İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bi kadina baktirmistim gercekten anliyo ediyo demislerdi.

Sacma sapan seyler soyledi bir halttan anladigi yok o sordu ben o sordukce kadini bozdum cevaplarimlaa onaylamami bekliyor da nesini onayliycam ya
bende, evde yırtık parça alınmış tsirt var,sana büyü yapılmış dendi tabi gülmekten yarıldım,tsirtü bulunca birdaha korkudan baktırmadım:)))

2 ay calismaya iyi almıssin.

İnşallah yerlesirsin :))
Oncesinde universite kazanmistim zaten yabanci degilim konularaa tek uzuldugum fen biraz yapsaydim.
Eski senelere gore cidden cok kolaydi. Ilk yerlesecekler icin iyi firsatti valla oyle iste kuzum. Hayirlisi olsun herkes icin.
Uzerimizden yuk gitti desem

Lys ye girceklerin Allah yardimcisi olsun :)

Yaw geLinLiimi siyah beyaz diktirecektim eLaLem neder die kaLdi siyah geLinLik bari giyem ddm mateme mi gidcen dediLer oLe kaLdi ama yapan oLmus burda bnce sende oLe yap marqam cok hos modeLLer var bjk li geLinLikkk superr oLurrr eLaLem bisi demez dugun bitti yapsaydin dediLer

Ya bemim saclar kap kara zaten siyah gelinlik giyersem resimlerde beni gormeleri zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…