- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.561
Bir kiz arkadasima patates kizartir uzerine adini yazardim ketcap ve mayonezle hahaIyiyim canim sen nasilsin
Patates kizarttim , mayonezide bastim yiyorumcanima deysin
Bir ara sanki beni sinir etmeye çalışan bir kardeş vardı
HahahaBir ara sanki beni sinir etmeye çalışan bir kardeş vardı
Çok şükür iyiyim caaaaannnımmm margammmm, sen nasılsın kardeşim, güzeller güzelim
Sen misin kaybettik diye oooooh diyen hihBir ara sanki beni sinir etmeye çalışan bir kardeş vardı
Çok şükür iyiyim caaaaannnımmm margammmm, sen nasılsın kardeşim, güzeller güzelim
Oooooh iyi yapmissin ellerine saglik afiyet olsun
Bende hazir kesilmis patatesleri firina atip yapiyorum bazem
Ayni hamburger patatesi tadinda oluyor
Ben de hazir patates aliyorum valla , digerinden her kosulda daha mantikli oluyor. Firinda hic denememistim deneyeyim biBir kiz arkadasima patates kizartir uzerine adini yazardim ketcap ve mayonezle haha
Sonra onu kahvaltiya cagirirdim hey gidi gunler
Çok hoşuma gidiyor yenilince ne yapayım, keyfim yerine geliyorSen misin kaybettik diye oooooh diyen hih
Kiz tivitim seni gu duz vakti gormege hic alisik degilim
Gel iki lafın belini kıralım
Bende kendime alışık degılım bugun erkenciyimKiz tivitim seni gu duz vakti gormege hic alisik degilimgece kusuydun se
Bana hiç patates yapıp üzerine ismimi yazmadın, küstüm sana hıhhhhKiz tivitim seni gu duz vakti gormege hic alisik degilimgece kusuydun se
Vallahi yapiyordum ya (=Ben de hazir patates aliyorum valla , digerinden her kosulda daha mantikli oluyor. Firinda hic denememistim deneyeyim bi
Hakket yapiyomuydun
Bende kıracak bişey arıyordum kafa olur göz olur bel olurGel iki lafın belini kıralım
Tamam tamam biz kaybedince sadece sen sevinebilirsinÇok hoşuma gidiyor yenilince ne yapayım, keyfim yerine geliyor
Bende kendime alışık degılım bugun erkenciyim
Benim gıcık olduğum bazı kişiler var onların kafası, gözü uyar mı sanaBende kıracak bişey arıyordum kafa olur göz olur bel olur
Tamam soz sanada kizartip yazicam ama sana afilli bir papates kesimi yapmam lazimBana hiç patates yapıp üzerine ismimi yazmadın, küstüm sana hıhhhh
Siddete haaaaayirBenim gıcık olduğum bazı kişiler var onların kafası, gözü uyar mı sana
Haha ohhh beee izin çıktı sonundaTamam tamam biz kaybedince sadece sen sevinebilirsin
Aksama ne yemek yapicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?