..
Ne yapsam karar veremedim..

Oyy senin o ben kaçtım tost yicem demelerini özledim be :))

babaası cidden çok sorumsuz ve geniş bi adam ya .Adamda karıısını aldatmak var .. adam öldürmek var ( hapiste yatmş ) , kumar var , sigara var , alkol var , var da var ya .. Benimkisi küçükken sinirlenince evde duvarlara kurşun sıkıyormuş biliyomusn .. Annesini dövüyomuş senelerce dövmüş . O yüzden sinirli zaten sevgilim . Babası annesini dövdüğü için annesininn bir akrabası babasını vurmuş silahla .. Babası da benmkinden tüfeğini istemiş getir oğlum diye benimkide gitmiş getirmiş ve adamı vurmş babası adam ölmüş .. Benimki küçük yaştayken babası hapse girmiş daha 13 yaşnda filanmş . ortaokul bittikten snra çalşmaya başlamş 13 yaşndan beri çalışıyo ..
Öyle işte .. Sen niye o kadar erken uyandın ?

Canım şimdi seninki ceza evinde ya , annesiyle kalıyordu herhalde..
Başka kardeşi var mı tek çocuk mu ? Annesi tek başına mı kalıyor, yoksa bir tanıdığında mı..

Sorumsuz bir baba olduğunu anladık zaten, dosyaya git bak denildiğinde sürekli bahane öne süren bi adamdan beklenicek şeyler bunlar..

Evin telefonu çaldı canım , ondan uyandımmmm

tamam

göbek sıkıntı yahu . bende yiyip yiyip oturuyorum ( bayadır tost yemiyorum bu arada )

saçlarını boyatcaktın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…