- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.561
Tatlim bir sey sorucam,ben bu tablete bir resim programi yuklemek istiyorum. Normal bir siteden indiriyorum. Fakat tablete kuramiyorum neden ?Tama sana çok ters ki sen bir uçtasın maç diğer uçta
Bak bu süper olur hatta beraber gidelim maça
Derbide tuzludur haa.. Olimpiyatta olursa buz gibi oluyor orası birdeHarbiden ya niye yapmiyorz boyle bir plan ,adamlar zaten fanatik bizde o ara dedikodu yapardik hahah
Kanka dun buraya vardigimda hava gunesliydi.Derbide tuzludur haa.. Olimpiyatta olursa buz gibi oluyor orası birde
Ben dedim demi sana soğuk diyeKanka dun buraya vardigimda hava gunesliydi.
Bir indim,bi titredim ki soguktan..
Aksam ki sogugun tarifi yok bile..
Buz gibiydi ya
Dedin valla canimBen dedim demi sana soğuk diye
Maç İstanbulda olacak sanırım. Bizim kulüp Konyayı istemiyordu. Buraya mı gelcen?
Derbide tuzludur haa.. Olimpiyatta olursa buz gibi oluyor orası birde
Yakın canım çok uzak değilBu arada ataturk havalimanindan ucacagiz avrupa yakasinda oldugu icin cunku olimpiyatta avrupadaymis, otelimiz esenyurtta, olimpiyat da basaksehirdeymis.. haritaya baka baka hep yakin yerler ayarlamaya calistim umarim dogru olmustur :) 3 yer de birbirine 20 km fln diye gordum haritadan umarim yanilmamisimdir :)
Yakın canım çok uzak değil
O da iyi tabi :)Tamam canimm amadoludan avrupaya maca giderken zorlaniriz diye dusunduk hepsi avrupada olsun dedik
Babanla mı geliyorsunuz?Corba yap cumartesi aksama geliriz
Babanla mı geliyorsunuz?
Bende de kalabilirsinizAnnem de geliyor anne ve babamla
Ama espiri yapiyorum tabi ki :) tek gelsem mutlaka gelirdim seni gormeye
Bende de kalabilirsinizEvim küçük ama idare ederik
Stadın dibinde metro var, metroyla gideceksiniz, maç olan günlerde son aktarmayı yapmıyorlar genelde, rahat gidersiniz, heryer bjk li kaynıyor, bağıra bağıra yol gösterirler sizeKiyamam canim cok sagol :)
Kuzenimgil de cok israr etti gelin bizde kalin diye de iste olimpiyata yakin olursak daha iyi olur diye dusunduk malum istanbulu bilmiyoruz stada rahat gidelim:)
Stadın dibinde metro var, metroyla gideceksiniz, maç olan günlerde son aktarmayı yapmıyorlar genelde, rahat gidersiniz, heryer bjk li kaynıyor, bağıra bağıra yol gösterirler size
Etrafı açık çok soğuk oluyor, baharda üşüdük biz orda, ona göre giyinirsiniz, trafik olur erken çıkın mademAhaha evet metro filan varmis da taksiyle fln gitmemiz lazim benim ebeveynlerim birazcik yasli malum cok dayanamiyolar in bin yapmaya
Atmosfer cok guzel olur yaaa
Olimpiyat cok mu kotu ya
Cok soguk olur diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?