- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
10 dakka da olsa sesini duydum benimkinin birazck daha iyiyim . Bi de arrtık 1 ayımız bitcek 1-2 ay daha böyle snra açığa geçecek işte .
Bende idareyim işte .. Seni de buralara getirmişler iyi etmişler :)
,Öyle yapıyorum şu 3-4 gündür ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Bi önceki konuşmamızda sorduğumdan beri açmadım face konusunu..
Sanmıyorum öyle düşündüğünü yavrum, avucuna az koymadıydım yüzükleri..
İnanmıyorum çünkü güvenmiyorum!
Aaaaaaaanneeeeeeeeğğğ! Bana sümüklü diyo :2::2:
Grip olduğumda kendimi çok seviyorum neden biliyo musun? Çünkü sesim kalınlaşıyo, biri aradığında telefonda konuşrken işletebiliyorum
selammmsenden nabeer canım .)
Öyle yapıyorum şu 3-4 gündür ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Bi önceki konuşmamızda sorduğumdan beri açmadım face konusunu..
Sanmıyorum öyle düşündüğünü yavrum, avucuna az koymadıydım yüzükleri..
İnanmıyorum çünkü güvenmiyorum!
Aaaaaaaanneeeeeeeeğğğ! Bana sümüklü diyo :2::2:
Grip olduğumda kendimi çok seviyorum neden biliyo musun? Çünkü sesim kalınlaşıyo, biri aradığında telefonda konuşrken işletebiliyorum
tamam
göbek sıkıntı yahu . bende yiyip yiyip oturuyorum( bayadır tost yemiyorum bu arada )
saçlarını boyatcaktın sen?
Bak ben sana demedim mi:) Herşey güzel olacak diye..
Canım benim ya çok sevindim senin adına..
Sesini duyarak uyanmışsın,haber almışsın..
Ve en çokta o dosya işinin hallediyor olmasına sevindimm....
Ben sabah 8 gibi uyudum canım..
,
İnşallah aklı başına gelir de düzelir aranız..
Aman ya o güven denen duygu çok önemli.Onu bi kere kaybedersen hep böyle devam eder..
Herkes gelebiliyor mu buraya ?
Uf sanmıyorum ama inşallah diyelim be..
Güveni kaybettim, geri gelecek gibi gözükmüyo
Gel geel ne duruyorsunHoşgeldin merveee
Herkes gelebiliyor mu buraya ?
Hahah travestiden hallice desene ben öyle hissediyorum valla grip olunca dalga geçiyolar
Hı hı :) Hoş geldin sefalar getirdin monalisaaaaaa :) Elin boş mu geldin :))
Benim canım şöyle sütlü çikolata istiyorrrrrrrr bi getiren olsada yesek diye bakıyorummmm
iyi tatlım burdaysanız konuşuruz sonra biraz işim var öpüyorum herkesii
babaası cidden çok sorumsuz ve geniş bi adam ya .Adamda karıısını aldatmak var .. adam öldürmek var ( hapiste yatmş ) , kumar var , sigara var , alkol var , var da var ya .. Benimkisi küçükken sinirlenince evde duvarlara kurşun sıkıyormuş biliyomusn .. Annesini dövüyomuş senelerce dövmüş . O yüzden sinirli zaten sevgilim . Babası annesini dövdüğü için annesininn bir akrabası babasını vurmuş silahla .. Babası da benmkinden tüfeğini istemiş getir oğlum diye benimkide gitmiş getirmiş ve adamı vurmş babası adam ölmüş .. Benimki küçük yaştayken babası hapse girmiş daha 13 yaşnda filanmş . ortaokul bittikten snra çalşmaya başlamş 13 yaşndan beri çalışıyo ..
Öyle işte .. Sen niye o kadar erken uyandın ?
Sağol canım benim :)) Ben seni müsait olduğumda evden ararım yada haber veririm arayacağım diye bol bol konuşuruz..
Ya kanka ne bileyim bacaklarda kollarda bir şey yok ama yemek yiyince direk karnım çıkıyor.Az biraz mekik çeksem çok güzel olacak ama çok üşeniyorum yaaaa..
Kız yazın hiç denize gitmedim hatta 3 senedir gitmedim. Beyaz kalmıştım ya..
Yüzüm güneşe baktıkça biraz esmer olmuştu..
Yıkaya yıkaya yine beyaza döndümmmm
Hoş buldum Jagger,teşekkür ederim.
Hayırlı olsun topikin.
Hoş buldum canım.
Hı hı :) Hoş geldin sefalar getirdin monalisaaaaaa :) Elin boş mu geldin :))
Benim canım şöyle sütlü çikolata istiyorrrrrrrr bi getiren olsada yesek diye bakıyorummmm
Naber, napıyosun? Dökül bakayım
Hoş buldum canım.
Hoşgeldinn canımm .:))
Kızz isteklerin bitmiyo seninde aşerir gibi isyan ettirecen seninkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?