• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bende bi ara face yüzünden bir kaç takım birşeyler yüzünden çok tartışırdım.
Ama oturup konuştum.
Benden değerli mi dedim.
Hayır dedi.
O zaman ne yapman gerektiğini biliyorsun benim sana söylememe gerek yok dedim..

Ve artık böyle sorunlar yaşamıyoruz.Biliyorum herşeyini arada bakıyorum çok şükür.
Ama Zeynep emin bu tartışmalarınızı bin katını yapmışımdır ben.
O kim bu kim niye yazmış niye eklemiş falan filan..
Ama sonra ayrıntılı bakınca günahını almışım çocuğun..

Teknoloji geliştikçe ilişkilerin bitiminde bi artma oluyor bence..
Sen bu işin peşini bırakma..

Şimdi çok sıkma canını, mutlaka arar o sene..
Aklı başına gelirse tabi..

Ah bu teknolojini beeen! Neyse sakinim.

Kıskançlık, merak tüm duygular bi araya girince bunlara sebep oluyor tabi.
Yok hani dese bana açmak istiyorum, şunu şunu yapcam dese geri kafalı değilim izin veririm ama benim şartlarıma uyacak.

Onun aklı başına gelir mi bilmem ama, bizde bu mesafe uzayacak gibi gözüküyor.

Hoş geldin cansu :)) Yeni uyanabildin herhalde..
Dün baya geç yattık :27:

Hahah yok yanlş tahmin canım :) sabah 10 da benimkisi aradı 10 dkkacık da olsa bi sesini duydum snra kalktım 1 de gittim ptt'ye fax yazmş benimki onu aldm ben de ona gönderdim bi tane . Bi de hani o dediğim kitap vardıya benimkinin okuduğu onu aldm eski kitapçıdan .. Bi de babasnı şikayet ettim benimkine baban hiç bişeye bakmıyo falan .. İyi bi küfür etti babasına haklı olarak anneme söyle artık kendisi arasın söylesin babama filan dedi . Ben de annesini sıkıştırdım sonunda kendisi aradı babası şuanda adliyede dosyalarla uğraşıyo yani bugün keyfim biraz iyi :)) Ohh baya uzun yazdm ama paylaşmak istedim şekercimm :16: sen napann ? Bu arada gece 5 de uyudum ya dön dön uyuyamadm sen kaçta uyudun ?

Cansuuuuuuuuuu :3: Hoşgeldin canıımmm :54:

Hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm nasılsınnnn :)

gecmiş olsun,merak ettiim ama :26:

ye bea boşver can boğazdan gelir :21:

gayet güzel kilon

Sağol canım benim :)) Ben seni müsait olduğumda evden ararım yada haber veririm arayacağım diye bol bol konuşuruz..

Ya kanka ne bileyim bacaklarda kollarda bir şey yok ama yemek yiyince direk karnım çıkıyor.Az biraz mekik çeksem çok güzel olacak ama çok üşeniyorum yaaaa..

Kız yazın hiç denize gitmedim hatta 3 senedir gitmedim. Beyaz kalmıştım ya..
Yüzüm güneşe baktıkça biraz esmer olmuştu..
Yıkaya yıkaya yine beyaza döndümmmm:27:
:27:

Ah bu teknolojini beeen! Neyse sakinim.

Kıskançlık, merak tüm duygular bi araya girince bunlara sebep oluyor tabi.
Yok hani dese bana açmak istiyorum, şunu şunu yapcam dese geri kafalı değilim izin veririm ama benim şartlarıma uyacak.

Onun aklı başına gelir mi bilmem ama, bizde bu mesafe uzayacak gibi gözüküyor.

Bence umursamıyormuş gibi yap Zeynep.Sen onu umursadıkça o birazcık havalara çıkmış.
Çünkü senin onu bırakamayacağını falan düşünüyor olabilir..
Eğer bir şey yok diyorsada inanma, mutlaka bir şey vardır..

Gene standart cevabımı veriyorum eh :17:
Sen nasılsın bebeğim, bugün daha iyisin dimi :54:

10 dakka da olsa sesini duydum benimkinin birazck daha iyiyim . Bi de arrtık 1 ayımız bitcek 1-2 ay daha böyle snra açığa geçecek işte .
Bende idareyim işte .. Seni de buralara getirmişler iyi etmişler :)

Hahah yok yanlş tahmin canım :) sabah 10 da benimkisi aradı 10 dkkacık da olsa bi sesini duydum snra kalktım 1 de gittim ptt'ye fax yazmş benimki onu aldm ben de ona gönderdim bi tane . Bi de hani o dediğim kitap vardıya benimkinin okuduğu onu aldm eski kitapçıdan .. Bi de babasnı şikayet ettim benimkine baban hiç bişeye bakmıyo falan .. İyi bi küfür etti babasına haklı olarak anneme söyle artık kendisi arasın söylesin babama filan dedi . Ben de annesini sıkıştırdım sonunda kendisi aradı babası şuanda adliyede dosyalarla uğraşıyo yani bugün keyfim biraz iyi :)) Ohh baya uzun yazdm ama paylaşmak istedim şekercimm :16: sen napann ? Bu arada gece 5 de uyudum ya dön dön uyuyamadm sen kaçta uyudun ?

Hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm nasılsınnnn :)

Bak ben sana demedim mi:) Herşey güzel olacak diye..

Canım benim ya çok sevindim senin adına..
Sesini duyarak uyanmışsın,haber almışsın..
Ve en çokta o dosya işinin hallediyor olmasına sevindimm....

Ben sabah 8 gibi uyudum canım..

Bence umursamıyormuş gibi yap Zeynep.Sen onu umursadıkça o birazcık havalara çıkmış.
Çünkü senin onu bırakamayacağını falan düşünüyor olabilir..
Eğer bir şey yok diyorsada inanma, mutlaka bir şey vardır..

Öyle yapıyorum şu 3-4 gündür ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Bi önceki konuşmamızda sorduğumdan beri açmadım face konusunu..
Sanmıyorum öyle düşündüğünü yavrum, avucuna az koymadıydım yüzükleri..

İnanmıyorum çünkü güvenmiyorum!

EEnemm buldum sümüklü böcük olsun senin adın :27::27::43:

Hahahah :52::52:

Aaaaaaaanneeeeeeeeğğğ! Bana sümüklü diyo :2::2:

Grip olduğumda kendimi çok seviyorum neden biliyo musun? Çünkü sesim kalınlaşıyo, biri aradığında telefonda konuşrken işletebiliyorum :27::27:

Sağol canım benim :)) Ben seni müsait olduğumda evden ararım yada haber veririm arayacağım diye bol bol konuşuruz..

Ya kanka ne bileyim bacaklarda kollarda bir şey yok ama yemek yiyince direk karnım çıkıyor.Az biraz mekik çeksem çok güzel olacak ama çok üşeniyorum yaaaa..

Kız yazın hiç denize gitmedim hatta 3 senedir gitmedim. Beyaz kalmıştım ya..
Yüzüm güneşe baktıkça biraz esmer olmuştu..
Yıkaya yıkaya yine beyaza döndümmmm:27:
:27:

tamam:38:

göbek sıkıntı yahu . bende yiyip yiyip oturuyorum:37: ( bayadır tost yemiyorum bu arada:33: )

saçlarını boyatcaktın sen?

Back