- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.021
bende, evde yırtık parça alınmış tsirt var,sana büyü yapılmış dendi tabi gülmekten yarıldım,tsirtü bulunca birdaha korkudan baktırmadım:)))Bi kadina baktirmistim gercekten anliyo ediyo demislerdi.
Sacma sapan seyler soyledi bir halttan anladigi yok o sordu ben o sordukce kadini bozdum cevaplarimlaaonaylamami bekliyor da nesini onayliycam ya
ben bayağı oldu baktırmayalı.....beşiktaş günümü ne?
Tuylu tirnak modasi baslamis kizlarTLfnunda yedekLeme varsa fabrika ayarina don kuzum h.b bu aradaa (;
Selam kızlar marga kuzu sınav sonuçları nasıl geldi.
o nasıl bişeymiş ya;ıyyyy biz olandan kurtulmaya çalışıyozTuylu tirnak modasi baslamis kizlar
Ohhh ii oLmusss bebeim .ya bnde yorum yaziodumm bnde bsktasLiym faLn die siLdm snra Lan dedim bunLar bide ist. Bsktas diodur rejiL oLmayamKapatip actim duzeldi hizlandi canim gecmisi cerezleri felanda sildimm normala donduu :) kara koltuklu kadin hib
bende, evde yırtık parça alınmış tsirt var,sana büyü yapılmış dendi tabi gülmekten yarıldım,tsirtü bulunca birdaha korkudan baktırmadım:)))
Tv de gordum simdi kesilmis saclari bile tirnaklara yapistiriyor yada tuyleri falano nasıl bişeymiş ya;ıyyyy biz olandan kurtulmaya çalışıyoz
2 ay calismaya iyi almıssin.Selam canim benim 2 ay siki calismama gore iyi gibi bilemedim valla :) 340 aldim..
Uzaktan egitim yazcam istanbul universitesi.
Insallah yerlesirimmmm :)
daha neler yaTv de gordum simdi kesilmis saclari bile tirnaklara yapistiriyor yada tuyleri falantirnak dedigin temiz olur ya
Ahahahahaha yok artik ahahahhaa yarildim gulmekten istanbul besiktas haaaa hahahahaOhhh ii oLmusss bebeim .ya bnde yorum yaziodumm bnde bsktasLiym faLn die siLdm snra Lan dedim bunLar bide ist. Bsktas diodur rejiL oLmayam
Ahahahahaha yok artik ahahahhaa yarildim gulmekten istanbul besiktas haaaa hahahaha
Oncesinde universite kazanmistim zaten yabanci degilim konularaa tek uzuldugum fen biraz yapsaydim.2 ay calismaya iyi almıssin.
İnşallah yerlesirsin :))
Moda olmus pazartesi kiriklari aldirmaya gidicektim posete koydurayim da tirnaklarima yapistiririm ne de olsa moda ahahahadaha neler ya
Hic oyle anlayan cikar diye dusunmemistim ya ahah. Cocuktan cok o kara koltuklar yormustur seniiiiguLme kizzz nedemm cocuk aLdi akLimi kafa gidip geLeyyy
Ahhhhh sorma ifLahimm kesiLdi bebeimm vaLLa bjk li de oLsanz siyah koLtk aLmayinnn amannn haaaa siddetLe onermiyorumm (;Hic oyle anlayan cikar diye dusunmemistim ya ahah. Cocuktan cok o kara koltuklar yormustur seniiii
Ya bemim saclar kap kara zaten siyah gelinlik giyersem resimlerde beni gormeleri zor olurYaw geLinLiimi siyah beyaz diktirecektim eLaLem neder die kaLdi siyah geLinLik bari giyem ddm mateme mi gidcen dediLer oLe kaLdi ama yapan oLmus burda bnce sende oLe yap marqam cok hos modeLLer var bjk li geLinLikkk superr oLurrr eLaLem bisi demez dugun bitti yapsaydin dediLer
Beyaz da cabuk kirleniyoo siyahta cok toz gosteriyor hangi renk tercih etsek acabaaaaa. Kahve tonu demeee nefret ederimAhhhhh sorma ifLahimm kesiLdi bebeimm vaLLa bjk li de oLsanz siyah koLtk aLmayinnn amannn haaaa siddetLe onermiyorumm (;
Hadeee kahveyide cikardik ne kaLdiiiBeyaz da cabuk kirleniyoo siyahta cok toz gosteriyor hangi renk tercih etsek acabaaaaa. Kahve tonu demeee nefret ederim
Gel gel hosgeldin.ay bende geldim böyle çatkapı oldu ama...bir çay içer giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?